De strijd aangaan met een slechte adem

Een slechte adem kan je erg belemmeren in het dagelijks leven. Het is dan ook erg vervelend wanneer je hier last van hebt. Soms kun je er nou eenmaal niks aan doen en heb je er gewoon veel last van. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg hulpmiddelen die je hierbij kunnen helpen en af kunnen rekenen met die slechte adem. Zo is er bijvoorbeeld een handige en snelle manier om zelf amandelstenen en bacteriën die een slechte adem veroorzaken van je amandelen te halen. Dit en nog andere middelen staan hieronder op een rijtje, dus lees snel verder om te kijken of er iets bij staat wat jou kan helpen. 

Effectieve middelen tegen halitose 

Halitose is een andere benaming voor een slechte adem. Wanneer je dit tegen wilt gaan en goed aan wilt pakken, is het belangrijk dat je echt de oorzaak van de slechte adem vindt. Er zijn namelijk verschillende producten die een slechte adem tegen kunnen gaan, maar ze werken niet allemaal op dezelfde manier. Probeer er dus achter te komen wat het precies is waardoor jij last hebt van een slechte adem, en kies vervolgens een product die jouw specifieke probleem aanpakt. Op deze manier verbloem je niet alleen de slechte geur, maar gaat hij ook echt weg. En dat is ten slotte wat je het liefste hebt. 

Mondwater 

Mondwater is een goede keuze wanneer je een slechte adem wilt bestrijden. Let er echter wel op dat er veel merken zijn die ingrediënten bevatten die een negatieve invloed hebben op je adem. Zo zit er vaak alcohol in mondwater. Dit droogt je mond uit, wat er juist voor zorgt dat je een slechte adem krijgt. Bij Oravall mondwater is dit niet het geval. De ingrediënten hiervan zijn zorgvuldig uitgezocht en langdurig getest. Zo zitten er juist ingrediënten in die de mond vochtig houden, wat niet fijn is voor bacteriën die schadelijk zijn en nare geurtjes veroorzaken. Oravall mondwater is een goede keuze wanneer je last hebt van een slechte adem, amandelstenen of een witte aanslag op je tong. 

Kauwgom 

Met deze kauwgom van Moist-R weet je zeker dat je goed zit als je je slechte adem aan wilt pakken. Niet alleen is hij suikervrij, biologisch en dus gezond, maar hij pakt ook nog eens effectief een slechte adem aan. Zo zorgt hij er bijvoorbeeld voor dat de zuurbalans in je mond natuurlijk en goed blijft. Ook stimuleert hij je speekselproductie waardoor je mond goed gehydrateerd blijft, iets waar bacteriën niet van houden. Deze kauwgom is lekker zacht om op te kauwen doordat er geen conserveringsmiddelen in zitten. Er zit geen titaandioxide in wat wel in veel andere kauwgoms zit. Dit is een stofje die zich in weefsels kan ophopen in je lichaam.  

Pipet 

Een andere manier om halitose tegen te gaan is door een pipet te gebruiken. Met de TonsilFresh Cupping Glass kun je namelijk heel eenvoudig en snel zelf amandelsteentjes uit je keel halen. Dit zijn steentjes op je amandelen die niet alleen een nare lucht veroorzaken, maar je kunt er ook keelontstekingen van krijgen. Het pipet is heel veilig in gebruik en is erg compact gebouwd waardoor je geen last zult hebben van een gag reflex. Mocht dit wel bij jou gebeuren, dan is het het beste om een aantal keer te oefenen. Vaak gaat het dan na een aantal keer al een stuk beter. Doordat het pipet van glas is gemaakt, gaat het de rest van je leven mee.   

Neusdruppels 

Wanneer de slechte adem veroorzaakt wordt door een teveel aan neusslijm, kun je dit het beste aanpakken door middel van neusdruppels. De TonsilFresh Nasal Sinus Drops zijn hier de perfecte oplossing voor. Zij pakken namelijk de slechte adem aan die ontstaat vanuit de neusholtes en de keel. Daarnaast helpen ze ook tegen een witte aanslag op je tong en een vieze smaak in je mond. Wanneer je last hebt van neusslijm, gaan bacteriën zich hierin nestelen en kunnen zij ongeremd vervelende geurtjes veroorzaken. Gelukkig komt hier snel een einde aan wanneer je de neusspray van TonsilFresh gaat gebruiken. 

