Huur een ladderlift en verhuis eenvoudig en snel naar Deurne

Heeft u een nieuwe woonst gekocht en is het bijna tijd op te verhuizen? Dan is het tijd om stilaan al uw bezittingen in te pakken. Kleine spullen steekt u gemakkelijk in een verhuisdoos, maar wat doet u met de grote en zware meubelen? Het is geen pretje om bijvoorbeeld kasten en zetel te verhuizen. Zeker niet als deze meubelen zich op de bovenverdieping bevinden. Met behulp van een handige ladderlift van Antwerp Lift Service te Merksem, in de omgeving van Deurne, is het verhuizen van grote meubelstukken een fluitje van een cent. Lees snel verder en ontdek waarom u een ladderlift moet huren bij deze professional.

U vindt bij deze specialist zeker een geschikte ladderlift

Het maakt niet uit welke verhuislift u nodig heeft; bij deze specialist vindt u ongetwijfeld de juiste ladderlift voor uw verhuis naar Deurne, in de provincie Antwerpen. Deze professional beschikt over een ruim aanbod aan veilige verhuisliften. U kunt er zeker van zijn dat u een stevige lift ontvangt, want alle ladderliften worden regelmatig gecontroleerd door een onafhankelijke partij. Bovendien is het mogelijk om een ladderlift met bediening te huren. Zo geniet u meteen ook van een extra deskundig paar handen. Uiteraard wordt de lift steeds stipt ter plaatse geleverd, zodat u meteen aan de verhuis kunt beginnen.

Vraag meer informatie aan de deskundige medewerkers

Gaat u binnenkort verhuizen naar Deurne en wilt u hiervoor een ladderlift huren bij een echte specialist met kennis van zaken uit de provincie Antwerpen? Dan moet u bij Antwerp Lift Service te Merksem zijn. Wacht niet langer en neem vandaag nog telefonisch contact op met de gespecialiseerde medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over welke ladderlift u het best kunt huren voor uw verhuis naar Deurne. Hoe dan ook: met een verhuislift van deze specialist verloopt uw verhuis ongetwijfeld een heel pak sneller én veiliger.

https://www.antwerpliftservice.be/home

Zoekt u professionele hulp bij verzekeringen in de buurt van Zedelgem?

Als student leek het allemaal nog simpel en overzichtelijk, maar van zodra u voor een heel huishouden moet zorgen, kan het lastiger worden om bij te houden waarvoor u allemaal verzekerd hoort te zijn om zeker door het leven te gaan. Als er sprake is van een onderneming wordt het allemaal nog vele malen gecompliceerder. Zoekt u een aanbieder van verzekeringen en dan specifiek in de omgeving Zedelgem, dan kunt u terecht bij 2BESURE te Loppem. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar kan in elke situatie advies geven over de beste combinatie aan verzekeringen voor uw unieke situatie. Na het vastleggen van de verzekeringen houden ze goed bij wat er allemaal betaald moet worden, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken. Verandert er iets aan uw situatie? Laat het dan weten, zodat uw polis aangepast kan worden.

Met een groepsverzekering zijn alle werknemers in één keer gedekt

Een groepsverzekering wordt afgesloten door een werkgever voor meerdere medewerkers. De dekking van zo’n verzekering kan verschillende aspecten bevatten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, hospitalisatie en overlijden. Ook kan binnen een groepsverzekering een aanvullend pensioenplan opgesteld worden dat voor elke werknemer individueel een extra potje aanlegt. Door de gezamenlijke inleg is het voordeel vaak groot. Heeft u als werkgever of als werknemer vragen over groepsverzekeringen? Dan kunt u bij 2BESURE in Loppem, in de omgeving van Zedelgem, altijd terecht voor de meest betrouwbare verzekeringen. De medewerkers leggen u uit wat het beste plan van aanpak is als u bijvoorbeeld bezig bent een eigen bedrijf op te starten, of als u op het punt staat van werkgever te veranderen.

