Hikvision IP camera en alle bijbehorende accessoires bij één leverancier

Wanneer u een nieuwe camerabeveiligingssysteem voor uw pand of huis gaat kopen, dan is het fijn wanneer u ook alle toebehoren bij dezelfde leverancier kunt bestellen. Het uitzoeken van een camerasysteem is alleen nog niet zo eenvoudig. Zo wordt er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt van Hikvision IP camera’s in plaats van de traditionele, analoge CCTV camera’s. Deze camera’s zijn makkelijker te installeren, geven een beeld met een hogere resolutie, en u kunt ze uitrusten met diverse accessoires die de effectiviteit nog verder vergroten. Om het kiezen wat makkelijker te maken kunt u voor alle verschillende camerasystemen, en de bijbehorende accessoires, terecht bij een en dezelfde expert, IPcam-shop.nl.

Op afstand uw vastgoed in de gaten houden met een Hikvision IP camera

Wist u dat een IP camera van Hikvision u de mogelijkheid biedt om uw pand 24/7, overal ter wereld in de gaten te houden? Mocht er iets gebeuren dan kunt u altijd zien wat er gebeurd is. De beelden worden opgeslagen op een recorder zodat u deze ook aan kan dragen als bewijs voor de verzekering. Maar wat nu bij een storing? Beelden worden niet opgeslagen, en de kwaliteit van de beelden is zo slecht dat uw verzekering ze niet accepteert? Daar hoeft u zich met een Hikvision IP camera van IPcam-shop.nl geen zorgen om te maken. U kunt overal waar u maar bent inloggen in uw camerasysteem en via een live feed uw pand in de gaten houden. Omdat het beeld via uw internetverbinding wordt verzonden is het bovendien veel scherper.

Snel uw pand beveiligen met een Hikvision camera

Door een pand te beveiligen maakt u het niet alleen minder makkelijk om in te breken, maar u zorgt er ook voor dat u een bewijs in handen heeft voor de verzekering, mocht die onverwacht toch gebeuren. Hartstikke fijn dat dit zo snel wordt geregeld natuurlijk, maar dan komt u erachter dat de beveiliging van het pand nog niet op orde is. Het gaat hier om uw voorraad en die moet wel goed beveiligd worden. Gelukkig kunt u dan vertrouwen op de IP camera’s van Hikvision bij IPcam-shop.nl. Deze camerasystemen heeft u in een handomdraai geïnstalleerd. Dat komt omdat de camera’s klein van stuk, en daardoor makkelijk te monteren zijn. Een videocamera verbinden met een externe recorder is ook niet meer nodig, deze camera’s versturen hun signaal gewoon via het Wi-Fi netwerk!

Voor meer info : bezoek de site