 

Schoonmaakset 

Een manier om slechte adem tegen te gaan is door je mond goed schoon te houden met de Tongue Clean Voordeelkit. Dit is een setje met Orapack + California Breath powerdrops en bestaat uit een tongreiniger, een gel en druppels voor je tong. Eerst smeer je je tong in met de gel en vervolgens schraap je deze samen met alle bacteriën van je tong af met de tongreiniger. Dan moet je ook nog een aantal keer per dag de tong druppels gebruiken zodat bacteriën zich niet hier kunnen nestelen. Op deze manier heb je geen last van een witte aanslag achter op je tong en blijft je adem altijd fris. Om een nog beter resultaat te boeken kun je deze combineren met een bitje!

Tandpasta 

Een goede tandpasta om een slechte adem tegen te gaan mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. De OXYD-8 tandpasta bevat veel actieve zuurstof waardoor de slechte bacteriën in je mond niet kunnen overleven. Daarnaast gaat het een droge mond tegen, waardoor je mond goed gehydrateerd blijft doordat de speekselproductie verhoogd wordt. Een perfect droge mond middel dus! Dit product bevat, in tegenstelling tot de meeste tandpasta’s, geen sodium lauryl sulfaat. Dit zorgt namelijk voor kleine wondjes in het weefsel van je mond die bacteriën aantrekken en een slechte adem veroorzaken. Natuurlijk helpt deze tandpasta ook om tandsteen en gaatjes te voorkomen. 

Zuigtabletten 

Het voordeel van je slechte adem bestrijden met zuigtabletten is dat je dit altijd kunt doen. Je kunt ze namelijk gemakkelijk in je zak stoppen en overal mee naartoe nemen. De meeste zuigtabletten maskeren alleen maar de nare geur, maar de Dr. Katz Dry Mouth Lozenges pakken echt de kern van het probleem aan. Uiteraard krijg je door de lekkere citrus mintsmaak wel een frisse adem, maar ook zit er xylitol en zuurstof in deze tabletten waardoor de nare luchtjes echt aangepakt worden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je meer speeksel gaat produceren en zul je dus geen last meer hebben van een droge mond. Deze pastilles zijn dus zeer geschikt wanneer je korte metten wilt maken met halitose. 

 

Is een AED toegankelijk voor openbare instellingen?

 

Het aanschaffen van een AED kost over het algemeen tussen de € 1000 en € 2000. Afhankelijk van onderhoud en vervangingskosten voor de batterijen en de elektroden kan het ene apparaat duurde uitvallen dan een apparaat met een lagere aanschafprijs. Omdat de batterijen eens in de vier jaar vervangen moeten worden, en de elektroden wat sneller, is het een goed idee een onderhoudsplan op te maken.

Een paar voorbeelden;

Dit is wat de AED Plus defibrillator onderscheidt: de kast geeft een hoge bescherming tegen stof en water. Het apparaat is uitgerust met een metronoom. De elektroden hebben een langere levensduur en het apparaat heeft reanimatie-terugkoppeling. Exclusief BTW kost dit apparaat € 1.349,00.

De Philips Heartstart HS1 heeft de volgende voordelen; het is eenvoudig te gebruiken en heeft een informatietoets. Met 1.5 kg is het bijzonder licht. Het bedrijf stelt bovendien een trainingsapparaat beschikbaar zodat het personeel kan leren omgaan met het apparaat. Het kost exclusief BTW, € 1.049,00.

De DefiSign LIFE is vooral eenvoudig te gebruiken. Het bedrijf geeft 10 jaar garantie op het apparaat. De handleiding is gesteld in meerdere talen. excl. BTW, € 1.049,00.

Als laatste voorbeeld de Heartsine 360P is een zeer overzichtelijk apparaat met acht jaar garantie. Ook dit apparaat is extra beschermd tegen stof en vocht. Dat maakt het heel goed inzetbaar op de werkvloer van diverse soorten bedrijven. Exclusief BTW kost het € 1.199,00.

Dit zijn prijzen voor de aanschaf van het apparaat. De meeste producenten bieden een redelijk goedkoop onderhoudsplan. Het verdient aanbeveling u hiervoor in te schrijven.

