Optimalisatie van de voedselveiligheid door diverse werkzaamheden te verrichten

Optimalisatie van de voedselveiligheid door diverse werkzaamheden te verrichten. Dat is een van de kerntaken van Mérieux NutriSciences. Binnen de voedingsmiddelenindustrie voeren wij diverse werkzaamheden uit om dit te realiseren. Hierbij kunt u denken aan analyses, adviezen, audits, onderzoeken, trainingen en meer. We bieden ondersteuning voor iedereen die werkzaam is in deze industrie en dus te maken heeft met voedselveiligheid. Door ons onderzoek kunnen we de voedselveiligheid in deze industrie garanderen en bovenal waarborgen. Mérieux NutriSciences is de specialist met jarenlange ervaring dat zich inspant om de voedselveiligheid en het milieu waarin grondstoffen tot stand komen te verbeteren. Op deze manier helpen we om de gezondheid te verbeteren.

Wereldwijd afgenomen diensten om voedselveiligheid te verbeteren

Het verbeteren van de voedselveiligheid is het doel van Mérieux NutriSciences. Wereldwijd worden onze diensten afgenomen om dit doel te realiseren. Met 70 laboratoria in wel 18 landen wordt dit gerealiseerd. Binnen een grote diversiteit aan industrieën kan voedselonderzoek worden uitgevoerd. Onze laboratoria zijn allen geaccrediteerd. Microbiologische en chemische onderzoeken zijn onze dagelijkse bezigheden. De kernwaarde die aan onze werkzaamheden ten grondslag ligt is het verbeteren van de wereldwijde volksgezondheid. Met kennis van specifieke eisen van uw branche biedt Mérieux NutriSciences altijd een oplossing op maat. Wat voor testen u ook wilt laten uitvoeren, wij zijn uw betrouwbare partner.

Voedselveiligheid waarborgen met een standaard van hoge kwaliteit

Mérieux NutriSciences hanteert een standaard van ongekend hoge kwaliteit wanneer het aankomt op het onderzoeken, analyseren en vaststellen van de voedselveiligheid. We spelen flexibel in op de wensen van onze klanten. De houdbaarheid, kwaliteit en veiligheid van de producten die u verkoopt worden gewaarborgd. De oplossingen die we bieden zijn afgestemd op de behoeften in de agrifood sector. Wij helpen van begin tot eind, van de kwaliteitsgarantie van de grondstoffen tot aan de producten die consumenten uit de schappen halen. Besmetting van voedsel is een groeiend probleem voor de voedingsmiddelenindustrie. Door een stijging van voedselimport stijgen de risico’s van besmetting. Mérieux NutriSciences streeft ernaar om deze risico’s te minimaliseren en de voedselveiligheid te waarborgen.

Voor meer info : bezoek de site