Profiteer van gunstige voorwaarden wanneer u dozen gaat kopen

Wilt u dozen gaan kopen om uw producten efficiënt, representatief en veilig te verpakken? Kies dan voor de diensten van een bedrijf dat zich specialiseert in dit vakgebied, zoals De Jong Verpakking. U weet dan zeker dat u naast stevige dozen van hoge kwaliteit ook de best mogelijke service ontvangt. Dit bedrijf produceert alle dozen in eigen beheer en zorgt ervoor dat het product volledig aan uw wensen voldoet. Van het formaat tot de opdruk, uw wensen worden uitgevoerd. Uw doos op maat wordt vervolgens al binnen 2 tot 5 werkdagen geleverd. Kiest u voor een doos uit voorraad? Dan heeft u deze binnen 24 uur al in huis. Ook op zaterdag en zondag staat de specialist voor u klaar. Als ondernemer bent u immers ook vaak in het weekend actief om uw bedrijf draaiende te houden.

Door de juiste dozen te kopen verpakt u uw producten veilig

Transporteert u producten, dan is het essentieel dat deze zonder beschadigingen aankomen op de plaats van bestemming. Om hiervoor te zorgen, is het belangrijk dat u gebruikmaakt van veilig transport. Ook de juiste verpakking van uw producten speelt een rol. Let er daarom bij het kopen van dozen voor het verpakken van uw producten op dat het materiaal voldoende bescherming biedt. Om ervoor te zorgen dat uw producten veilig worden vervoerd, produceren ze bij De Jong Verpakking golfkarton met een dubbele golf. Ook gebruiken ze uitsluitend sterke papiersoorten. Hierdoor is de verpakking extra stevig en worden uw producten optimaal beschermd tegen bijvoorbeeld vuil en botsingen.

Laat uw dozen meteen bedrukken als u deze gaat kopen

U kunt prima terecht bij een specialist als De Jong Verpakking als u dozen in een standaard formaat wilt gaan kopen. Een voorbeeld van een doos in een standaard formaat, is de Amerikaanse vouwdoos. Dit is de meest standaarddoos die er is. Daarnaast levert deze specialist ook maatwerk. Zo maken ze golfkarton trays op maat, zodat u uw producten gemakkelijk kunt vervoeren. Naast het formaat van de dozen, is ook de opdruk ervan maatwerk. Met een bedrukte tray presenteert u uw merkproducten immers optimaal aan zowel uw klanten als op het uiteindelijke verkooppunt. Daarom maakt de specialist het mogelijk om uw dozen tegen een scherpe prijs te voorzien van fotobedrukkingen. Zo zorgt u voor een perfecte verpakking voor uw producten die de aandacht trekt van toekomstige klanten.