De naambordenspecialist heeft een mooi assortiment huisnummers, naamplaten en uithangboden

Een naambord gemaakt van natuursteen zorgt voor een warm welkomgevoel bij de voordeur. Natuursteen, zoals bijvoorbeeld Belgisch hardsteen, wordt in de natuur gevonden. Het wordt op een traditionele manier ontgonnen en vervolgens op ambachtelijke wijze bewerkt en in kleine stukken gezaagd. Dit gebeurt in steenzagerijen. De naamplaten van Belgisch hardsteen van De naambordenspecialist stralen echt karakter uit. Dankzij de structuur van het materiaal is ieder afzonderlijk bordje uniek. Een natuurstenen naambordje is een prima investering. De borden gaan jarenlang mee en om ze mooi te houden, hoef je niet veel te doen. Af en toe met een natte doek vuil eraf vegen, is meer dan voldoende. De plaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onder meer 20 bij 15 cm, 15 bij 20 cm, 20 bij 20 cm, 20 bij 25 cm, 24 bij 19 cm en 35,5 bij 15,5 cm. Er zijn rechte modellen, maar ook naamborden met een golvende rand aan de bovenkant. Op de platen is genoeg ruimte voor je naam én het huisnummer.

Presenteer je bedrijf met een uithangbord

Een uithangbordje met daarop de naam van je bedrijf: je kunt er vandaag één bestellen bij de Naambordenspecialist. Erg in trek zijn de nostalgische, hangende borden. Ze zijn opvallend mooi en chique. Deze platen uit de collectie van de Naambordenspecialist worden roestbestendig gemaakt door ze een zinkbad-behandeling te geven. Vervolgens worden ze voorzien van een laag poedercoating. Je kunt kiezen voor een zwart, groen of blauw naambord. De tekst wordt er handmatig met witte verf op geschilderd. Je kunt maximaal vijf regels tekst opgeven. Dit zijn de lettertypes om uit te kiezen:

-Baskerville Old Face;

-Commercial Script;

-Connecting 4L;

-Dauphin;

-Freestyle Script;

-Lucida Calligra;

-Monotype Corsiva;;

-Palatino-Thin;

-Script MT Bold;

-Vladimir Script.

Qua afmeting zijn er twee mogelijkheden: 31 bij 35 cm en 41 bij 42 cm. Met vragen over deze en/of andere naamplaten, kun je de klantenservice van de Naambordenspecialist raadplegen: 0251-241364. Mailtjes worden tevens op prijs gesteld door de Naambordenspecialist.

Voor meer info : bezoek de site

Buitenverlichting aanbrengen onder een overkapping

Een mooie overkapping is niet compleet zonder sfeervolle en praktische buitenverlichting. Op deze manier kan er extra nadruk worden gelegd op de constructie van de overkapping, en kan er een warme sfeer worden gecreëerd als de overkapping wordt gebruikt als terras. Buitenverlichting voor onder een overkapping kan ook worden toegepast onder bijvoorbeeld een carport of andere houten overkapping. Het geeft een praktische lichtbron als dat nodig is en zorgt voor zachte sfeerverlichting als dat gewenst is. Buitenverlichting is speciaal ontworpen voor het gebruik in de tuin, onder de overkapping of aan het huis. Deze verlichting is zo ontworpen dat vocht en water geen belemmering meer vormen voor de levensduur van de lampen. Wilt u LED-buitenverlichting kopen voor onder een overkapping? Maak dan een keuze uit het ruime assortiment buitenverlichting van LED bij Ledlogic.

De juiste buitenverlichting voor onder een overkapping of carport

Een goed lichtplan maken is niet altijd makkelijk. U moet hierbij niet alleen rekening houden met welke soort buitenverlichting u nodig heeft, maar ook met het wattage van de LED-lampen. Een overkapping met een praktische functie, zoals bijvoorbeeld een carport of een houtopslag, heeft een sterkere lichtbron nodig dan bijvoorbeeld een overkapping voor het terras. De sterkte van de buitenverlichting is dus geheel afhankelijk van het soort overkapping.