Vind alle verzekeringen onder één dak

Zowel voor particulieren als voor bedrijven kan het een flinke taak zijn om overzicht te houden over alle verschillende verzekeringen. U kunt ervoor kiezen deze taak uit te besteden aan 2BESURE, dé betrouwbare verzekeringsmakelaar te Loppem. Zij bespreken met u welke verzekeringen in de buurt van Zedelgem voor uw situatie noodzakelijk zijn en regelen verder alles. Uiteindelijk bespaart u hiermee tijd en waarschijnlijk ook geld.

Laat asbest verwijderen door een erkende organisatie uit België

Asbest is erg gevaarlijk voor de volksgezondheid. Wanneer asbesthoudende materialen beginnen te verweren, komen er asbestvezels vrij. Deze vezels nestelen zich in uw lichaam, waardoor u voor de rest van uw leven last kan hebben van de nadelige gevolgen van asbest voor uw gezondheid. Het is daarom ook niet verstandig om zelf aan de slag te gaan om asbest te verwijderen. Het is in België zelfs verplicht om een erkende organisatie in te schakelen voor het verwijderen van asbest. De experts van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk zijn hierin gespecialiseerd, aangezien zij over de nodige ervaring en kennis beschikken om asbest op een efficiënte en effectieve manier te verwijderen en het vervolgens af te voeren en te verwerken. Indien gewenst schakelt u hen ook in om een nieuw dak te plaatsen.

Het stappenplan bij asbestverwijdering

De specialisten van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk gaan systematisch te werk om te garanderen dat de juiste stappen genomen worden en al de asbesthoudende materialen weggehaald worden. Het begint bij het bekijken van uw situatie, zodat zij weten wat er verwijderd moet worden. Deze experts stellen vervolgens een asbestinventarisatierapport en sloopmelding op naar u en de gemeente, zodat zij op de hoogte zijn. De asbestverwijdering kan vervolgens worden ingepland. Enkele dagen voor de afgesproken datum vindt er een inventarisatie plaats om te controleren of de juiste voorbereidingen zijn genomen. Indien dit het geval is, gaat het verwijderen van asbest bij u in België door op de afgesproken datum. Na afloop worden de asbesthoudende materialen afgevoerd en verwerkt en worden de stortbonnen naar u en de gemeente gestuurd.

Stel uw vragen over de dienstverlening

Heeft u nog enkele vragen over de dienstverlening van deze specialist of bijvoorbeeld over de kosten van het verwijderen van asbest bij u in België? Neem dan gerust contact met hen op en vraag voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Met de kartonnen dozen van Dozenhal Antwerpen je pakketten verzenden

Ben je op zoek naar dozen van een goede kwaliteit en een snelle levering? Neem dan eens een keer een kijkje bij de kartonnen dozen in Antwerpen van dozenhal.be. Deze dozen zijn namelijk ontzettend stevig en hebben een zeer goede kwaliteit met betrekking tot het gehele product en het materiaal die wordt gebruikt. Wat je er ook in wilt versturen, of het nou breekbaar is of niet, het karton is zo stevig dat er bijna geen kans is dat er iets mis kan gaan met de verzending. Is het de bedoeling dat je de kartonnen dozen in Antwerpen gaat gebruiken voor het verzenden van een breekbaar product? Dan is het handig om dat aan te geven, want dan wordt er zelfs bubbeltjesplastic mee geleverd om zo te zorgen dat het product extra veilig kan worden verzonden.

Geschikte dozen

Middels de website van kartonnen dozen in Antwerpen, dozenhal.be, kan er worden gezocht op geschikte dozen die goed passen bij hetgeen dat jij wilt gaan verzenden. Je kunt namelijk op de website gericht zoeken naar passende dozen die de maat hebben die jij nodig hebt. Dat doe je direct op de landingspagina van de website waar je een zoekscherm krijgt om de maten in te vullen waar je behoefte aan hebt. Daarnaast kan je ook een keuze maken om niet alleen naar de kartonnen dozen in Antwerpen te zoeken, maar ook te zoeken naar eventueel bijpassend verpakkingsmateriaal.

