Vlaanderen in bedrijf
Image default
Aanbiedingen

Luchtkussenfolie bestellen

De hoeveelheid noppenfolie / luchtkussenfolie die je nodig hebt om een bepaald voorwerp te beschermen, hangt af van de grootte en kwetsbaarheid van het voorwerp. Hier zijn enkele algemene richtlijnen die je kunt volgen:

  • Meet de lengte, breedte en hoogte van het voorwerp en vermenigvuldig deze getallen met elkaar om het volume te berekenen.
  • Gebruik de dikte van de noppenfolie om te bepalen hoeveel lagen je nodig hebt. Over het algemeen geldt dat hoe dikker de noppenfolie, hoe beter de bescherming. Een dikte van 70-80 micron wordt vaak aanbevolen voor standaardgebruik, terwijl dikkere folie nodig kan zijn voor extra kwetsbare voorwerpen.
  • Bereken het benodigde aantal meters noppenfolie door het volume van het voorwerp te delen door het volume dat één meter noppenfolie beslaat. Dit kan variëren afhankelijk van de breedte van de folie die je gebruikt.
  • Houd er rekening mee dat het beter is om te veel noppenfolie te gebruiken dan te weinig. Extra lagen kunnen helpen om het voorwerp beter te beschermen tegen schokken en stoten tijdens transport en opslag. Het is ook een goed idee om professionele verpakkingsdiensten te raadplegen als je niet zeker weet hoeveel noppenfolie je nodig hebt om een bepaald voorwerp te beschermen.

Er zijn bepaalde vormen of maten van voorwerpen waarvoor meer noppenfolie nodig is om ze goed te beschermen. Over het algemeen geldt dat hoe groter en kwetsbaarder het voorwerp is, hoe meer noppenfolie er nodig is om het goed te beschermen. Ook voor voorwerpen met scherpe randen of hoeken kan extra noppenfolie nodig zijn om te voorkomen dat ze door de folie heen prikken. Het is daarom belangrijk om de grootte, vorm en kwetsbaarheid van het voorwerp te overwegen bij het bepalen van de hoeveelheid noppenfolie die nodig is om het goed te beschermen.

Over het algemeen geldt dat hoe groter en kwetsbaarder het voorwerp is, hoe meer noppenfolie er nodig is om het goed te beschermen. Er zijn echter geen specifieke vormen of maten van voorwerpen waarvoor minder noppenfolie nodig is. Het is belangrijk om de grootte, vorm en kwetsbaarheid van het voorwerp te overwegen bij het bepalen van de hoeveelheid noppenfolie die nodig is om het goed te beschermen.

 

https://www.123noppenfolie.be/