Geïntegreerde LED-inbouwspots als buitenverlichting voor de overkapping

Een prachtige oplossing voor onzichtbare buitenverlichting zijn inbouwspots van LED die compleet wegvallen in de wand of de vloer. Ook als buitenverlichting voor onder een overkapping is deze variant zeer geschikt. Het enige waar u wel rekening mee moet houden zijn de aansluitpunten van de LED-buitenverlichting. Tijdens de constructie van de overkapping is het dus aan te raden om rekening te houden met een eventueel lichtplan. Zo weet u zeker dat u de buitenverlichting altijd op de juiste plaats kunt aanbrengen onder de overkapping.

Buitenverlichting voor onder de overkapping online kopen

Dankzij het ruime assortiment LED-buitenverlichting in onze webshop, kunt u de lampen voor uw overkapping eenvoudig online bestellen. In onze shop vindt u zowel inbouwspots van LED, opbouwspots maar ook kleine LED-spotjes die individueel aan te brengen zijn als buitenverlichting. Kiest u liever voor onopvallende buitenverlichting? Maak dan een keuze uit onze waterdichte buitenverlichting die eenvoudig weg te werken is in wanden, vloeren en muren. Bij ons koopt u buitenverlichting voor onder de overkapping van hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Voor meer info : bezoek de site

Een moderne carport of veranda laten maken? Raadpleeg vergelijkhoveniers.nl!

Een veranda bouwen is typisch een tuinklus die u kunt overlaten aan een ervaren en deskundig hovenier. Als u zich afvraagt waar u die vindt, hoeft u niet verder te zoeken. Via Vergelijkhoveniers komt u snel uit bij die ene vakman of -vrouw die in uw regio woont en werkt. In de meeste gevallen wordt een veranda aan de woning vast gebouwd. Ze vormen als het ware een verlengstuk van uw huis. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om op een dakterras of aan een appartement, chalet, schuur of tuinhuisje een veranda te laten plaatsen.

In alle gevallen brengt de veranda echt toegevoegde waarde mee. Punten om van te voren over na te denken zijn de volgende. Kies ik voor een Amerikaanse veranda, een losstaande tuinkamer, een al bestaand bouwpakket of een op maat gemaakt design? Qua materiaal valt er ook een en ander te kiezen. Gangbaar zijn veranda’s van hout, glas en kunststof. Extra’s als gordijnen en zonwering kunt u tevens overwegen.

Carport laten bouwen? Vergelijk de prijzen!

Een carport bouwen, dat is een mooi plan, maar waar te beginnen? Als u een carport overweegt zijn dit essentiële punten van aandacht: de voor- en nadelen, benodigde materialen en gereedschappen, een handleiding als u zelf aan de slag gaat, handige tips voor de bouw en het kostenplaatje. Om u goed van dienst te zijn, worden al deze punten uitgebreid behandeld op www. vergelijkhoveniers .nl.  

En ook als u het plaatsen van de carpool over wilt laten aan een professional kan Vergelijkhoveniers u helpen. Vul uw postcode in, klik op ‘vind hoveniers’ en ontvang een lijstje met namen van hoveniers die in uw omgeving werkzaam zijn. Het is vervolgens aan u met wie u in zee gaat. Als u er niet helemaal uitkomt, staat de Vergelijkhoveniers-klantenservice voor u klaar. De medewerkers beantwoorden vragen snel en volledig. U kunt uw vraag 24/7 stellen via het online contactformulier.

Voor meer info : bezoek de site

Moderne naambordjes van de meest uiteenlopende materialen 24/7 te bestellen

Messing naambordjes hebben veel pluspunten. De koperlegering is perfect geschikt voor buiten gebruik. We hebben het hier dus over weerbestendige naamplaten. Al deze bordjes worden met de hand gegoten. De tekst wordt er vervolgens in gegraveerd. Het resultaat is een stijlvol, professioneel naamplaatje. Qua afmeting en vorm is er van alles mogelijk. Denk aan ovalen plaatjes van 8,5 bij 4,5 cm, rechthoekige exemplaren van 11 bij 4 cm en sierlijke bordjes met golvende rand in diverse maten. Messing plaatjes zijn ook geschikt als aanduiding bord bij een toilet of andere openbare ruimte. Messing naambordjes hebben gaatjes. Ophangen gaat dus eenvoudig en snel. Zoek je een bijpassend huisnummer? Ook die zijn er van messing. Bestel je naamborden online, bij de Naamborden Webwinkel!

