4 seasons Olivia en 4 seasons Valentine: geen enkel weerstype een probleem

De 4 seasons Valentine en de 4 seasons Olivia zijn speciaal ontworpen om in elk seizoen van het jaar te gebruiken. Daardoor is geen enkel weerstype een probleem voor deze sets. Het grote voordeel is dan dat de meubels niet verplaatst hoeven te worden en het hele jaar buiten blijven. Hevige regenval of ijzige vrieskou zijn geen probleem voor deze modellen. Ook extreme droogte en felle zon maken geen kans. De meubels zullen niet verkleuren en de stevigheid blijft gegarandeerd. De verschillende onderdelen alsmede de kussens zijn voorzien van een beschermende laag dat vuilafstotend werkt. De kussens kunnen indien gewenst met een speciaal wasmiddel gewassen worden zonder dat de laag wordt verwijderd.

Terrasverwarming als aanvulling op de 4 seasons Valentine of de 4 seasons Olivia

Om ook in de wat koudere avonden of in de herfst of winter buiten te kunnen genieten schaffen veel mensen tegelijkertijd met hun 4 seasons Valentine loungeset terrasverwarming aan. Zo hebben veel mensen het gehele jaar door buiten plezier. Terrasverwarming is een handige optie om uw terras te verwarmen. Daarbij neemt het niet veel ruimte in beslag zodat de 4 seasons Olivia loungeset volledig tot zijn recht komt. Wie wil nu niet genieten van de sterrenhemel in een comfortabel klimaat en heerlijke zitplaatsen. Daarbij is het op deze manier ook mogelijk om gedurende het gehele jaar buiten te dineren. Dit is een bijzondere ervaring bij feesten en partijen.

Een 4 seasons Valentine en een 4 seasons Olivia is direct klaar voor gebruik

Een 4 seasons Valentine loungeset en een 4 seasons Olivia loungeset is direct klaar voor gebruik. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom veel Nederlanders deze merken in huis hebben. Doordat de meubels niet beschadigen door wisselende weersomstandigheden kunnen ze buiten blijven staan. Dit scheelt veel verhuis van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Bij de eerste zonnestralen kan iedereen direct plaatsnemen op de loungebanken om bij te bruinen. Mocht het toch nodig zijn de meubels te verplaatsen dan is dit geen probleem omdat de meubels zijn voorzien van een kunststof vlechtwerk en aluminium frame die niet zwaar zijn en dus eenvoudig verplaatsbaar.

Voor meer info : bezoek de site