 

De belangrijkste parket houtsoorten vergeleken

Wanneer u parket gaat kopen moet u tevens een houtsoort kiezen. De planken voor parketvloeren zijn leverbaar in diverse materialen, zoals eikenhout of bamboe. In dit artikel nemen we een kijkje naar de verschillende mogelijkheden en geven u tips om een keuze te maken.

Houtsoorten op een rij:

  • Eik. Dit hout is en blijft de meest populaire keuze voor een parketvloer omdat het in onze contreien zo vlot verkrijgbaar is. Het materiaal haalt men bijvoorbeeld uit Franse, Duitse en Oost-Europese bossen. 
  • Notelaar. Deze planken hebben een warme donkerbruine kleur met een fijne nerf en een duidelijke tekening. Ze ogen heel erg chic. 
  • Bamboe. Bamboe parket is de laatste jaren aan een opmars bezig, door haar ecologische karakter. Deze parketvloer is sterk en goed bestand tegen een hoge luchtvochtigheid, waardoor ze ook geschikt is voor badkamers
  • Wengé. Wengé is nog donkerder dan notelaar en heeft bijna een zwarte kleur. Het hout is heel sterk en stabiel.
  • Teak. Teak wordt veel buiten gebruikt maar ook in houten vloeren. De kleur is donkerbruin tot soms roodachtig bruin.
  • Esdoorn. Esdoorn is een van de lichtste parketvloeren en heeft een heel fijne structuur.
  • Grenen. Omdat deze houtsoort van nature relatief zacht is, is ze goedkoper dan andere houten vloeren.

Laat je adviseren!

Weet u niet goed welke houtsoort te kiezen? Dan laat u zichzelf best informeren door een vakman. Die kan meer zeggen over de voor- en nadelen van elke houtsoort en helpt u bij het selecteren van de juiste materialen. Op deze manier bent u zeker dat de vloer geschikt is voor uw interieur.

huid bleken kliniek – Tips om je huid te lichter te maken

Natuurlijk volgen alle vrouwen de trend. Zo is het veel al mega bruinbakken al enkele jaren passé. Het lichter maken van de huid is een snel groeiende trend. Door het lichter maken van de huid zie je er jonger en schoner uit. Tevens is er vast gesteld dat een lichtere huid makkelijker tot succes in het leven kan leiden. Waarom zou u dan ook niet uw donkere huid net een paar tinten lichter maken, niemand merkt het, en het heeft veel bewezen voordelen.

 

Hoe is het lichtere schoonheid ideaal ontstaan?

Het Multi culturele Nederland bestaat al meer dan 60 jaar. Echter is het nog altijd veel makkelijker om als autochtone blanke Nederlander om aan een baan te komen. Toen ik hier onlangs over las in een magazine schrok ik toch wel even. Zou het waar zijn? Tijdens de vriendinnen ontmoeting op donderdag avond in het centrum van Amsterdam vroeg ik het aan Lárisa een mooie Indiase vrouw. Ze knikte langzaam ja, en begon te praten, dat ze het zelfs op haar werk dikwijls lastig vind. Hierna kwamen mijn andere vriendinnen ook nog aan bod, gezien zijn allemaal weten dat ik een web redactrice ben, hebben ze mij een kwartiertje met al hun persoonlijke ervaringen bedient.

De conclusie van onze “donderdag avond vrouwen meeting”:

– Een lichtere huid, heeft op het gebied van werk zeker zijn voordelen.
– Op het gebied van het liefdes leven maakt het eigenlijk niks uit.
– Op het vlak qua relaties aangaan en trouwen kan het in de gelovige delen van de bevolking wel degelijk wat uitmaken. Zeker waar een lichtere huidskleur al eeuwen staat voor meer aanzien.

Op de vraag of mijn vriendinnen ook hun huid zouden bleken kwamen de volgende antwoorden:

– 3 van hen gebruikte al reeds een huid verlichtende crème “sterwit Skin“
– Enkele gebruikte soms huid verlichtende poeders op hun gezicht.
– En eigenlijk iedereen gaf aan veel respect te hebben wanneer vrouwen ervoor zouden kiezen om hun huid, gezicht lichter te maken met een ”Sterwit” Crème.