Aluminium naamplaat of toch RVS?

Op zoek naar een strak naambord bij de voordeur? Binnen onze serie vindt u al snel een mooie aluminium naamplaat. Ze zijn net als onze RVS borden volkomen roestvrij en we kunnen ze in allerlei stijlen leveren. Zo zijn er vlakke bordjes, platen in twee kleuren en ook speelse borden in driehoek model. Je kunt er voor kiezen op het aluminium naamplaatje zowel je naam als het huisnummer te plaatsen. Een andere optie is een los nummer erbij bestellen. Dan kan van hetzelfde materiaal, maar bijvoorbeeld ook van hout, kunststof of natuursteen. Het leuke van online een naamplaat bestellen, is dat je ‘m helemaal zelf kunt ontwerpen. De combi van kleur, lettertype en lettergrootte bepaal jij namelijk zelf. Binnen een paar dagen hangt er dus een echt origineel naambordje bij jouw voordeur.

Voor meer info : bezoek de site

Een laminaatvloer zelf leggen, kan dat?

Als je een beetje handig bent kun je een laminaatvloer prima zelf leggen. Een goede voorbereiding is daarbij wel van groot belang. De basis moet goed zijn om te zorgen dat je nieuwe laminaatvloer mooi en strak gelegd kan worden. Ga dus niet over één nacht ijs en neem er voldoende tijd voor.

Even in een dag een laminaatvloer leggen is niet echt een optie.

Allereerst moet de oude vloer worden verwijderd. Afhankelijk van wat er nu op de vloeren ligt zal dat de nodige tijd gaan kosten. Vervolgens moet worden beoordeeld of de ondergrond vlak genoeg is. Als dat niet het geval is dan is het sterk aan te raden om de vloer eerst te egaliseren. Doe je dat niet dan loop je de kans dat de laminaatplanken niet gelijkmatig komen te liggen en dat er kieren ontstaan in de vloer. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Maak een legplan voordat je begint

Natuurlijk meet je eerst de maten van de ruimte waar je laminaat wilt leggen. Dan weet je hoeveel materiaal je moet kopen. Houd er natuurlijk rekening mee dat er bij het verzagen laminaat verloren gaat en dat je dus altijd meer moet kopen dan de precieze afmetingen van de ruimte.

Laminaat wordt meestal in een bepaald patroon gelegd, waardoor je altijd stukken overhoudt die je niet kunt hergebruiken. Het is dan ook handig om vooraf voldoende laminaat te kopen. Zo voorkom je ook dat er kleurverschil ontstaat omdat de partij waar jij je laminaat van hebt gekocht niet meer leverbaar is.

Vlot aan de slag

Zorg er ook voor dat je voldoende materialen zoals spijkers of lijm in huis hebt. Niets is zo ergerlijk als wanneer je tijdens het leggen van je laminaatvloer nog weer de deur uit moet om extra materiaal of gereedschap te gaan kopen. Als je alles bij de hand hebt als je begint kun je vlot doorwerken.

Voor meer info : bezoek de site

Veiligheidscilinder, hoe werkt het?

In een land waar sprake is van relatief veel welvaart, is niet per definitie weinig risico op inbraak. Waar meer te halen is, zal de kans op indringers enkel toenemen. Hoe goed is jouw huis beveiligd? Heb je nog traditionele insteeksloten, of maak je gebruik van cilindersloten? Helaas weet een doorgewinterde inbreker maar al te goed hoe hij deze reguliere sloten forceert.

Kies voor sloten met veiligheidscilinders

Tegenwoordig is het dan ook raadzaam om je deuren te voorzien van sloten met veiligheidscilinders. Deze sloten maken gebruik van stalen pinnen in plaat van koperen. Ook is het slot voorzien van een stalen balk, wat het voor inbrekers onmogelijk maakt om door het slot heen te boren of deze met behulp van een ‘lockpick’ te openen. Ook is het niet mogelijk om zomaar een reservesleutel te laten vervaardigen.