Tweedehands

Ook kan je voor de kartonnen dozen in Antwerpen zoeken naar dozen die al eens vaker zijn gebruikt, dat worden ook wel tweedehands dozen genoemd. Deze zijn niet meer bruikbaar wanneer je deze zou willen laten bedrukken, maar wanneer je dat niet van plan bent is het een goed alternatief dat vooral wordt gekozen door mensen en bedrijven die hier niet een groot budget voor hebben of niet veel waarde hechten aan de staat van de dozen die gaan worden gebruikt. Kijk hierbij goed naar de hoeveelheid en de maat van de gebruikte dozen, die komen niet allemaal overeen.

Ballonvaart Sint-Niklaas brengt C-Air je tot op ongekende hoogtes

Ballonvaart met C-Air vanuit Sint-Niklaas. C-Air ballonvaart Sint-Niklaas is een firma die gebaseerd is in de wereld ballonstad. Wij varen niet uitsluitend hier maar doen ook vluchten vertrekkend vanuit Antwerpen, West-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant…

Ballonvaart cadeaubon

Je kan bij ons een ballonvaart boeken als cadeaubon. Als het gaat om de perfecte vlieggeschenkervaring, is een heteluchtballonvaart het ideale cadeau voor die speciale persoon in je leven.

Of u nu op zoek bent naar verjaardagscadeaus, verjaardagscadeaus, ideeën voor kerstcadeaus of ideeën voor huwelijkscadeaus of huwelijksaanzoek maak hun dag nog specialer met een cadeau vna C-Air. Cadeaubonnen kunnen gekocht worden door eenvoudig het boekingsformulier in te vullen.  Zodra u de boeking heeft gedaan, sturen we u een cadeaubon op via de post of via mail. bonnen zijn geldig voor één jaar vanaf de datum van uitgifte.

C-Air ballonvaart

We besparen geen kosten bij de aankoop van onze ballonnen om C-Air te exploiteren. We werken samen met twee van ‘s werelds meest prestigieuze ballonfabrikanten. Onze manden zijn ontworpen voor VIP-gebruik en onze firma is voorzien van de nieuwste EASA ontwerp- en veiligheidsfuncties.

Al onze piloten en grondpersoneel zijn volledig gekwalificeerd en zeer ervaren. David Spildooren heeft reeds al meer dan 15 jaar ervaring in ballonvaren en is tevens reeds Belgisch kampioen ballonvaren geworden.

We zijn er trots op het beste veiligheidsrecord te behouden in 3 jaar vliegen over Sint-Niklaas.

De ballonvlucht

We vervoeren de minste passagiers per ballon, wat zorgt voor een comfortabele ballonvaart in Sint-Niklaas.

De meerderheid van onze vluchten volgt een mooier route en onze vliegtijd is langer dan die van andere ballonvaart bedrijven in het gebied.  Wij streven steeds naar een ballonvaart van minimum 1 uur varen. We vliegen niet altijd op dezelfde hoogte, wat ervoor zorgt dat we laag varen en ook doorklimmen naar een hoogte van minimum 1000 meter.

Een persoonlijk vluchtcertificaat wordt na de landing aan elke passagier aangeboden. We zijn de eerste die deze traditie in Sint-Niklaas heeft geïntroduceerd. Alsook krijgen al onze passagiers een originele ballondoop op het einde van iedere vaart.

Wij zorgen voor een eerlijke en professionele service en een unieke ballonvaart.

Geen valse verklaringen; verborgen kosten; extra kosten, belastingen of heffingen. Al onze prijzen zijn inclusief belastingen en toeslagen.

Als de vlucht wordt geannuleerd vanwege het weer, zijn er voor u geen kosten, maar spreken we gewoon een nieuwe datum met jullie af.

http://www.cair-ballonvaart.be

Eenvoudig schoonmaakbedrijf inschakelen? Kies voor Hofkens HIG

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier!

