Riool verstopt in Antwerpen

Een verstopt riool kan uw dagelijkse gang van zaken flink verstoren. We gaan er tegenwoordig namelijk allemaal vanuit dat we stromend water in onze huizen en bedrijven hebben. Wanneer dit water ineens niet meer wegstroomt kunnen we van een hoop dingen geen gebruik meer maken. Zo kan het zijn dat u geen gebruik meer kunt maken van uw eigen toilet of douche, of dat u uw vaatwasser niet meer kunt gebruiken en nu ineens met de hand moet afwassen. Dit is natuurlijk erg vervelend allemaal en daarom hebben wij de volgende informatie voor u verzameld.

Tekenen van een verstopping

Een verstopping ontstaat in de meeste gevallen niet in één keer, maar het duurt een tijdje. De verstopping heeft als het ware verschillende fases waarbij de verstopping steeds hardnekkiger wordt. Deze verschillende fases kunt u gelukkig wel herkennen als u weet waar u op moet letten. Zo begint het met een borrelend geluid vanuit uw afvoer. Daarna ruikt u waarschijnlijk een vieze rioollucht uit de desbetreffende afvoer. Wanneer u dan nog geen actie heeft ondernomen gaat het water steeds slechter weglopen totdat het tenslotte helemaal niet meer wegloopt. 

Wat kunt u zelf al doen

Wanneer u een verstopping of een beginnende verstopping ontdekt wilt u hier waarschijnlijk eerst zelf iets aan om erger te voorkomen. Nu is een hardnekkige verstopping bijna niet meer te ontstoppen met doe-het-zelf middelen. Gelukkig kan een beginnende verstopping nog wel behandeld worden door uzelf. Probeer het eens met een mengsel van soda en kokend water in uw afvoer. Laat dit middel 24 uur intrekken en spoel het daarna door de afvoer met kokend water. U kunt ook proberen de verstopping los te trekken met een ontstopper. Voordat u dit doet adviseren wij om de ontstopper op te warmen in een laagje warm water. 

Hulp van een professional

Lukt het u nu niet om zelf uw riool te ontstoppen, of is de verstopping te hardnekkig om zelfs maar aan te beginnen? Dan bent u aan het goede adres bij Ontstoppingsbedrijf-Antwerpen. Wij staan namelijk 24/7 klaar voor u om uw riool te ontstoppen op een veilige en deskundige manier. Onze vakmannen hebben al jaren ervaring met het gebruik van ontstoppingsveren en frezen. Ze hanteren deze dan ook zonder schade aan te brengen aan uw leidingen. Heeft u een rioolprobleem? Twijfel dan niet en bel of mail voor een afspraak

https://www.ontstoppingsbedrijf-antwerpen.be/

Een muizenplaag bestrijden, zelf doen of laten doen?

Iedereen herkent ze wel, de kleine, grijze, piepende knaagdiertjes die veel mensen de stuipen op het lijf jagen. Muizen! Dit ongedierte zie je natuurlijk het liefste niet voorbij komen in je woonkamer of keuken, laat staan in je restaurant. Naast dat de beestjes onhygiënisch zijn, kunnen ze ook enorme schade aanrichten aan je huis of bedrijfspand. 

Schade door muizen

Muizen leven van nature natuurlijk gewoon in de natuur. Nu de mens steeds dichter op de natuur komt te wonen kan dit de muizen wel eens verwarren. Wanneer ze namelijk een warme beschutte plek met voldoende voedsel vinden blijven ze daar graag. Jammer genoeg betekent dit vaak dat ze in de huizen van mensen zitten. In hun zoektocht kunnen muizen aan van alles knagen. Dit kan enorme financiële schade opleveren wanneer ze bijvoorbeeld elektriciteitskabels doorknagen en er brand uitbreekt. Ook kunnen muizen schade aan je gezondheid overbrengen. Muizen dragen namelijk veel ziektes met zich mee. Tot slot kan een muizenplaag je enorme imagoschade opleveren. Als je namelijk een restaurant hebt en mensen komen er achter dat er muizen zitten. Dan zullen ze dit massaal delen op het internet. Je goede naam gaat dan binnen een mum van tijd onderuit.