Hoeveel geld ervoor uitgeven:

– Naar een duurdere kliniek gaan in Amsterdam, Rotterdam, Den-haag was een No GO.
– een huid crème aan schaffen tussen de 30-60 euro was daarom de mening van al mijn vriendinnen.

Ben je ook een beetje onzeker, of heb je het idee dat een lichtere Skintone ook jou leven positief kan beïnvloeden dan is het gebruik van een bleek crème om te donkere huid licher te maken echt geen taboe. Tenslotte gaat het om jou leven en jij bepaald wat je zelf kiest en doet.

 

Deze Huidbleker kun je makkelijk en zeer discreet bestellen via hun website. Niemand hoeft dus te weten dat je een Huid verlichtende crème op smeert

Wil je ook van je pigmentvlekken afkomen?

Bezoek de website voor meer info : http://www.gezichtbleken.nl

Voor meer info : bezoek de site

Bloemenhove biedt professionele hulp bij ongewenste zwangerschap

Een zwangerschap is niet in alle gevallen gepland en welkom. Voor sommige vrouwen en meisjes komt het volkomen onverwacht. Geldt dit voor jou en overweeg je een abortus? Kliniek Bloemenhove in Noord Holland staat voor je klaar.

Anoniem en discreet

Abortus plegen is een ingrijpende gebeurtenis. Onze professionele artsen en verpleegkundigen zullen je letterlijk met raad en daad bijstaan. Zo kun je vrijblijvend langskomen voor een antwoord op al je vragen. Vervolgens kun je in de kliniek terecht voor gespecialiseerde hulp bij een zwangerschapsafbreking tot 22 weken (in het eerste en tweede trimester). Bij kliniek Bloemenhove zijn alleen maar vrouwen werkzaam. Zij zorgen ervoor dat jij je op je gemak voelt en dat alles in vertrouwelijkheid gebeurt. Desgewenst vindt de abortus anoniem plaats. Jouw zorgverzekeraar stellen we niet op de hoogte. Voor de duidelijkheid: als je naar een regulier ziekenhuis gaat voor een abortus wordt de zorgverzekeraar wel geïnformeerd.

Kosten abortus

Wat de kosten van abortus betreft: als je in Nederland woont of werkt, hoef je de behandeling niet te betalen, ook niet via het wettelijk geldende eigen risico in de zorg. Aangezien een abortus een emotionele gebeurtenis is, geldt een verplichte bedenktijd van vijf dagen. We raden aan om erover te praten met mensen die belangrijk voor je zijn. Je ouders, een broer of zus of een goede vriendin. Is dat in jouw situatie niet mogelijk dan kan een van onze mensen die rol van vertrouwenspersoon voor jou vervullen.

Als je langer dan zestien dagen over tijd bent, is een verwijsbrief van een arts noodzakelijk. Deze brief kan van je eigen huisarts komen, maar ook van een van onze artsen. Ben je jonger dan zestien jaar dan zullen we om de toestemming van één van je ouders vragen. Als dit door wat voor omstandigheden dan ook onmogelijk is, laat het ons weten. Tot slot: op onze website staat een lijst met veel gestelde vragen. Kijk daar eens naar, waarschijnlijk worden de belangrijkste vragen die je nu hebt daar beantwoord.

Voor meer info : bezoek de site

De beste aminozuren voor je spieren, BCAA

BCAA is een term die je, buiten de sportwereld om, niet zo vaak tegenkomt. Het is een afkorting voor
Branched Chain Amino Acids en bestaan uit de aminozuren L-Leucine, L-Isoleucine en L-Valine.
Doordat de moleculaire structuur vertakt is, hebben ze de naam BCAA gekregen, dit vertaal je naar
vertakte keten van aminozuren. Maar waarom zijn BCAA’s dan belangrijk voor de sporter? Eigenlijk
zijn de BCAA’s een van de eerste aminozuren die door je spierweefsel als energiebron wordt
gebruikt. Als je een tekort hebt aan BCAA’s kunnen je spieren uitgeput raken.

Nog even een korte uitleg. Zoals je waarschijnlijk weet zijn eiwitten heel belangrijk voor je spieren. Ze
zorgen voor een verbeterde spierbouw en ondersteunen het herstel van je spieren. Eiwitten zijn
opgebouwd uit 20 verschillende soorten aminozuren. Aminozuren zijn dus de bouwstenen van een
eiwit. Deze aminozuren kunnen verschillend zijn samengesteld wat weer zorgt voor een ander effect
van de eiwitten die daarbij horen. Er zijn 8 aminozuren die het lichaam niet zelf kan aanmaken en die
dus van buitenaf binnen moeten komen via voedsel of supplementen. De zogenaamde essentiële
aminozuren.