Hiervoor dien je bij de desbetreffende sleutelmaker een certificaat aan te leveren dat enkel verstrekt kan worden door de installateur van het slot. Zo voorkom je dat iemand zomaar een kopietje maakt van jouw huissleutel, wanneer je deze even onbeheerd achterlaat.

Deze sloten zijn hard op weg om de nieuwe standaard te worden, en worden dan ook geproduceerd door de meeste bekende producenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan BKS, Litto of DOM. Meer informatie op https://www.veiligheidsslotenshop.be.

En verder?

Natuurlijk is het naast goede sloten belangrijk om ook andere maatregelen te treffen. Sluit je aan bij de buurtpreventie app, hang (dummy-)camera’s op en kies bij het plaatsen van nieuwe kozijnen voor anti-inbraakglas. Er is een hoop dat je zelf kunt doen om de kans op inbraak drastisch terug te dringen. Je huis hoort een veilige haven te zijn, en als je er goed over nadenkt is eigenlijk iedere investering om dat te waarborgen een wijs besluit. Maak het inbrekers niet te makkelijk, en vervang je conventionele sloten op tijd.

Voor meer info : bezoek de site

Meer informatie over toilet renoveren in een dag

Wanneer u graag een moderne toilet en toilet ruimte wilt hebben dan kan een wc renoveren en een toilet renoveren zeker geen kwaad. Hierbij heeft u de keus uit veel verschillende soorten inrichtingen en ook kunt u kiezen voor verschillende soorten tegels en tributen. Doordat de wc renoveren een wc renoveren in een dag is kunt u al na een korte tijd weer gebruik maken van de nieuwe toilet en kunt u genieten van het mooie nieuwe design. De toilet ruimte is natuurlijk een wat kleinere ruimte in de woning. Daarom krijgt de wc vaak ook maar weinig aandacht en onderhoud. Echter is het belangrijk dat dit onderhoud wel word gedaan. Hierbij is het vaak handig om te kiezen voor een wc renovatie voor een nieuwe look en ook leid dit vaak tot minder onderhoud.

Een toilet renoveren in een dag is echt mogelijk bij Terharmsel rijssen. Hierbij word er in een dag een gehele toiletruimte verbouwd. Hierbij kunt u zelf uw eigen wensen doorgeven waardoor u altijd een op maat toilet en wc krijgt. Voor de wc renoveren in een dag word er gekeken naar de beste oplossing die past bij uw situatie. Zo is het belangrijk om goed comfort te krijgen op de plekken zoals u die wilt. Er word dan ook eerst een goed gesprek met uw gevoerd om in kaart te brengen wat u graag zou willen zien in uw nieuwe toilet en wc ruimte , en ook word er dan besproken wat hiervoor de mogelijkheden zijn. Wanneer u een stenen wasbak heeft dan kunt u al snel last krijgen van kalk. Maar ook met andere problemen word er gekeken naar wat een goede oplossing is. Terharmsel Rijssen vind het dan ook erg belangrijk dat u tevreden bent met de wc renovatie.

Bij het doen van een toilet renovatie zijn er wat zaken waar u rekening mee dient te houden. Wij leggen uit welke zaken dit zijn. Als eerste is het tegelwerk en het stucwerk erg belangrijk. Dit is dan ook erg bepalend en erg belangrijk voor de uitstraling van uw toilet ruimte. Bij dit tegelwerk en stucwerk kunt u zelf aangeven of u graag donkere kleuren wilt hebben, of juist lichtere kleuren. Bij lichte tegels zult u minder snel krassen zien; handig wanneer u hier wel eens last van hebt. Verder word er bij het toilet renoveren ook gekeken naar de details die belangrijk zijn. Zo moet de afvoer goed toegankelijk zijn. Maar ook de hoogte van de toiletpot is natuurlijk van belang. Naast de wc en afvoer wilt u waarschijnlijk ook een spiegel hebben in de badkamer. Wanneer u hier zelf al een aantal ideeën voor heeft kunt u deze altijd doorgeven. Deze worden dan gebruikt voor de renovatie en de nieuwe inrichting. Doordat Terharmsel Rijssen al met erg veel klanten heeft gewerkt hebben zij veel verschillende ideeën voor de perfecte renovatie. Handig op het moment dat u even geen inspiratie heeft.