Zelf een muizenplaag bestrijden

Je eerste reactie bij het zien van een muis is misschien om op een stoel te springen. Je moet jammer genoeg toch een keer van de stoel afkomen en het probleem onder ogen zien. De meest voor de hand liggende oplossing? Waarschijnlijk is dit voor veel mensen om muizenvallen neer te zetten met kaas of pindakaas. Jammer genoeg zijn muizen enorm intelligente beestjes en hebben ze dit zo door. Het zal je inderdaad helpen om 1 of 2 muizen te pakken te krijgen. Een hele plaag er mee oplossen gaat helaas niet lukken. Gelukkig zijn er professionals die hier gespecialiseerd in zijn. 

Hulp van een professional

Wil je nu op een professionele en discrete manier van je muizenplaag af? Ongediertebestrijding van Beestjes Kwijt is dan precies waar jij naar op zoek bent. Beestjes Kwijt heeft een breed netwerk van ongediertebestrijders door het hele land. Er is er dus ook een bij jou in de buurt. Onze bestrijders hebben al jaren ervaring in het verdelgen van muizenplagen. Ze hebben dan ook de beste materialen in hun bus liggen om dit op een professionele manier te doen. Heb je nu een muizenplaag waar je maar niet vanaf komt? Twijfel niet langer en bel of mail jouw lokale bestrijder!

https://beestjeskwijt.be/

Een verstopte douche? Hulp is dichtbij

Je staat heerlijk warm onder de douche. Nadat je klaar bent met douchen stap je uit je douche en kijk je verbaasd om je heen. De hele badkamer staat blank! Je kijkt terug naar je douche en je ziet dat je doucheputje geen water meer afvoert. Na een uurtje dweilen is het probleem opgelost, maar wat nu verder? Er staan veel tips op het internet om je douchte te ontstoppen. Ook vind je veel bedrijven die jouw douche wel willen komen ontstoppen. Wat is het slimste?

Oorzaken van een verstopte douche

We gebruiken de douche in ons huis of bedrijf vaak dagelijks. Net als bij iedere afvoer verhoogt dit de kans op een verstopping. Wat de kans op een verstopping in de douche nog groter maakt is de grote hoeveelheid haar en zeepresten die in de afvoer van de douche kunnen komen. Deze materialen kleven snel aan elkaar in de leidingen. Dit kan nare verstoppingen met zich meebrengen. Natuurlijk zijn er ook andere oorzaken die zorgen voor douche verstoppingen. Zo kan een verzakt of gebroken riool ook voor verstoppingen zorgen. Dit brengt een hoop meer onderhoud met zich mee.

Zelf je douche ontstoppen

Na even op het internet gesurft te hebben wil je waarschijnlijk eerst zelf gaan proberen om je douche te ontstoppen. Misschien heb je gelezen over het reinigen met soda en heet water? Of heb je onder je gootsteen nog een pak HG ontstopper staan.? Of toch die oude ontstopper gebruiken die in de schuur staat? Je eigen douche ontstoppen met soda en heet water of een ontstopper kan bij ondiepe verstoppingen werken. Probeer dit ook zeker zelf te doen. Ontstop je douche alleen niet met chemische ontstoppingsmiddelen. Deze zijn namelijk schadelijk voor je leidingen en het milieu. Kom je er nu zelf toch niet uit? Bel dan een rioolspecialist van Rioolprobleem Kwijt

Douche ontstoppen door een rioolexpert

Je douche is verstopt en je krijgt dit zelf niet opgelost? Dit is helemaal niet gek. Douche verstoppingen kunnen namelijk erg hardnekkig zijn en moeilijk op te lossen zijn zonder de juiste middelen. Gelukkig hebben we bij Rioolprobleem Kwijt een groot netwerk van rioolspecialisten door heel België. De rioolspecialisten hebben stuk voor stuk jaren ervaring met het ontstoppen van verschillende afvoeren waaronder de douche afvoer. Zit je dus met een verstopte douche en wil je weer gewoon rustig kunnen douchen? Bel of mail jouw lokale vakman en maak een afspraak!