Elke sporter traint natuurlijk om sterker, sneller en gespierder te worden. Wanneer je een inspanning
uitoefent is het dan ook belangrijk om je spieren te stimuleren vanuit celniveau. De aminozuren die
in BCAA’s zitten, zorgen voor ongeveer 1/3 van de spiereiwitten. Als je te weinig binnenkrijgt van
deze BCAA’s dan kan dat resulteren in spierverlies.

Voordelen van BCAA
BCAA’s hebben meerdere voordelen. Zo zorgt het voor een versnelde herstelling van je spieren na de
training. Vooral na een intensieve training is het niet gek dat je wat spierschade hebt opgelopen,
BCAA’ versnellen het herstel waardoor je sneller weer kan gaan sporten zonder consequenties en
waardoor je dus eerder je doelen kunt bereiken.

Ook zijn BCAA’s handig bij de stimulatie van de eiwitsynthese. BCAA-aminozuren stimuleren ieder
namelijk al de proteïnesynthese in de spieren. Oftewel BCAA’s stimuleren de spiergroei, ook als je
niet aan krachttraining doet.

Uit recente onderzoeken is gebleken dat BCAA-aminozuren ook een positief effect hebben op je
uithoudingsvermogen, vooral als je nog een beginnend sporter bent met niet zoveel ervaring. Zo
blijkt dat BCAA’s het gevoel van vermoeidheid verminderen. Ze spelen namelijk een grote rol bij de
aanmaak van 5-htp. Dit zorgt weer voor de aanmaak van serotonine, het stofje waardoor je je
energiek voelt. Oftewel door de inname van BCAA’s voel je je fitter en heb je het idee dat je de
inspanning langer vol kunt houden.

Voor meer info : bezoek de site

De lippen opvullen

Je hebt botox en fillers, echter zit er wel een verschil tussen beide soorten. Fillers kunnen gezien worden als vul middelen. Deze worden vaak toegepast voor het opvullen van de rimpels en plooien in de huid. Daarnaast zal een filler ook ingezet worden voor het accentueren van contouren en het verstevigen van de huid. Elke filler heeft zijn eigen werking en eigenschappen. De filler kan gezien worden als een gel dat ingespoten wordt onder de huid. Deze gel wordt met een zeer dunne naald aangebracht onder de huid. Ook al ben je geen fan van prikken en naalden, kan ik je geruststellen dat deze behandeling in zijn geheel pijnloos is. Doordat de naald zeer dun en scherp is, zal je niet voelen dat deze onder de huid wordt aangebracht. Het is zelfs mogelijk om fillers lippen te nemen. De naald zal dan ingebracht worden in de lippen, waarna deze opgevuld zullen worden. Vooral mensen met zeer kleine lippen, die niet tot nauwelijks zichtbaar zijn kiezen voor deze vorm van de filler. De fillers lippen prijs verschilt behoorlijk van de type filler dat gebruikt zal worden en de hoeveelheid hiervan. Je hoeft niet bang te zijn dat fillers niet veilig zijn voor het lichaam, want in vrijwel alle klinieken wordt er gebruik gemaakt van fillers die afbreekbaar zijn door het lichaam. Er zit een lichaamseigen of natuurlijke stof in die ervoor zorgt dat de filler zelf door het lichaam afgebroken zal worden. Heel vaak doen de klinieken zelf ook onderzoeken naar de resultaten van de fillers die zij gebruiken om het beste resultaat te kunnen garanderen. Een behandeling is zeer kort, want deze zal maar ongeveer 15 tot 30 minuten in beslag nemen. Het voordeel hiervan is dat je na de behandeling ook direct weer naar huis mag. Zo kun je een behandeling perfect inplannen tussen activiteiten door en kost het weinig tijd.

Voor meer info : bezoek de site

Sind Sie unerwünscht schwanger?