Bij het renoveren word er altijd geprobeerd om de toilet ruimte zo volledig als mogelijk in te richten. Dit zodat u hiervoor verder zelf geen actie hoeft te ondernemen. Het renovatie bedrijf zorgt dan ook voor de sloop werkzaamheden en ook voor de installatie werkzaamheden zorgen zij. Verder word er een complete afwerking gedaan waarbij u zelf niks meer hoeft te installeren. Het bedrijf heeft verschillende specialisten die dan ook harde werkers zijn en kunnen zorgen voor een perfecte renovatie zonder dan ook enige zorgen. Deze vakmannen hebben veel ervaring.

Voor meer info : bezoek de site

De Teakspecialist te Naarden; u komt ogen tekort!

Bent u ook een levensgenieter? Lekker met een kop koffie of een goed glas wijn in de tuin, genietend van het zonnetje? En, wees eerlijk, een houten tuinbank heeft natuurlijk veel meer uitstraling en comfort dan een plastic stoeltje. Een mooie robuuste, of juist sierlijke bank, die ook nog eens buiten kan blijven staan in de winter. Wellicht voorzien van een paar lekkere kussens….heerlijk! Wie wil dat nu niet?

De specialist op het gebied van teak!

De Teakspecialist heeft een prachtige showroom in Naarden, waar u iedere dag welkom bent.
In de showroom staan alle meubels voor u klaar. U kunt gezellig langskomen om te bewonderen en uit te proberen. Geen tijd om langs te komen of woont u niet in de buurt? Bestel de tuinmeubels dan eenvoudig online. Onze meubels zitten als gegoten en zijn van A-kwaliteit teakhout gemaakt. Onze webwinkel met Webshop Keurmerk is erg overzichtelijk ingericht. Elk artikel dat u zoekt wordt nauwkeurig omschreven en natuurlijk vermelden wij de juiste maat.

Maar dat is nog niet alles wat De Teakspecialist tot zo’n aantrekkelijke tuinmeubelleverancier maakt. Wij garanderen namelijk een eersteklas product, omdat we zelf het hout uit Indonesië importeren. Onze tuinmeubels zijn dus niet alleen heerlijk om op te zitten, ze trotseren ook moeiteloos het Nederlandse klimaat.

Tuintafel rond, vierkant, klein, groot….
Bij uw tuinbank van teakhout hoort natuurlijk ook een teak tafel. U zult versteld staan van de prachtige modellen die u bij ons aantreft. Lange tafels, maar ook vierkant of rond. Met rechte poten, gekruiste poten of uitklapbaar, u komt bijna ogen tekort. Al deze modellen bestelt u eenvoudig vanaf uw scherm. Maar wilt u het materiaal graag eerst een keer voelen, kom dan gerust in onze showroom langs.

Graag eerst nog wat meer weten over teakhout en de voordelen ervan? Bladert u dan eens door de uitgebreide blogsectie die onze website rijk is. Nog vragen? Bel ons dan gerust!

Voor meer info : bezoek de site

Een boomchirurg gezocht

Zodra een boom verzorging nodig heeft wordt er meestal direct naar een boomchirurg gezocht. Een boomchirurg is namelijk de aangewezen persoon om een boom te voorzien van de nodige verzorging. Die verzorging kan op allerlei manieren tot stand komen en is vooral afhankelijk van de vraag. Zo zal de ene boom gesnoeid moeten worden, de andere boom gekapt moeten worden en weer een andere boom zal uitvoerig onderzocht worden. Er zijn dan ook verschillende redenen waarom er vaak naar een boomchirurg gezocht wordt.

Boomchirurg gezocht om een boom te snoeien 

Veruit in de meeste gevallen wordt een boomchirurg gezocht om een boom te snoeien. Het kan daarbij gaan om het snoeien van één of meerdere takken. Een boom wordt meestal gesnoeid omdat de boom te groot is geworden, uit balans is geraakt of voor overlast zorgt. Bij overlast kan gedacht worden aan een te hoge mate van schaduw. Overlast kan echter ook veroorzaakt worden door laaghangende takken die objecten (dreigen) te raken. Tot slot kan een boom overlast veroorzaken omdat er te veel bladeren op de grond vallen. 

