Thuiswerken zoals op kantoor. Zo doet u dat!

Thuiswerken is ook bij ons Vlamingen helaas de norm geworden. Het ziet er niet naar uit dat we rap uit deze situatie zullen geraken, daardoor moeten we ons maar aanpassen. De beste manier om u aan te passen is eerst te accepteren dat u niet op kantoor bent. Adem in. Adem uit. U bent thuis. Nu is het tijd om daar het beste van te maken. Hoe u dat doet en thuis net zoveel plezier in uw werk kunt hebben als op kantoor leest u in dit artikel. 

Zorg voor een duidelijke scheiding tussen werk en privé

Hoewel het lastig kan zijn om u af te schermen als u met 6 kinderen om u heen aan de keukentafel probeert een conference call te begeleiden is het prioriteit nummer één om uw grenzen duidelijk aan te geven. 

Voor uw gezinsleden kan het lijken alsof u opeens altijd beschikbaar bent maar in deze tijden is niets minder waar. De tijden dat u werkt heeft u meer dan ooit nodig om u echt te concentreren op uw dagelijkse taken. Spreek daarom vooraf af wanneer u wel en niet aangesproken mag worden tijdens werktijden. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is. 

Zorg voor een ergonomische werkplek

De welbekende keukentafel doet dienst als alleskunner maar goed voor uw postuur is het niet om 5 dagen in de week aan de keukentafel met de laptop te werken. Zorg daarom voor een goede ergonomische bureaustoel om comfortabel de werkdag door te komen. Correct ingestelde ergonomische bureaustoelen verminderen de druk op uw lichaam en zorgen ervoor dat uw lichaam de juiste ondersteuning krijgt. 

De verstelbaarheid van een bureaustoel is afhankelijk van het model en vaak ook de prijsklasse. Over het algemeen kan u de prijsklassen en kwaliteit onderverdelen in drie delen: 

  • Budget
  • Middenklasse
  • Exclusief

Budget ergonomische bureaustoelen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 200,-. In deze klasse mag u er nog wel vanuit gaan dat het zitvlak in hoogte verstelbaar is en hopelijk uw rugleuning ook. Voor een budget optie zijn deze stoelen uitermate geschikt maar het ontwerp is over het algemeen erg basic. 

Middenklasse ergonomische bureaustoelen zijn van de meeste gemakken voorzien. Zo mag u vanaf een euro of 300,- wel rekenen op een verstelbaar zitvlak, een verstelbare rugleuning en in elk geval in hoogte verstelbare armleuningen. Soms komt u een stoel tegen in de klasse die een netbespanning heeft of een lendensteun. 

Exclusieve ergonomische bureaustoelen hebben vaak alle mogelijke opties. Van verstelbare zitvlakken, rugleuningen en volledig draaibare armleuningen tot een exclusief afwerkingsniveau vervaardigd van hoogwaardige materialen.

Zorg vooral voor uzelf en ga een rondje om

Deze tijden zorgen al voor genoeg stress en ongemak. Juist als u dag na dag thuis komt te zitten dient u zelf het heft in hand te nemen en dagelijks de deur uit te gaan. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk maar het enige dat u hoeft te doen is even een rondje te wandelen. Binnen een half uur is uw hoofd weer leeg en kan u fris verder met de dag. Begin of eindig de dag met een wandeling, als het goed is heeft u de reistijd over!

Voor meer info : bezoek de site

Juridisch advies en bijstand van een ervaren advocatenkantoor in Antwerpen, Brussel en Luik

In elke onderneming, hetzij een eenmanszaak, kmo of multinational, is de kans groot dat u weleens met een juridisch vraagstuk of conflict worstelt. Misschien heeft u vragen over het arbeidsrecht in verband met de tewerkstelling van buitenlandse werknemers? Of wellicht zoekt u advies in te winnen inzake de intellectuele eigendomsrechten van uw bedrijf? Ongeacht wat voor vragen u heeft, voor degelijk juridisch advies wilt u kunnen rekenen op een betrouwbaar en ervaren advocatenkantoor. Voor juridisch advies in Antwerpen, Brussel of Luik doet u daarom beroep op de advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven.

