Op zoek naar een goede baan? Ontdek onze vacatures!

Loodgieter

Functie

Voor een winkelbedrijf in landstreek veurne zijn wij op zoek naar een loodgieter. Je wordt ingeschakeld voor de plaatsing van sanitair en meldkamer verwarming. Het betreft bovenal werk bij particulieren en in bestaande appartementsgebouwen, nieuwbouw en ruwbouw zijn minder van doen. Merendeel van het werk zijn chauffagetechnieken, sanitair is eerder beperkt. Je wordt tewerkgesteld in landstreek de panne, adinkerke, veurne, koksijde.

Aanbod

Wij bieden een voltijdse functie in een prettig familiebedrijf. Verloning volgens pc 124 en kans op een vast arbeidsovereenkomst na een positieve interimperiode. Opstart van zodra vacant en geen bouwverlof gepland.

Jouw profiel

Voor deze functie ontwaren wij een kandidaat die vorming of ervaring heeft in het sanitair. Je hebt een zeer goede weten van het nederlands en/of het frans. Je kan zowel particulier als in team werken. Je kan net en ordelijk werken en bent collegiaal ingesteld. Laatstejaarsstudenten komen ook in aanmerking om voorafgaand als jobstudent het werk uit te voeren.

Een diagnose van defecten of storingen aan een installatie ( gas- of gaatje, … ), een oude installatie demonteren en ophalen ( verwarming, sanitair, … ), ingebouwde of zichtbare leidingen ( staal, consument, pvc, polyethyleen, … ) plaatsen en bijsluiten op de sanitaire installatie, sanitaire elementen plaatsen, een oude installatie demonteren en ophalen, de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen, sanitaire en verwarmingselementen plaatsen, defecte onderdelen vervangen of repareren, inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en bijsluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen ( staal, consument, pvc, polyethyleen,. . . )

Deeltijds beroepssecundair onderwijs : gisten stroom – elektronica, bso 2de graad : studiegebied koeling en hitte, secundair volwassenenonderwijs : studiegebied koeling en hitte, leertijd : deel stroom

https://www.nieuwejobs.com/job/q/vacature.html

Ben jij de HR Coördinator die we zoeken!? Bekijk snel onze jobaanbieding!

HR Coördinator

Onze afnemer, een belgische group die een reeks bedrijven overkoepelt gaande van infrastructuurwerken, grond-en afbraakwerken, bodem- en grondwatersanering tot recycling, mengcentrales, overbrenging, evenals op- en overslag ( mark ) en projectontwikkeling ( brownfields ), is op zoek naar een gedreven hr coördinator.

Jouw verantwoordelijkheden je staat in voor de complete salaris -en personeelsadministratie van een aantal bouw gerelateerde vennootschappen in de menigte, bestaande uit zo’n 75 arbeiders en 50 bedienden. Je staat in voor de r & s van zowel arbeiders en dienen in samenspraak met de rekruteringspartners. Je fungeert als bekwame en toegankelijke hr pro in een erg brede waaier van de diverse hr domeinen. Je bent zowel inwendig als uitwonend hét aanspreekpunt inzake rekrutering en uitverkoring, onthaal en integratie, opleidingstrajecten, personeelsretentie, performance beheer, opleidingsbeleid, hr- rapporteringen, enz…

Jouw profiel je hebt minstens een bachelor diploma op zak je kan nu terugblikken op enkele jaren ervaring op een hr divisie of personeelsdienst, met duidelijke verantwoordelijkheden in payrolling en personeelsadministratie je hebt een stevige basiskennis sociaal gewoonterecht en kan overweg met een loonverwerkingspakket, bij voorkoop eblox ( sd worx ) ervaring in rekruteringsprocessen is een must, affiniteit met de bouw een sterke troefkaart je spreekt een mondje taal je bent computervaardig en je beschikt over een goede bekende van ms office. Je bent in staat om nauwgezet en onafhankelijk te werken maar ook ook te multi-tasken in een high demanding omgeving je kan omgaan met wisselende prioriteiten en variabele werkdruk buiten in te boeten op toegankelijkheid en zorgvuldigheid ons aanbod een afspraak onbepaalde duur, volledig samenwerken in een collegiale en ambitieuze sfeer uitgebreide vorming en sponsoring open en directe communication tussen de verscheidene graderingen in het onderneming in een vlakke opbouw met duidelijke aanspreekpunten een competitief gage in verhouding tot relevante ervaring, completeren met diverse extralegale voordelen ( maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering,. . . )