Werkomgevingen van Hofkens HIG

Bent u op zoek naar reguliere schoonmaak in Den Bosch? Of reguliere schoonmaak in Tilburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Want reguliere schoonmaak is een van onze belangrijkste diensten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfspand er uitstekend uitziet. Want een schoon bedrijfspand is het gezicht van uw bedrijf. En is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Met Hofkens HIG hoeft u nooit meer bang te zijn voor vieze bedrijfsruimtes. Wij nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden zorgeloos uit handen. Wij werken voor diverse bedrijven zoals onder andere voor onderwijs-, zorginstellingen en kantoorpanden. Ons klantenbestand is zeer divers. Waardoor onze Allesreinigers ervaring hebben met werkomgevingen in verschillende branches . Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen. Ben je benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn. Zo maken we voor u een speciaal schoonmaakprogramma die het beste bij u past.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Tilburg of reguliere schoonmaak in Den Bosch? Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice

Samen kijken we naar uw wensen en behoefte. Hier passen wij onze werkzaamheden op af. Voor elke klus is er een passende oplossing. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn uw partij voor al uw schoonmaak problemen. De Allesreinigers zijn experts op het gebied van hygiëne en veiligheid. Hofkens HIG zorgt ervoor dat al uw schoonmaakwerk uit handen worden genomen. Wij steken graag voor u de handen uit de mouwen.

Waarom de keuze voor Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit is terug te vinden in onze medewerkers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Zij beschikken over veel kennis in het schoonmaken in diverse omgevingen. Hier staat de hygiëne voorop. De Allesreinigers werken zeer zorgvuldig en zorgen ervoor dat alles weer schoon wordt. Wij beschikken over verschillende certificaten, zoals ISO 9001, ISO 14001, SSVV en VCA**. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Den Bosch of een schoonmaakbedrijf in Tilburg? Hofkens HIG staat 24/7 voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En wij maken een schoonmaakprogramma die het beste bij u past.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Neem contact met ons op.

Voor meer info : bezoek de site

Naambord van roestvrijstaal

Altijd al een mooi RVS naambord bij uw voordeur willen hebben? De naambordenspecialist heeft een ruime keuze in naamborden van RVS. RVS is de afkorting voor roestvrijstaal. In een land zoals Nederland is een bordje van roestvrijstaal ideaal omdat het hier best regelmatig regent. Uw bordje blijft in weer en wind dus gewoon mooi en zal niet gaan roesten. Daarnaast is RVS ook nog eens ijzersterk. U heeft er dus een sterk en solide bordje aan!

Groot aanbod RVS bordjes

Ons aanbod is groot en divers. Zo kunt u kiezen uit veel verschillende vormen, van rechte of ronde bordjes tot bordjes in de vorm van vlinders en kastelen. De namen en of het nummer dat u op het bordje wilt hebben kunnen op het bordje gegraveerd worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om de letters en de cijfers uit te laten snijden, wat weer zorgt voor een heel ander effect. Het bordje kan helemaal van RVS zijn of u kiest voor een bordje van RVS in combinatie met een ander materiaal. Dit kan dan bijvoorbeeld met steen of plexiglas zijn.

Een RVS bordje als cadeau

Gaat er iemand die u kent verhuizen of samenwonen en zoekt u een origineel cadeau? Denkt u eens aan een naambordje voor naast de voordeur. Vind u het lastig om een persoonlijk bordje voor iemand anders te maken dan kunt u ook een cadeaubon bestellen. Alsnog origineel en een super leuk cadeau!

 

Een naambord van hout

 

Een houten naambord is een mooie eyecatcher bij uw voordeur. Het houten naambord wordt helemaal voor u op maat gemaakt. U kunt kiezen voor een gegraveerde tekst of een beschilderde tekst. Ook kunt u een afbeelding op uw naambord laten zetten. Onze schilder maakt deze afbeelding perfect na. Daarnaast kiest u zelf het lettertype en de gewenste kleur.

Landelijk, origineel of scheepsvaart

Er zijn verschillende stijlen en typen waaruit u uw bord kan kiezen. Zo kunt u kiezen voor een houten bord met daarop een kunststof plaat waar uw gegevens op komen. Ook kunt u uw naambord laten maken van schorsdeel. Of u gaat voor iets aparter en kiest voor een cottage Engels stijl of voor een teakhouten scheepsplank. Wederom keuze genoeg dus!