Ondersteuning van een ervaren team met kennis van verschillende vakdomeinen

Het advocatenkantoor van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen bestaat uit een meertalig en multidisciplinair team dat uw onderneming graag voorziet van juridisch advies. Elke advocaat heeft een ruime kennis van een specifiek vakdomein binnen de wetgeving. Van transport tot overheidsopdrachten. Met een multidisciplinaire aanpak bundelt het team zijn krachten om u bij elk dossier te voorzien van deskundige en behulpzame juridische bijstand.

Advies van uitstekende kwaliteit overal waar u zakendoet

Heeft u nood aan juridisch advies ver buiten Antwerpen, omdat u ook zakendoet in het buitenland? Dan kunt u via LawExchange International, een internationaal netwerk van advocatenkantoren, steeds beroep doen op juridische bijstand van eenzelfde hoogstaande kwaliteit als Caluwaerts Uytterhoeven. Dit advocatenkantoor heeft namelijk het begeerde lidmaatschap van dit prestigieuze netwerk bemachtigt dankzij de uitstekende kwaliteit van hun werk en hun vele tevreden klanten. Ontdek meer over de uitstekende dienstverlening van deze ervaren advocaten en bezoek snel de website van het kantoor of doe meteen beroep op hun kennis.

https://www.legaloffice.be/

Op zoek naar een CAD tekenaar? Uw nieuwe personeel vindt u hier

Heeft uw bedrijf de afgelopen tijd een flinke groei gemaakt of heeft u de plannen om binnenkort uit te breiden? Dan bent u natuurlijk op zoek naar het allerbeste personeel. Denk bijvoorbeeld aan een CAD tekenaar die er samen met u alles aan doet om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Cadjobs helpt u deze persoon of personen te vinden. Als bemiddelingsbureau richten zij zich specifiek op bedrijven die gebruikmaken van CAD software. Dankzij een gevarieerd aanbod van werkzoekenden, vindt u altijd de CAD tekenaar die past binnen uw bedrijf. Heeft u daarnaast nog een BIM vacature te vervullen? Ook in dat geval doen zij er alles aan om u aan het juiste personeel te helpen.

Zoekt u een baan als CAD tekenaar of BIM modelleur? Bekijk dan snel de passende vacature

Cadjobs is er naast werkgevers ook voor werknemers. Als bemiddelingsbureau doen zij er alles aan om ervoor te zorgen dat de mensen met de juiste expertise elkaar vinden. Bent u een CAD tekenaar of BIM modelleur en op zoek naar een vacature die perfect bij u past? Dan weet u zeker dat Cadjobs alles op alles zet om u aan een bedrijf te koppelen dat past bij uw wensen. Op die manier krijgt u de uitdagende en afwisselende baan die u zoekt en krijgt uw (toekomstige) werkgever het gemotiveerde en kundige personeel waardoor zij een kwaliteitsslag maken. Bekijk het overzicht op de website van Cadjobs en vind de baan van uw dromen.

Krijg als CAD tekenaar de baan van uw dromen onder de meest gunstige omstandigheden

Heeft u als CAD tekenaar de droombaan gevonden via Cadjobs? Dan gaat de hulp van het bemiddelingsbureau verder. Doordat Cadjobs actief is sinds 1999 weten zij precies de juiste vacature te vinden voor een BIM modelleur of CAD tekenaar. Aan de andere kant zorgen zij ervoor dat bedrijven het personeel krijgen dat ze nodig hebben. Van een vaste tot een tijdelijke baan, het is allemaal mogelijk. Na een beoordeling, een goed gesprek en een introductie binnen het netwerk van Cadjobs, bent u helemaal klaar om aan de slag te gaan voor uw nieuwe werkgever. En als werkgever bent u natuurlijk harstikke blij dat u eindelijk het personeel gevonden heeft waar u al tijden naar op zoek was.