 

https://rioolprobleemkwijt.be/

De naambordenspecialist heeft een mooi assortiment huisnummers, naamplaten en uithangboden

Een naambord gemaakt van natuursteen zorgt voor een warm welkomgevoel bij de voordeur. Natuursteen, zoals bijvoorbeeld Belgisch hardsteen, wordt in de natuur gevonden. Het wordt op een traditionele manier ontgonnen en vervolgens op ambachtelijke wijze bewerkt en in kleine stukken gezaagd. Dit gebeurt in steenzagerijen. De naamplaten van Belgisch hardsteen van De naambordenspecialist stralen echt karakter uit. Dankzij de structuur van het materiaal is ieder afzonderlijk bordje uniek. Een natuurstenen naambordje is een prima investering. De borden gaan jarenlang mee en om ze mooi te houden, hoef je niet veel te doen. Af en toe met een natte doek vuil eraf vegen, is meer dan voldoende. De plaatjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Onder meer 20 bij 15 cm, 15 bij 20 cm, 20 bij 20 cm, 20 bij 25 cm, 24 bij 19 cm en 35,5 bij 15,5 cm. Er zijn rechte modellen, maar ook naamborden met een golvende rand aan de bovenkant. Op de platen is genoeg ruimte voor je naam én het huisnummer.

Presenteer je bedrijf met een uithangbord

Een uithangbordje met daarop de naam van je bedrijf: je kunt er vandaag één bestellen bij de Naambordenspecialist. Erg in trek zijn de nostalgische, hangende borden. Ze zijn opvallend mooi en chique. Deze platen uit de collectie van de Naambordenspecialist worden roestbestendig gemaakt door ze een zinkbad-behandeling te geven. Vervolgens worden ze voorzien van een laag poedercoating. Je kunt kiezen voor een zwart, groen of blauw naambord. De tekst wordt er handmatig met witte verf op geschilderd. Je kunt maximaal vijf regels tekst opgeven. Dit zijn de lettertypes om uit te kiezen:

-Baskerville Old Face;

-Commercial Script;

-Connecting 4L;

-Dauphin;

-Freestyle Script;

-Lucida Calligra;

-Monotype Corsiva;;

-Palatino-Thin;

-Script MT Bold;

-Vladimir Script.

Qua afmeting zijn er twee mogelijkheden: 31 bij 35 cm en 41 bij 42 cm. Met vragen over deze en/of andere naamplaten, kun je de klantenservice van de Naambordenspecialist raadplegen: 0251-241364. Mailtjes worden tevens op prijs gesteld door de Naambordenspecialist.

Voor meer info : bezoek de site

Buitenverlichting aanbrengen onder een overkapping

Een mooie overkapping is niet compleet zonder sfeervolle en praktische buitenverlichting. Op deze manier kan er extra nadruk worden gelegd op de constructie van de overkapping, en kan er een warme sfeer worden gecreëerd als de overkapping wordt gebruikt als terras. Buitenverlichting voor onder een overkapping kan ook worden toegepast onder bijvoorbeeld een carport of andere houten overkapping. Het geeft een praktische lichtbron als dat nodig is en zorgt voor zachte sfeerverlichting als dat gewenst is. Buitenverlichting is speciaal ontworpen voor het gebruik in de tuin, onder de overkapping of aan het huis. Deze verlichting is zo ontworpen dat vocht en water geen belemmering meer vormen voor de levensduur van de lampen. Wilt u LED-buitenverlichting kopen voor onder een overkapping? Maak dan een keuze uit het ruime assortiment buitenverlichting van LED bij Ledlogic.

De juiste buitenverlichting voor onder een overkapping of carport

Een goed lichtplan maken is niet altijd makkelijk. U moet hierbij niet alleen rekening houden met welke soort buitenverlichting u nodig heeft, maar ook met het wattage van de LED-lampen. Een overkapping met een praktische functie, zoals bijvoorbeeld een carport of een houtopslag, heeft een sterkere lichtbron nodig dan bijvoorbeeld een overkapping voor het terras. De sterkte van de buitenverlichting is dus geheel afhankelijk van het soort overkapping.

Geïntegreerde LED-inbouwspots als buitenverlichting voor de overkapping

Een prachtige oplossing voor onzichtbare buitenverlichting zijn inbouwspots van LED die compleet wegvallen in de wand of de vloer. Ook als buitenverlichting voor onder een overkapping is deze variant zeer geschikt. Het enige waar u wel rekening mee moet houden zijn de aansluitpunten van de LED-buitenverlichting. Tijdens de constructie van de overkapping is het dus aan te raden om rekening te houden met een eventueel lichtplan. Zo weet u zeker dat u de buitenverlichting altijd op de juiste plaats kunt aanbrengen onder de overkapping.