Boomchirurg gezocht om een boom te kappen 

Dat een boomchirurg gezocht kan worden om een boom te kappen zal u wellicht niet verbazen. Een boomchirurg is namelijk de aangewezen persoon om deze klus te klaren. Een boom kappen kan soms nodig zijn. Een boom kan door een storm beschadigd raken waardoor de boom een gevaar voor de omgeving vormt. Ook kan het wenselijk zijn om een boom te kappen. Bijvoorbeeld wanneer een opdrachtgever een nieuwe tuin wilt aanleggen. Het kappen van een boom is natuurlijk een ingrijpende operatie. Een boom kan dan ook op verschillende manieren gekapt worden. Op welke manier een boom uiteindelijk gekapt zal worden is sterk afhankelijk van de beschikbare ruimte. Ook de bereikbaarheid en de afmetingen van de boom spelen daarbij een belangrijke rol.

Boomchirurg gezocht om een zieke boom te behandelen 

Tot slot zijn er veel gevallen waarbij een boomchirurg gezocht wordt om een zieke boom te behandelen. In dat geval is de boomchirurg ook de aangewezen partij om de boom onder handen te nemen. In het geval van een ziekte of een infectie zal de boom eerst goed onderzocht worden. Dat kan op verschillende manieren. Allereerst de boom visueel geïnspecteerd worden. Er kan vervolgens eventueel een grondmonster genomen worden, maar het is ook mogelijk een monster van het DNA te nemen. De gegevens worden vervolgens naar een laboratorium gestuurd om de gegevens verder te onderzoeken. Aan de hand van de gegevens kunnen er vervolgens vervolgstappen ondernomen worden. Vaak hoeft de ingreep helemaal niet zo groot te zijn om een boom weer beter te maken. Door enkele takken te snoeien en de boom van een rijke ondergrond te voorzien is een boom vaak in staat om zichzelf te herstellen. 

In de buurt een boomchirurg gezocht 

Zodra opdrachtgevers het besluit hebben genomen om een boomchirurg in te schakelen wordt er meestal in de buurt naar een boomchirurg gezocht. Wij kunnen dat ook van harte aanbevelen. Het scheelt u immers voorrijkosten en een bedrijf uit de buurt inschakelen is vaak net even wat laagdrempeliger. Ook bij u in de buurt zijn zeker boomchirurgen te vinden. Let daarbij goed op dat boomchirurgen zich steeds vaker boomverzorger noemen. Iets waar u wellicht rekening mee kunt houden wanneer u uw zoektocht start. Zo gaat u snel van boomchirurg gezocht naar een boomchirurg gevonden. 

Voor meer info : bezoek de site

Verhuisdozen voor elke klus om te verhuizen, opslag en te bouwen. Verhuisdozen van Verhuisboxen

Dozen niet alleen om te verkassen maar ook om mee te bouwen en kartonnen doos zoveel meer dan louter een doos!

   

Boeken en servies kun je beter in wat kleinere handzame kartonnen dozen pakken als in grote dozen. Buiten dat de doos dan niet meer te tillen is zal ook het karton het niet houden.

Voor alle creatieve uitingen van wat je allemaal met karton kan doen kijk dan eens bij verhuisboxen in Nederland, daar kun je alle adviezen krijgen voor een goede verhuizing met goedkope verhuisdozen, maar ook allerlei bezieling kan opdoen over wat je nog meer met kartonnen verhuisdozen kan doen.

In de zomermaanden gaan scholen vaak uitruimen of verkassen en moeten de computers en schoolartikelen opgeslagen worden. Verhuisboxen heeft ideale barreldozen voor deze verhuizingen. Barreldozen zijn 3 keer groter dan een normale verhuisdoos en veelal een literinhoud van meer dan 125 liter. Ideale doos  om alle grote spullen te verpakken om te verhuizen of op te slaan. Deze barrelverhuisdozen zijn niet alleen goed voor de het bewaren, maar ook voor container transport en emigratie.