Voor meer info : bezoek de site

Beste vergelijker van 2018

Dé vergelijker van het jaar 2018

Met de toename van technologische producten wordt het steeds moeilijker kwaliteit te onderscheiden van het gros van de producten. Er zijn hier een aantal oplossingen voor. Bijvoorbeeld naar een winkel te gaan en specialisme aan te vragen bij een van de medewerkers. Een andere oplossing is juist onderzoek te doen op het internet. Maar niet iedereen heeft er tijd voor om uren te besteden aan een vooronderzoek voordat ze een product kopen. Hier komt de vergelijker Bestgekocht een oplossing bieden. Best gekocht is een vergelijker die de beste technologische producten op een rijtje zet om zo voor de consument de beste koop uit te zoeken. Deze onderzoeken kunnen tientallen uren duren dus dit zorgt ervoor dat anderen het niet hoeven te doen.

Beste sporthorloges en activity trackers

Een van de eerste producten die door Bestgekocht is vergeleken zijn sporthorloges, beste activity trackers en Zwemhorloges. Deze producten zijn vrij nieuw op de markt en daardoor misschien moeilijk om een goede inschatting over te maken. Gelukkig heeft bestgekocht er zo’n 12.000 woorden aan gehecht om te kijken naar een beknopte omschrijving. De omschrijvingen zijn sterk en er wordt goed gekeken naar de verwachtingspatronen van consumenten. Bestgekocht is een vrij nieuwe site, wat betekend dat alle reviews zeer up-to-date zijn en deze worden zelfs maandelijks bijgewerkt zodat er nooit achtergelopen wordt.

Beste bluetooth speakers 2018

Een nieuwe review die nu geschreven wordt is een review over bluetooth speakers. Muziek is natuurlijk niet weg te denken uit het alledaagse leven van vrijwel iedereen en goede speakers komen hier ook bij kijken. Natuurlijk is het fijn als deze met bluetooth gekoppeld kunnen worden aangezien de speakers dan gemakkelijk gebruikt kunnen worden binnen- en buitenshuis. Er zullen de aankomende weken en maanden nog veel meer reviews verschijnen over velen producten en we hopen je dan ook graag terug te zien op onze Website!

 

 

Voor meer info : bezoek de site

Hoe Je Het Kiezen Van de Juiste Therapeut Aanpakt

Tips voor het Kiezen van een Therapeut

Een Psycholoog, Psychotherapeut, Hulpverlener en Therapeut Kunnen Allemaal Psychotherapie Geven

Een therapeut kiezen kan een beangstigend proces zijn. Dit is de persoon die je denkt te vertrouwen met je geheimen, je geld en je geestelijke gezondheid. Je wilt er zeker van zijn dat deze persoon zulke belangrijke en kwetsbare gedeeltes van je aankan. Hier zijn een paar suggesties om je zoektocht te sturen:

1. Sommige van de gekwalificeerde MFTs (huwelijks en familie hulpverleners – die individuen, koppels, families, groepen of alleen een paar van deze kunnen zien), gekwalificeerde LCSWs (klinische maatschappelijke werkers, die hetzelfde kunnen doen als MFTs) en gekwalificeerde Psychologen (die ook psychologen tests uit kunnen voeren, hebben glijdende schalen en kunnen mensen voor minder geld behandelen. Wanneer je een nog lager tarief nodig hebt, zul je een stagiaire moeten zien, of iemand die ergens op de lange weg van zijn opleiding is. Wanneer je voor een gekwalificeerde therapeut kiest, is het aantal jaar in de praktijk een indicatie van het niveau van vaardigheid.

2. Vertrouw op je intuïtie. Wanneer een therapeut goed aanvoelt voor je, zullen ze je tenminste een beetje goed doen. Therapeuten moeten duidelijk zijn over de grenzen (de regels, de beperkingen van de relatie, en wat ze wel of niet voor je zullen doen, en wat ze van je verwachten) door het of te demonstreren, of door het je te vertellen en dan te demonstreren. Therapeuten mogen NOOIT elk ander soort relatie hebben met hun cliënten/patiënten, behalve te therapeutische relatie.