Buitenverlichting voor onder de overkapping online kopen

Dankzij het ruime assortiment LED-buitenverlichting in onze webshop, kunt u de lampen voor uw overkapping eenvoudig online bestellen. In onze shop vindt u zowel inbouwspots van LED, opbouwspots maar ook kleine LED-spotjes die individueel aan te brengen zijn als buitenverlichting. Kiest u liever voor onopvallende buitenverlichting? Maak dan een keuze uit onze waterdichte buitenverlichting die eenvoudig weg te werken is in wanden, vloeren en muren. Bij ons koopt u buitenverlichting voor onder de overkapping van hoge kwaliteit en een lange levensduur.

Voor meer info : bezoek de site

Een moderne carport of veranda laten maken? Raadpleeg vergelijkhoveniers.nl!

Een veranda bouwen is typisch een tuinklus die u kunt overlaten aan een ervaren en deskundig hovenier. Als u zich afvraagt waar u die vindt, hoeft u niet verder te zoeken. Via Vergelijkhoveniers komt u snel uit bij die ene vakman of -vrouw die in uw regio woont en werkt. In de meeste gevallen wordt een veranda aan de woning vast gebouwd. Ze vormen als het ware een verlengstuk van uw huis. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om op een dakterras of aan een appartement, chalet, schuur of tuinhuisje een veranda te laten plaatsen.

In alle gevallen brengt de veranda echt toegevoegde waarde mee. Punten om van te voren over na te denken zijn de volgende. Kies ik voor een Amerikaanse veranda, een losstaande tuinkamer, een al bestaand bouwpakket of een op maat gemaakt design? Qua materiaal valt er ook een en ander te kiezen. Gangbaar zijn veranda’s van hout, glas en kunststof. Extra’s als gordijnen en zonwering kunt u tevens overwegen.

Carport laten bouwen? Vergelijk de prijzen!

Een carport bouwen, dat is een mooi plan, maar waar te beginnen? Als u een carport overweegt zijn dit essentiële punten van aandacht: de voor- en nadelen, benodigde materialen en gereedschappen, een handleiding als u zelf aan de slag gaat, handige tips voor de bouw en het kostenplaatje. Om u goed van dienst te zijn, worden al deze punten uitgebreid behandeld op www. vergelijkhoveniers .nl.  

En ook als u het plaatsen van de carpool over wilt laten aan een professional kan Vergelijkhoveniers u helpen. Vul uw postcode in, klik op ‘vind hoveniers’ en ontvang een lijstje met namen van hoveniers die in uw omgeving werkzaam zijn. Het is vervolgens aan u met wie u in zee gaat. Als u er niet helemaal uitkomt, staat de Vergelijkhoveniers-klantenservice voor u klaar. De medewerkers beantwoorden vragen snel en volledig. U kunt uw vraag 24/7 stellen via het online contactformulier.

Voor meer info : bezoek de site

Moderne naambordjes van de meest uiteenlopende materialen 24/7 te bestellen

Messing naambordjes hebben veel pluspunten. De koperlegering is perfect geschikt voor buiten gebruik. We hebben het hier dus over weerbestendige naamplaten. Al deze bordjes worden met de hand gegoten. De tekst wordt er vervolgens in gegraveerd. Het resultaat is een stijlvol, professioneel naamplaatje. Qua afmeting en vorm is er van alles mogelijk. Denk aan ovalen plaatjes van 8,5 bij 4,5 cm, rechthoekige exemplaren van 11 bij 4 cm en sierlijke bordjes met golvende rand in diverse maten. Messing plaatjes zijn ook geschikt als aanduiding bord bij een toilet of andere openbare ruimte. Messing naambordjes hebben gaatjes. Ophangen gaat dus eenvoudig en snel. Zoek je een bijpassend huisnummer? Ook die zijn er van messing. Bestel je naamborden online, bij de Naamborden Webwinkel!

Aluminium naamplaat of toch RVS?