Wenn die Schwangerschaft nicht geplant war, stehen Sie vor einer schwierigen Entscheidung. Möchten Sie das Kind behalten, es eventuell zur Adoption freigeben oder es abtreiben lassen? Eine sehr schwierige Entscheidung, die nur Sie treffen können. Und trotzdem können Sie nicht zu lange warten mit Ihrer Entscheidung. Eine Abtreibung ist in Deutschland nicht in jedem Stadium der Schwangerschaft erlaubt. In den Niederlanden sind die gesetzlichen Bestimmungen für einen Schwangerschaftsabbruch etwas weniger streng.

Spezialisierte Hilfe bei Schwangerschaftsabbruch
Die Abtreibungsklinik Bloemenhove bietet spezialisierte Hilfe bei einem Schwangerschaftsabbruch im ersten und zweiten Trimester. Seit 1971 haben wir schon sehr vielen Frauen aus den Niederlanden und Nachbarländern durch diese schwierige Zeit hin geholfen. Unser Team weiblicher Ärzte und Krankenschwestern sorgt für eine gute Beratung und Nachsorge, in Ihrer eigenen Sprache. Aber auch emotional werden Sie bei einer Abtreibung gut begleitet, denn schließlich ist so ein Eingriff immer auch mit starken Emotionen verbunden. Wir verstehen das sehr gut.

Abtreibungsbehandlung im ersten Trimester
In der Klinik Bloemenhove führen wir Abtreibungen bis zur 22. Schwangerschaftswoche durch. Welche Behandlung für Sie am besten passt wird von unseren Ärzten entschieden. Insbesondere die Länge der bestehenden Schwangerschaft spielt dabei eine wichtige Rolle. Jede Abtreibung wird ambulant durchgeführt. Eine Übernachtung in der Klinik ist deshalb nicht erforderlich.

Termin vereinbaren? Zuerst ein gutes Gespräch
Wünschen Sie weitere Informationen oder möchten Sie einen Termin bei der Bloemenhove-Klinik vereinbaren? Wir sind von Montag bis Freitag telefonisch erreichbar unter der Nummer +31 23 528 98 90. Sie können auch online einen Termin vereinbaren unter www.abtreibungholland.de.

Voor meer info : bezoek de site

Linus Pauling

Linus Pauling, overleden op 93 jarige leeftijd in 1994, was een groot Amerikaans scheikundige. Al op vroege leeftijd was Linus Pauling gefascineerd door de scheikunde. Daarom begon hij op twaalfjarige leeftijd met chemische experimenten in het huis van zijn moeder. Nadat hij in 1925 cum laude afstudeerde aan de California Institute of Technology werd hij aan ditzelfde instituut in 1931 hoogleraar. Als briljant scheikundige voerde Linus Pauling diverse onderzoeken uit waaronder naar aminozuren, eiwitten en het DNA. Hij won in 1954 de Nobelprijs voor de Scheikunde wegens zijn onderzoek naar de aard van de chemische binding en de toepassing daarvan op het ophelderen van de structuur van complexe verbindingen.

Linus Pauling was echter niet enkel betrokken bij de scheikunde maar was ook zeer betrokken bij de ontwikkelingen in de maatschappij. Na de Tweede Wereldoorlog gingen de vijf wereldgrootmachten massaal atoomtesten uitvoeren onder water en in de atmosfeer. In de ogen van Linus Pauling was dit zeer gevaarlijk en hij verzette zich dan ook sterk tegen deze testen waarvoor hij in 1962 de Nobelprijs voor de Vrede ontving.

In zijn latere leven hield Linus Pauling zich echter vooral intensief bezig met de werking van Vitamine. In 1968 resulteerde dit werk in de introductie van de orthomoleculaire geneeskunde. Deze probeert ziekten te genezen door ervoor te zorgen dat de verhoudingen van alle in een gezond lichaam voorkomende stoffen bij de zieke ook voorkomen. Dit komt er in het kort op neer dat er grote doses vitamines aan de patiënt worden toegediend.

Vandaag de dag is het voor een gezond en vitaal lichaam nog steeds zeer van belang dat er voldoende vitamines binnenkomen. Omdat het voor de meeste mensen niet lukt om dit dagelijks via voeding en drinken binnen te krijgen zijn er ook natuurlijke supplementen die deze tekorten kunnen aanvullen. Op de website topvitamins.nl zijn dit soort supplementen te koop.

Voor meer info : bezoek de site