Plan uw dagreizen bij deze organisatie

Zowel jong als oud trekt er al eens graag een dagje op uit. Een schooluitstap met de basisschool, een dag naar het pretpark met de jeugdbeweging of een tripje met de ouderenorganisatie. Het is allemaal mogelijk. Om zorgeloos op uw bestemming te geraken, is het belangrijk om goed vervoer te vinden. De Reisvogel uit Waregem in de provincie West-Vlaanderen staat voor u klaar om u veilig op de gewenste bestemming af te zetten en daarna terug thuis te brengen.

Reizen zonder zorgen

Het maakt niet uit of u op dagtrip gaat, meerdere dagreizen of een meerdaagse reis in het buitenland in het verschiet hebt. Deze expert in transport regelt vervoer in alle vormen en maten. Beroep doen op De Reisvogel staat gelijk aan reizen zonder zorgen. Dit familiebedrijf beschikt over 20 ervaren chauffeurs en 13 autocars die u veilig en met de beste service vervoeren. Het enige dat u moet doen, is een reservatie maken en ervoor zorgen dat de voltallige groep gepakt en gezakt klaarstaat op de dag van vertrek. Verder rest u alleen nog in te stappen en te genieten van de rit.

Comfortabele autocars

Deze vervoersspecialist beschikt over moderne autobussen die uiterst geschikt zijn voor lange busreizen en dagreizen. Zo is er een tv, een wc en in sommige gevallen een koelkast aan boord. Ook tijdens de zomermaanden is het aangenaam reizen, aangezien er in alle bussen airco aanwezig is. Aan comfort aan boord is er dus geen gebrek.

Contacteer deze dienstverlener voor busreizen

Wilt u bij De Reisvogel uit Waregem een bus met professionele chauffeur reserveren voor uw dagreizen in en rondom West-Vlaanderen? Aarzel dan niet en neem tijdig contact op met de medewerkers. Zo bent u er zeker van dat er vervoer beschikbaar is op de gewenste datum. U kan op de website al eens door het fotoalbum klikken en de verschillende voertuigen bekijken. U vindt hier eveneens een contactformulier terug om vlot contact op te nemen.

https://www.reisvogel.be/

Ontdek de mooiste droombestemmingen van Azië met All Over Tours

Azië is een fascinerend continent dat het verdiend om met een specialist in Thailand reizen te verkennen. Hierbij heb je onder andere het voordeel dat er gebruik wordt gemaakt van de beste lokale gidsen. Bovendien wordt er in kleinschalige accommodaties overnacht. Verder kun je reis naar Azië helemaal op maat laten maken. Ook zit iedere reis boordevol bijzondere excursies. Zo kun je onder andere fietsen door de ongerepte natuur, traditionele ceremonieën bijwonen of de Aziatische kookkunst onder de knie krijgen van een echte chef-kok. 

Van cultuursnuivers tot sportievelingen: maak je ideale reis naar Azië

Een echte Azie reizen specialist is All Over Tours. Bij deze kleinschalige reisorganisatie kun je kiezen uit boeiende bezoeken aan onder andere Cambodja, Vietnam, Thailand en Myanmar. Of ontdek het mystieke Japan tijdens een luxe kunst & cultuurreis. Overigens biedt All Over Tours ook voor sportieve types en gezinnen de juiste rondreis naar Azië. Zo zijn kajakken, traditioneel drummen en een fietstocht activiteiten waar ook kinderen volop van kunnen genieten. Verder is het mogelijk om tijdens één reis meerdere landen te verkennen. All Over Tours heeft bijvoorbeeld rondreizen waarbij je Vietnam en Cambodja met een privégids bezoekt. Ook is een combinatie van Laos en Cambodja mogelijk.  Naast Azië biedt All Over Tours ook prachtige reizen naar Afrika, Australië & Nieuw-Zeeland, de Pacific en de Indische Oceaan Eilanden. Bezoek dus onze website en laat je inspireren tot een absolute droomvakantie naar een exotische bestemming!

Voor meer info : bezoek de site