Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Deze specialisten zorgen voor een correcte EPC-keuring van jouw gebouw in Limburg

Een EPC-keuring laten uitvoeren in jouw woning of handelspand in Limburg en elders in Vlaanderen is noodzakelijk wanneer die gaat voorbereiden om te verkopen of te verhuren. Ben je nog op zoek naar een energiedeskundige die een EPC-keuring voor jou kan opstellen? Dan geven wij het advies om Nepeba uit Genk in te schakelen. Niet alleen zorgen zij dat alles correct verloopt, maar eveneens verschaft het team, onder leiding van Peter Neven, iedere klant van heldere uitleg.

Welke diensten bieden deze experten aan?

Energieoptimalisatie en -efficiëntie lijken voor veel mensen een heikel thema. Toch bewijst Nepeba dat dat niet hoeft. Met hun expertise kom je alles te weten hoe jouw woning met energie omgaat en waar er ruimte is voor verbetering. De energiedeskundigen van Nepeba helpen je zowel bij bestaande als bij volledig nieuwe woningen met hun advies en metingen op maat. Zo kan je hen onder meer inschakelen als EPB-verslaggever. Het EPB of ‘Energieprestatie en Binnenklimaat’ vormt het draaiboek met daarin de informatie hoe jouw woning zal worden vormgegeven op vlak van energievoorziening, luchtventilatie, isolatie, hernieuwbare energie, enzovoort. Nepeba maakt dus het EPB-advies op, maar anderzijds staan ze zij aan zij met de bouwheren tijdens het bouwproces. Bovendien houden deze energiedeskundigen jou ook op de hoogte van energiepremies en maakt hij de startverklaring op om vervolgens over te gaan tot de EPB-aangifte. Door hun expertise op verschillende vlakken let Nepeba bovendien op de kleinste details en gaan ze telkens op zoek hoe je jouw huis qua energie nog beter kan optimaliseren. Een van de services die ze hun klanten toereiken is om een blowerdoortest te laten doen. Door een blowerdoortest te laten doen, meten de deskundigen van Nepeba langs waar de lucht ontsnapt in jouw woning. Zo een blowerdoortest of luchtdichtheidstest laten doen, is een relatief snel proces, maar vraagt een specifieke meetmethode en -apparatuur om tot correcte resultaten te komen. Eens je als eigenaar van een huis die resultaten hebt, kan dat positief uitpakken op je volgende EPC-keuring in jouw woning in Limburg of elders. Een winst van twaalf punten op de algemene EPC-score is bij dat laatste geen uitzondering.

Contacteer de energiedeskundigen van dit bedrijf voor energieadvies

Als eigenaar van een woning bezorgt een energieprestatiecertificaat en de berekening van een EPC-score je misschien wat vragen. Nepeba is er echter om die op te lossen en je helemaal wegwijs te maken in het energielandschap. Zo is het hun missie om volop bij te dragen tot energievriendelijke woningen in heel Vlaanderen. Contacteer hen voor een afspraak om ook jouw woning ecologisch te maken via de gegevens op hun website.