Vlaanderen in bedrijf
Image default
Financieel

Voorbeeld aanmaning

Een voorbeeld betalingsherinnering aanpassen

De voorbeeld betalingsherinnering die u bij ons vind is uiterst vriendelijk van toon. Het kan u helpen uw klanten niet kwijt te raken. schuldenaren zijn soms erg vervelend. Uw debiteuren zijn in de toekomst ook nog belangrijk. U wilt ze dus liever niet kwijt. Ze moeten natuurlijk wel betalen. Daarom is het goed in de gaten houden van openstaande posten erg belangrijk. Stuur uw degene die moet betalen indien hij te laat is met betalen een eerste ingebrekestelling. Ook kunt u bellen waarom er niet betaald wordt. U zult versteld staan van het resultaat.

Hoe vaak er achter aan gaan?

Een voorbeeld betalingsherinnering helpt u met het opstellen van een professionele aanmaning. Vervolgens moet u deze gaan versturen. Via mail kan, als u maar een bevestiging ontvangt. Per aangetekende post kan ook. Bij sommige schuldenaren maakt dat ook extra indruk. Soms gaat het alsnog mis en wordt de brief niet geaccepteerd. Je moet het verzendbewijs goed bewaren. Ook de datum van verzending ligt vast. Als je veel aanmaningen hebt, lopen de kosten wel snel op.

Hoe je laatste aanmaning verzenden?

Onze voorbeeld betalingsherinnering kunt u in uw eigen bewoordingen aanpassen. Dan doet u hem de deur uit , bijvoorbeeld via mail. Het is belangrijk dat uw schuldenaar snel ingebreke gesteld wordt. Hoe is niet zo van belang. Wordt er nog niet betaald dan kunt u ons een kopie van de herinnering mailen. Wij gaan er dan direct voor u mee aan de slag. Een brief naar de debiteur is de eerste fase. Onder bijkomende kosten komt de klant niet meer uit. Indien debiteur deze niet betaalt, gaan we naar de rechter. Betaalt debiteur niet dan kunnen we met de vordering naar de kantonrechter. Maar het is beter dit te voorkomen.

Voor meer info : bezoek de site