3. Therapeuten moeten de aandacht op jou leggen, in plaats van hun eigen kwesties. Wanneer je een probleem met hun hebt, moeten ze niet defensief zijn, en moeten altijd in staat zijn om het te bespreken (inclusief hun eigen contributie aan het probleem) op een manier dat je begrepen, gerespecteerd en tevreden achter laat.

4. Wanneer je een bepaalde behoefte hebt voor een kenmerk van de therapeut, of een expertise van een therapeut, vraag hun dan om hun ervaring op dat gebied. Therapeuten variëren in hun kennis van en gevoeligheid voor de verschillende geestelijke ziektes, rassen, religies, sensueele voorkeuren, lichamelijke ziektes, familie achtergronden, klasse achtergronden, enzovoort.

5. Soms zal de therapeut een verminderd tarief in rekening brengen, of je zelfs gratis zien voor de eerste sessie terwijl je aan het shoppen bent voor een therapeut. Rondkijken is overweldigend voor sommigen, maar troostend voor anderen. Doe wat goed voor je is, maar vraag om een gereduceerde of gratis eerste sessie wanneer je het nodig hebt.

Bezoek onze website www.depsycholoog.nl/Gouda/

Voor meer info : bezoek de site

Stop Uitstelgedrag – Gebruik Deze Simpele Trucjes om Uitstelgedrag Voorgoed te Stoppen

Om uitstelgedrag te stoppen moet je weten dat het eigenlijk voortkomt uit gewoonte. Als je snel uitstelgedrag vertoont, is er niks genetisch fout met je. Gewoontes zoals uitstelgedrag zijn aangeleerd en kunnen ongedaan gemaakt worden met een beetje werk.

Om uitstelgedrag te beëindigen moet je eerst weten wat het uitstelgedrag veroorzaakt bij jou. Hieronder staan de algemene oorzaken van uitstelgedrag en hoe je hen kan begrijpen om uitstelgedrag te stoppen.

– Je vindt de taak angstaanjagend: Als je de taak die je moet doen altijd angstaanjagend vindt, dan is je aanpak verkeerd en moet je je realiseren dat alle taken in een serie stappen gedaan moeten worden. Om uitstelgedrag te stoppen in dit geval moet je je gewoon focussen op het beginnen. Zit niet in met het afwerken van de taak, maar probeer gewoon te starten. Als je iets start zie je snel in dat al de angst die je hiervoor had, eigenlijk gewoon je fantasie aan het werk is.

– Je bent snel afgeleid: als je snel afgeleid wordt, zal uitstelgedrag een automatisch probleem worden. Geloof het of niet maar afgeleid worden komt eigenlijk vrij vaak voor en veel mensen hebben problemen met zich concentreren op iets voor een bepaalde duur. De gemiddelde menselijke concentratieperiode is slechts 3 seconden. Natuurlijk ben je hier niet alleen in. Om uitstelgedrag in dit geval te stoppen, is het best dat je jezelf meer tijd geeft om de taak volledig af te werken.

– Je kan niet beslissen: Als je niet kan beslissen kan je je uitstelgedrag gewoon stoppen door te beginnen. Niet kunnen beslissen zorgt ervoor dat je te veel nadenkt en dat doet op zijn beurt meer kwaad dan goed. Als je exact weet wat je moet doen, moet je gewoon zonder vertraging beginnen.

Als je last hebt van uitstelgedrag, moet je weten dat het verschil tussen een rationele beslissing van het uitstellen van een job kennen en een irrationele zonder ook maar één reden kennen. De meeste mensen verwarren deze twee redenen en stellen daarom uit. Je kan uitstelgedrag gemakkelijk beëindigen als je ziet dat in de meeste gevallen je beslissing om een belangrijke taak uit te stellen helemaal niet logisch is.

Leiderschapstraining volgen?

 

 

Lees meer over leiderschap met IvPP

Voor meer info : bezoek de site