Op zoek naar een strak naambord bij de voordeur? Binnen onze serie vindt u al snel een mooie aluminium naamplaat. Ze zijn net als onze RVS borden volkomen roestvrij en we kunnen ze in allerlei stijlen leveren. Zo zijn er vlakke bordjes, platen in twee kleuren en ook speelse borden in driehoek model. Je kunt er voor kiezen op het aluminium naamplaatje zowel je naam als het huisnummer te plaatsen. Een andere optie is een los nummer erbij bestellen. Dan kan van hetzelfde materiaal, maar bijvoorbeeld ook van hout, kunststof of natuursteen. Het leuke van online een naamplaat bestellen, is dat je ‘m helemaal zelf kunt ontwerpen. De combi van kleur, lettertype en lettergrootte bepaal jij namelijk zelf. Binnen een paar dagen hangt er dus een echt origineel naambordje bij jouw voordeur.

Voor meer info : bezoek de site

Een laminaatvloer zelf leggen, kan dat?

Als je een beetje handig bent kun je een laminaatvloer prima zelf leggen. Een goede voorbereiding is daarbij wel van groot belang. De basis moet goed zijn om te zorgen dat je nieuwe laminaatvloer mooi en strak gelegd kan worden. Ga dus niet over één nacht ijs en neem er voldoende tijd voor.

Even in een dag een laminaatvloer leggen is niet echt een optie.

Allereerst moet de oude vloer worden verwijderd. Afhankelijk van wat er nu op de vloeren ligt zal dat de nodige tijd gaan kosten. Vervolgens moet worden beoordeeld of de ondergrond vlak genoeg is. Als dat niet het geval is dan is het sterk aan te raden om de vloer eerst te egaliseren. Doe je dat niet dan loop je de kans dat de laminaatplanken niet gelijkmatig komen te liggen en dat er kieren ontstaan in de vloer. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Maak een legplan voordat je begint

Natuurlijk meet je eerst de maten van de ruimte waar je laminaat wilt leggen. Dan weet je hoeveel materiaal je moet kopen. Houd er natuurlijk rekening mee dat er bij het verzagen laminaat verloren gaat en dat je dus altijd meer moet kopen dan de precieze afmetingen van de ruimte.

Laminaat wordt meestal in een bepaald patroon gelegd, waardoor je altijd stukken overhoudt die je niet kunt hergebruiken. Het is dan ook handig om vooraf voldoende laminaat te kopen. Zo voorkom je ook dat er kleurverschil ontstaat omdat de partij waar jij je laminaat van hebt gekocht niet meer leverbaar is.

Vlot aan de slag

Zorg er ook voor dat je voldoende materialen zoals spijkers of lijm in huis hebt. Niets is zo ergerlijk als wanneer je tijdens het leggen van je laminaatvloer nog weer de deur uit moet om extra materiaal of gereedschap te gaan kopen. Als je alles bij de hand hebt als je begint kun je vlot doorwerken.

Voor meer info : bezoek de site

Veiligheidscilinder, hoe werkt het?

In een land waar sprake is van relatief veel welvaart, is niet per definitie weinig risico op inbraak. Waar meer te halen is, zal de kans op indringers enkel toenemen. Hoe goed is jouw huis beveiligd? Heb je nog traditionele insteeksloten, of maak je gebruik van cilindersloten? Helaas weet een doorgewinterde inbreker maar al te goed hoe hij deze reguliere sloten forceert.

Kies voor sloten met veiligheidscilinders

Tegenwoordig is het dan ook raadzaam om je deuren te voorzien van sloten met veiligheidscilinders. Deze sloten maken gebruik van stalen pinnen in plaat van koperen. Ook is het slot voorzien van een stalen balk, wat het voor inbrekers onmogelijk maakt om door het slot heen te boren of deze met behulp van een ‘lockpick’ te openen. Ook is het niet mogelijk om zomaar een reservesleutel te laten vervaardigen.

Hiervoor dien je bij de desbetreffende sleutelmaker een certificaat aan te leveren dat enkel verstrekt kan worden door de installateur van het slot. Zo voorkom je dat iemand zomaar een kopietje maakt van jouw huissleutel, wanneer je deze even onbeheerd achterlaat.

Deze sloten zijn hard op weg om de nieuwe standaard te worden, en worden dan ook geproduceerd door de meeste bekende producenten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan BKS, Litto of DOM. Meer informatie op https://www.veiligheidsslotenshop.be.

En verder?