https://www.vindazo.be/keywords/personeelsdienst.html

Sollicitatiegesprek tips

sollicitatiegesprek tips  

Hoe gaat een sollicitatiegesprek in het echt? Zijn er factoren die vaker terugkomen bij het gesprek? En kan je je dan ook steeds klaarmaken hiervoor? 
Absoluut:
De onthaal – Je komt op tijd toe op je toekomstige werkplek. Je meldt je aan aan de balie. daarna zal je vermoedelijk even moet wachten. 

het eerste voeling – het is zover! Je ontmoet de werkgever, schudt zelfzeker de hand en je stelt jezelf voor bij naam. 
het gesprek – Hier gaat het allemaal om. Je begint door jezelf simpel voor te stellen, waarna ook de werkgever dat gaat doen. daarna komt de recruiter in een kennismakingsgesprek meer over je te weten. je geeft een woordje uitleg mocht het nodig zijn bij je sollicitatiebrief en CV. de typische vragen zul je hier nog krijgen hier. vergeet zelf geen vragen te stellen op het einde natuurlijk.
De test – steeds vaker laten werkgevers bij het eerste (of tweede) gesprek de sollicitant ook nog een test of proefwerk afleggen. Dat je de nodige kennis en skills hebt voor de job kun je zo extra bewijzen.

 

 Tips: Recente vacatures https://www.vindazo.be/vacatures/operational-auditor.html

https://www.dergatsjev.be/2018/04/sollicitatiegesprek.html

Op zoek naar een CAD tekenaar? Uw nieuwe personeel vindt u hier

Heeft uw bedrijf de afgelopen tijd een flinke groei gemaakt of heeft u de plannen om binnenkort uit te breiden? Dan bent u natuurlijk op zoek naar het allerbeste personeel. Denk bijvoorbeeld aan een CAD tekenaar die er samen met u alles aan doet om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Cadjobs helpt u deze persoon of personen te vinden. Als bemiddelingsbureau richten zij zich specifiek op bedrijven die gebruikmaken van CAD software. Dankzij een gevarieerd aanbod van werkzoekenden, vindt u altijd de CAD tekenaar die past binnen uw bedrijf. Heeft u daarnaast nog een BIM vacature te vervullen? Ook in dat geval doen zij er alles aan om u aan het juiste personeel te helpen.

Zoekt u een baan als CAD tekenaar of BIM modelleur? Bekijk dan snel de passende vacature

Cadjobs is er naast werkgevers ook voor werknemers. Als bemiddelingsbureau doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat de mensen met de juiste expertise elkaar vinden. Bent u een CAD tekenaar of BIM modelleur en op zoek naar een vacature die perfect bij u past? Dan weet u zeker dat Cadjobs alles op alles zet om u aan een bedrijf te koppelen dat past bij uw wensen. Op die manier krijgt u de uitdagende en afwisselende baan die u zoekt en krijgt uw (toekomstige) werkgever het gemotiveerde en kundige personeel waardoor zij een kwaliteitsslag maken. Bekijk het overzicht op de website van Cadjobs en vind de baan van uw dromen.

Krijg als CAD tekenaar de baan van uw dromen onder de meest gunstige omstandigheden

Heeft u als CAD tekenaar de droombaan gevonden via Cadjobs? Dan gaat de hulp van het bemiddelingsbureau verder. Doordat Cadjobs actief is sinds 1999 weten zij precies de juiste vacature te vinden voor een BIM modelleur of CAD tekenaar. Aan de andere kant zorgen zij ervoor dat bedrijven het personeel krijgen dat ze nodig hebben. Van een vaste tot een tijdelijke baan, het is allemaal mogelijk. Na een beoordeling, een goed gesprek en een introductie binnen het netwerk van Cadjobs, bent u helemaal klaar om aan de slag te gaan voor uw nieuwe werkgever. En als werkgever bent u natuurlijk harstikke blij dat u eindelijk het personeel gevonden heeft waar u al tijden naar op zoek was.