Dozen om te verhuizen maar ook om mee te bouwen en kartonnen verhuisdoos zoveel meer dan louter een doos!!!

Tenue en dekbedden kun je het beste in speciaal voor bestemde kledingdozenkledingboxen doen. Deze handige kledinghangkasten van karton hebben een ruimte om 40 kledingstukken op te hangen en onder in de kast is dan nog ruimte voor dekbedden en kussens. Wel zo makkelijk met verkassen dat al je kleren zo vanuit de ene kast in de andere kast gehangen kan worden zonder te verfrommelen of dat je al je kleren in een vuilniszak of koffer moet proppen. Een bijkomende kunstje is dat je de kartonnen kledingkast na de verhuizing eenvoudig als extra hangkast kan gebruiken voor bijvoorbeeld je winter of zomer kleding.

Iedereen kent wel de kartonnen verhuisdoos om te verhuizen en om in te pakken.

Je kan kartonnen verhuisdozen in veel verscheidene kwaliteiten en maten verkrijgen er zijn veel aanbieders die ook nog eens gebruikte verhuisdozen aanbieden je kan verhuisdoos kopen bij een erkende verhuizer of je kan kartonnen verhuisdozen kopen bij de bekende bouwmarkten als de Praxis en Gamma.

Je kostbare items zoals borden en servies kun je het beste inpakken met noppenfolie. Noppenfolie isoleert en beschermt enorm goed. Noppenfolie ook wel bubbeltjesplastic genoemd, is een echt stootkussen. Stoot je toch per ongeluk je borden tegen een ander voorwerp, dan zullen de luchtkussentjes van de noppenfolie dit opvangen en blijft je servies een geheel.

Kartonnen verhuisdozen kun je ook heel goed gebruiken om enorme bouwsels te maken.

Bijvoorbeeld een warnet van kartonnen dozen of een kasteel. Ben je heel creatief dan kun je het karton van gebruikte verhuisdozen ook gebruiken om bijvoorbeeld een zelfportret te maken of een lamp, stoel, fiets. Werkelijk kun je het niet zo gek fantaseren maar met kartonnen verhuisdozen kun je werkelijk alles maken als je je fantasie laat gaan. Karton is een heel inzichtelijk natuurproduct en daardoor zeer duurzaam en heel praktisch in hergebruik. Kartonnen dozen zijn niet meer weg te denken in verhuizingen, maar ook in opslag, transport en verpakken wordt veel karton gebruikt.

Als je gaat emigreren kun je het beste gesloten verhuisdoos gebruiken zonder handvatten. Door de lange reis met bijvoorbeeld een container kan er door de handvatten veel stof en vuil in de doos komen.Bij verhuisboxen hebben ze speciale volume verhuisdozen of barreldozen. Perfekt voor emigreren en conatianer vervoer. Gebruik professionele verhuisdekens voor de bescherming van al je kostbare meubels. Verhuisdekens beschermen tegen krassen en butsen tijdens een verhuizing.

Verhuismaterialen zijn ook essentieel bij elke verhuizing

Om je meubels goed te beschermen kun je het beste professionele verhuisdoos gebruiken. Deze zijn goed bruikbaar om net die hoekjes van je kostbare meubels te behoeden als tijdens een verhuizing er toch toevallig tegen een dorpel op gelopen wordt. Tenslotte is een verplaatsing niet zonder risico dat alles heel en onbeschadigd overkomt.

Op het web zijn nog veel meer aanbieders van kartonnen verhuisdoos en de prijsverschillen zijn veelal aanzienlijk.

Bij het selecteren van verhuisdozen is ook de maat van de kartonnen opbergdoos van belang. Het lijkt praktisch om allemaal dezelfde maat doos te kopen voor een verhuizing, maar al snel loop je tegen onder andere het volume van schilderijen op of van kleding en dekbedden. Het is daarom doordacht om voor een verhuizing eens goed te kijken hoe je al je spullen gaat verpakken en welke maat dozen je daarvoor wilt gaan gebruiken.

 

Onze Belgische klanten kunnen veel informatie vinden over verhuisdozen, verhuisdekens en noppenfolie op Verhuisboxen.be.

Andreas van Beek

Voor meer info : bezoek de site