Laat uw aanhangwagen jaarlijks keuren bij een professioneel bedrijf

De jaarlijkse aanhangwagen keuring kunt u het beste onderbrengen bij een bedrijf dat u vertrouwd. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. TOSCON stelt voor u een overzichtelijke offerte op, zodat u zelf kunt beslissen of u een reparatie wilt laten uitvoeren. Voor het onderhoud en de reparatie kunt u bij TOSCON niet alleen terecht voor het remsysteem en de assen, maar ook voor een autolaadkraan, een cargofloor zelflossende vloer en een laadlift. Informatie over de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger kan op uw verzoek digitaal worden opgeslagen, zo kunt u er overal over beschikken.

 

Een aanhanger keuren kan altijd in de buurt

Een aanhangwagen laten keuren doet u natuurlijk het liefst bij u in de buurt en dat kan. TOSCON is een van de grootste trailer service bedrijven in Nederland en heeft 10 Service Centers door heel Nederland, en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

 

Aanhanger laten keuren door gediplomeerde specialisten

Wanneer mensen hun auto laten keuren dan kiezen ze vaak voor de merkdealer omdat daar het specialisme in huis is om dit goed te doen. Waarom zou u niet hetzelfde doen voor aanhangwagen onderhoud? TOSCON is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de keuring van alle trailermerken. Zij hebben professionals in dienst die alle kennis en ervaring in huis hebben om iedere aanhanger in korte tijd te controleren. Door die specialistische kennis en jarenlange ervaring kan de keuring op een bijzonder efficiënte wijze en kwalitatief hoogwaardige manier worden uitgevoerd. Als experts maken zij gebruik van het meest moderne materiaal voor de inspectie van aanhangwagens. Zodoende kunt u ervan op aan dat een aanhanger na de keuring weer helemaal in orde is. 

Voor meer info : bezoek de site