Vlaanderen in bedrijf
Image default
Beauty en verzorging

Last van hoofdpijn? Botox is het antwoord!

Iedereen heeft wel eens last van hoofdpijn. Jong en oud, man of vrouw, het maakt niet uit, iedereen krijgt er op een moment in ze leven last van. Het verschil zit in de heftigheid van de hoofdpijn en of het vaak voorkomt. De manier waarop jij als persoon je leven leidt is een belangrijke factor of jij last krijgt van hoofdpijn op een erge manier en hoelang de hoofdpijn aanwezig blijft. Rook en drink je? Dan is de kans op langdurige hoofdpijn groter. Veel stress? Dat is één van de meest voorkomende redenen voor hoofdpijn. Daarnaast is er ook nog migraine, wat nog veel erger is dan hoofdpijn en vaak erfelijk bepaald is. Gelukkig zijn er ook oplossingen om hoofdpijn tegen te gaan en proberen te bestrijden.

Botox en hoofdpijn zijn niet twee begrippen die je snel bij elkaar zou zien. Wat hebben die nou met elkaar te maken? Botox behandelt tegen hoofdpijn en sommige  vormen van migraine. Met een adequate behandeling wordt de kans op hoofdpijn steeds minder en lijken de resultaten erg goed te zijn. Een bedrijf die dit aanbiedt is FACE land. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland, gekwalificeerde artsen en top producten zijn enkele belangrijke onderscheidingen.

De botox tegen hoofdpijn behandeling werd eigenlijk bij toeval ontdekt nadat een aantal klanten na een botox ingreep minder last kregen van hoofdpijn. Vooral personen die erg last hebben van hardnekkige klachten en chronische migraine zijn gebaat hierbij. Het slaat meestal goed aan bij deze mensen en zorgen ervoor dat de hoofdpijn en/of migraine een stuk minder voorkomt.

Het voorhoofd en de frons wordt behandelt met botox en vanuit daar zullen de spieren zich ontspannen en zal de hoofdpijn af nemen. Deze ingreep moet wel ongeveer elke drie maanden worden gedaan om de hoofdpijn tegen te gaan. Gelukkig is er een oplossing voor aangezien een groot deel van de bevolking last heeft van deze verschijnselen. FACE land kliniek is dus ook een erge goed optie!

Voor meer info : bezoek de site