Met de geschikte palletiseermachine aan de slag

Werkt u binnen uw bedrijf met pallets? Dan is het van belang om de producten die u hierop plaatst goed te beschermen. Maar plasticfolie handmatig rond uw pallets wikkelen is ook geen fijn werk. Hierbij kunt u mogelijks fouten maken en ook veel tijd verliezen. Met een palletiseermachine zal dit veel vlotter verlopen en gaat u de uitvoer van producten van uw productievloer aanzienlijk versnellen. Bij Certis Benelux beschikken ze over een ruim aanbod aan verpakkingstechnieken die u kunt inzetten voor uw eigen bedrijf. Of u nu wilt omsnoeren, lijmen of in folie wikkelen; via het assortiment van deze specialist vindt u zeker de juiste optie.

Schaf het beste materiaal aan

Bij Certis Benelux bent u alvast zeker van de beste kwaliteit. De verpakkingsmachines die zij aanbieden zijn uitstekende investeringen op lange termijn. Denk zo bijvoorbeeld aan een palletiseermachine voor uw onderneming. Afhankelijk van uw productieproces kunt u hierbij kiezen uit een model dat volautomatisch of halfautomatisch is. Een volautomatisch apparaat heeft geen enkele medewerker nodig en kan op uw productieproces aangesloten worden. Zo kunt u de gevulde pallet op het platform of bij dit toestel laten belanden en vervolgens automatisch laten omwikkelen met de plasticfolie. Met een halfautomatisch apparaat is er een medewerker nodig om het platform te roteren of de mechanische arm rond te bewegen. De werklast blijft hierbij uiteraard miniem.

Contacteer het team voor meer informatie

Had u graag een palletiseermachine van Certis Benelux gewenst? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met de medewerkers van dit bedrijf. Zij kijken samen met u naar de beste mogelijkheden en geven u advies op maat aan. Vervolgens kunt u een bestelling plaatsen en het toestel installeren op uw werkvloer. Geniet hierbij van de vele voordelen voor de resultaten van uw onderneming.

https://www.certis.be/nl/