Vlaanderen in bedrijf
Image default
Bedrijven

Dozen en tapes bestellen

Er zijn verschillende soorten kartonnen dozen verkrijgbaar, waaronder Amerikaanse vouwdozen, palletdozen, stansdozen, verhuisdozen, tapes, folie, verzenddozen, vulmaterialen en dozen op maat. Andere soorten kartonnen dozen zijn enkelwandig karton, enkelwandig karton, dubbelwandig karton, driedubbelwandig karton, honingraatkarton en karton.

Amerikaanse vouwdozen zijn een soort kartonnen doos die wordt gebruikt voor het vervoeren, verzenden en opslaan van producten. Ze zijn gemaakt van golfkarton en hebben vier flappen aan de onder- en bovenkant die kunnen worden gevouwen om de doos te sluiten. Ze zijn er in verschillende formaten en zijn gemaakt van dubbelgolf- of enkelgolfkarton.

Het gebruik van Amerikaanse vouwdozen heeft verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze opvouwbaar en kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt of tijdens het transport. Ten tweede zijn ze ruimtebesparend omdat ze plat op een pallet kunnen worden opgeslagen. Ten derde zijn ze relatief goedkoop in vergelijking met andere soorten verzendverpakkingen. Ten vierde bieden ze geweldige marketingmogelijkheden, aangezien merkeigenaren ze kunnen gebruiken voor merkdoeleinden. Ten slotte is de mogelijkheid om grafische kleuren in vouwdozen te bedrukken ongeëvenaard in vergelijking met andere verpakkingsstijlen.

Vouwdozen hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten verpakkingen. Ten eerste hebben ze een sneller en eenvoudiger fabricageproces dan harde dozen. Ten tweede worden ze plat verzonden, wat ruimte bespaart en de verzendkosten voordelig maakt. Ten derde zijn ze zeer aanpasbaar en verkrijgbaar in verschillende stijlen. In vergelijking met golfkartonnen dozen zijn vouwdozen echter minder stijf en bieden ze minder mogelijkheden. Golfkartonnen dozen kunnen na verloop van tijd worden hergebruikt of meerdere keren worden gesloten en geopend.

Er zijn verschillende soorten verpakkingstape beschikbaar, waaronder PVC-tape die over het algemeen als de beste wordt beschouwd. Andere opties zijn papieren gegomde kleefband voor een sterke verbinding, en transparante verpakkingstape van Tesa Pack. Op 123kartonnendozen kun je verschillende soorten verpakkingstape vinden, waaronder kraft tape van hoge kwaliteit.

https://www.123kartonnendozen.be/