Een Bromton vouwfiets kopen doet u eenvoudig bij de specialist

Reist u veel voor uw werk met de trein? En is de afstand van het station naar het kantoor te ver om te lopen? Ga dan een Brompton vouwfiets kopen bij een specialist als ZwaanBikes. Deze vouwfiets is in slechts 20 seconden in- en uit te vouwen, waardoor u altijd snel onderweg bent. Daarnaast mag deze vouwfiets volledig gratis mee met de trein, zelfs tijdens de spits! De fiets is voorzien van een unieke laklaag. Deze laklaag zorgt ervoor dat het frame niet kan roesten en dat u dus lang plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u gaat kopen. De vouwfiets voorzien van een bagagedrager, spatbord of ander stuur? De specialist biedt u verschillende opties om de vouwfiets volledig aan te passen aan uw wensen.

Als u een Brompton vouwfiets gaat kopen heeft u ultieme vrijheid

Heeft u vaak dat u misgrijpt op een ov-fiets en daarom te laat op kantoor aankomt? Wat zou het heerlijk zijn als u vanuit uw huis naar werk fietst, ruim op tijd de trein haalt, tijdens uw reis nog een presentatie voorbereid en direct uit de trein verder fietst. Dat is het gemak dat u ervaart als u een Brompton vouwfiets gaat kopen bij een specialist als ZwaanBikes. U stelt de vouwfiets volledig naar wens samen. Kies uw favoriete zadel, het meest comfortabele stuur en een bagagedrager voor als u veel spullen meeneemt. Wat uw wensen ook zijn, deze specialist zorgt ervoor dat u een Brompton vouwfiets gaat kopen die volledig aangepast is op uw smaak. Ga voor een exclusief fietsmerk van Rotterdamse bodem.

Een Brompton vouwfiets kopen? Ideaal voor lange mensen

Het voordeel van een vouwfiets is dat u deze overal mee naartoe neemt en uw reis nog eenvoudig wordt. Voor langere mensen is dit vaak niet geschikt, maar het tegendeel is waar. Door de Bromton vouwfiets te kopen weet u zeker dat ook u van dit gemak geniet. Deze beschikt namelijk over een verlengde zadelpen, waardoor de fiets in vele lengtes in te stellen is. Daarnaast staat Brompton bekend om het leveren van fietsen van de allerhoogste kwaliteit met de beste innovaties. Elke fiets is bijvoorbeeld voorzien van een lak, waardoor roesten onmogelijk is. Zo weet u zeker dat u nog jaren plezier heeft van de Brompton vouwfiets die u bij deze specialist kunt kopen.