Natuurlijk is het naast goede sloten belangrijk om ook andere maatregelen te treffen. Sluit je aan bij de buurtpreventie app, hang (dummy-)camera’s op en kies bij het plaatsen van nieuwe kozijnen voor anti-inbraakglas. Er is een hoop dat je zelf kunt doen om de kans op inbraak drastisch terug te dringen. Je huis hoort een veilige haven te zijn, en als je er goed over nadenkt is eigenlijk iedere investering om dat te waarborgen een wijs besluit. Maak het inbrekers niet te makkelijk, en vervang je conventionele sloten op tijd.

Voor meer info : bezoek de site

Meer informatie over toilet renoveren in een dag

Wanneer u graag een moderne toilet en toilet ruimte wilt hebben dan kan een wc renoveren en een toilet renoveren zeker geen kwaad. Hierbij heeft u de keus uit veel verschillende soorten inrichtingen en ook kunt u kiezen voor verschillende soorten tegels en tributen. Doordat de wc renoveren een wc renoveren in een dag is kunt u al na een korte tijd weer gebruik maken van de nieuwe toilet en kunt u genieten van het mooie nieuwe design. De toilet ruimte is natuurlijk een wat kleinere ruimte in de woning. Daarom krijgt de wc vaak ook maar weinig aandacht en onderhoud. Echter is het belangrijk dat dit onderhoud wel word gedaan. Hierbij is het vaak handig om te kiezen voor een wc renovatie voor een nieuwe look en ook leid dit vaak tot minder onderhoud.

Een toilet renoveren in een dag is echt mogelijk bij Terharmsel rijssen. Hierbij word er in een dag een gehele toiletruimte verbouwd. Hierbij kunt u zelf uw eigen wensen doorgeven waardoor u altijd een op maat toilet en wc krijgt. Voor de wc renoveren in een dag word er gekeken naar de beste oplossing die past bij uw situatie. Zo is het belangrijk om goed comfort te krijgen op de plekken zoals u die wilt. Er word dan ook eerst een goed gesprek met uw gevoerd om in kaart te brengen wat u graag zou willen zien in uw nieuwe toilet en wc ruimte , en ook word er dan besproken wat hiervoor de mogelijkheden zijn. Wanneer u een stenen wasbak heeft dan kunt u al snel last krijgen van kalk. Maar ook met andere problemen word er gekeken naar wat een goede oplossing is. Terharmsel Rijssen vind het dan ook erg belangrijk dat u tevreden bent met de wc renovatie.

Bij het doen van een toilet renovatie zijn er wat zaken waar u rekening mee dient te houden. Wij leggen uit welke zaken dit zijn. Als eerste is het tegelwerk en het stucwerk erg belangrijk. Dit is dan ook erg bepalend en erg belangrijk voor de uitstraling van uw toilet ruimte. Bij dit tegelwerk en stucwerk kunt u zelf aangeven of u graag donkere kleuren wilt hebben, of juist lichtere kleuren. Bij lichte tegels zult u minder snel krassen zien; handig wanneer u hier wel eens last van hebt. Verder word er bij het toilet renoveren ook gekeken naar de details die belangrijk zijn. Zo moet de afvoer goed toegankelijk zijn. Maar ook de hoogte van de toiletpot is natuurlijk van belang. Naast de wc en afvoer wilt u waarschijnlijk ook een spiegel hebben in de badkamer. Wanneer u hier zelf al een aantal ideeën voor heeft kunt u deze altijd doorgeven. Deze worden dan gebruikt voor de renovatie en de nieuwe inrichting. Doordat Terharmsel Rijssen al met erg veel klanten heeft gewerkt hebben zij veel verschillende ideeën voor de perfecte renovatie. Handig op het moment dat u even geen inspiratie heeft.

Bij het renoveren word er altijd geprobeerd om de toilet ruimte zo volledig als mogelijk in te richten. Dit zodat u hiervoor verder zelf geen actie hoeft te ondernemen. Het renovatie bedrijf zorgt dan ook voor de sloop werkzaamheden en ook voor de installatie werkzaamheden zorgen zij. Verder word er een complete afwerking gedaan waarbij u zelf niks meer hoeft te installeren. Het bedrijf heeft verschillende specialisten die dan ook harde werkers zijn en kunnen zorgen voor een perfecte renovatie zonder dan ook enige zorgen. Deze vakmannen hebben veel ervaring.

Voor meer info : bezoek de site