Gespecialiseerde training voor omgaan met omsnoeringsband en stuwzakken

Een gespecialiseerde training voor omgaan met een omsnoeringsband en stuwzakken. Dat is wat u krijgt bij Cordstrap. Lading zekeren is belangrijker dan de meeste mensen denken. Elk jaar vinden er duizenden ongelukken plaats, omdat lading op een verkeerde manier gezekerd wordt. Dit kost niet alleen miljoenen dollars, maar ook levens. Dit is dan ook de reden waarom Cordstrap kennis- en trainingscentra opgericht. Deelnemers krijgen tevens inzicht in relevante wet- en regelgeving omtrent transport en leren hoe zij moeten voorkomen dat producten tijdens transport gaat schuiven. Natuurlijk verandert de markt regelmatig en daarom krijgen de trainingen regelmatig een update.

Lading zekeren met omsnoeringsband en stuwzakken van eigen makelij

Speciaal ontwikkelde hulpmiddelen dragen bij aan veilig lading zekeren. Dat is in verschillende sectoren een belangrijk deel van het werkproces. Wanneer lading namelijk niet goed gezekerd wordt, dan kunnen de producten tijdens het vervoer gaan schuiven en beschadigd raken. En dat wilt u als producent of leverancier natuurlijk liever niet zien gebeuren. Daarom is lading zekeren met omsnoeringsband van polyester composiet of stuwzakken van papier, PPL of geweven polypropyleen een goed idee. De productie van hun stuwzakken en omsnoeringsband is volledig in eigen beheer.

Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

Wilt u lading om innovatieve en effectieve wijze zekeren? Kies dan voor een gespecialiseerd bedrijf als Cordstrap. Al meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigingen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Dankzij de producten, zoals de stuwzakken en omsnoeringsband, die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Voor meer info : bezoek de site