VW Kever motor online bestellen

Is de motor van uw Volkswagen Kever versleten en moet deze vervangen worden? Dan wilt u hiervoor graag een betaalbare VW Kever motor van hoge kwaliteit vinden. Bij Paruzzi zijn we gespecialiseerd in het reviseren van motoren en kunnen we uw Kever motor op maat maken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor motoren, maar ook voor alle andere onderdelen die u nodig heeft om uw klassieke Volkswagen te onderhouden en repareren. Paruzzi biedt een groot assortiment onderdelen voor verschillende VW modellen. Bij ons zult u altijd het benodigde onderdeel vinden.

Volkswagen specialist Paruzzi

Paruzzi is 27 jaar geleden opgericht vanuit onze passie voor klassieke Volkswagens. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip onder Volkswagenliefhebbers in Nederland en België. Onze onderdelen leveren wij wereldwijd vanuit onze magazijnen in Yerseke. Hier bevindt zich ook de Paruzzi showroom. Daarnaast beschikken wij over een website waar alle onderdelen terug te vinden zijn. U vindt bij ons onderdelen van meer dan 200 verschillende merken en heeft dus ruime keuze. Het juiste onderdeel vinden is eenvoudig en uw bestelling is zo geplaatst. Extra snel bestellen kan ook, door het onderdeelnummer in te voeren onder “snel bestellen”.

Werkplaatshandboek Kever

De Paruzzi website is er niet alleen voor het bestellen van onderdelen. U kunt hier ook terecht voor veel handige en interessante informatie. Zo bieden wij een werkplaatshandboek Kever, met technische informatie over het bevestigen of vervangen van bepaalde onderdelen. Dit kan goed van pas komen tijdens het sleutelen aan uw Kever. Ook voor andere technische handleidingen kunt u op onze website terecht. Daarnaast hebben we de Paruzzi catalogus, waarin u het gehele assortiment aan onderdelen terug kunt vinden met aanvullende informatie en foto’s bij elk onderdeel. Een leuk cadeau voor Kerst! Heeft u hulp nodig bij het sleutelen of het vinden van een specifiek onderdeel? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor meer info : bezoek de site

Laat professioneel opvallende visitekaartjes drukken

Stevige en prachtige visitekaartjes

Een visite kaartje is niet een kaartje om iemand uit te nodigen op de koffie om even bij te praten. Een visite kaartje wordt in de zakelijke wereld veel gebruikt. Vaak hebben mensen die wat hoger op in een bedrijf werken vaak visitekaartjes op zak bij zich. Deze persoon die deze kaartjes in zijn bezit heet, geeft deze vaak af wanneer er een connectie is tussen andere personen, wanneer ze een klik voelen en misschien wel ideeën willen uit wisselen of later verder willen praten over de bedrijven. Op een visite kaartje staan dan de contact gegevens van de persoon waar ze mee gesproken hebben en de naam van het bedrijf.

 Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken wordt veel gedaan door bedrijven. Eigenlijk kun je wel zeggen dat bijna alle bedrijven wel gebruik maken van visitekaartjes. Deze bedrijven moeten ook de visitekaartjes drukken. Ieder visite kaartje kan anders gemaakt worden en helemaal naar eigen wensen worden ingevuld waardoor je toch een uniek en misschien opvallend visitekaartje hebt. Een visitekaartje heeft ongeveer het zelfde formaat als een bankpasje en is dus makkelijk mee te nemen. Op een visitekaartje staat altijd standaard informatie natuurlijk kun je de informatie uitbreiden naar meer, maar wat er altijd standaard opstaat is het telefoonnummer en het e-mailadres van de persoon. Daarnaast kan er op het visitekaartje ook nog de website, het adres en de naam van de persoon staan opgegeven met wie ze contact hebben gehad.

Voor meer info : bezoek de site

Hotel en restaurant bij vliegveld Eindhoven

Gaat u binnenkort op vakantie? U kijkt dan vast al weken uit naar de dag waarop uw vakantie begint. Wij hebben een tip wat uw vakantie nog beter maakt. Een goed begin! Dat betekent een ontspannen vertrek, zonder files en zonder stress. En dat kan makkelijker dan u denkt.

Goed voorbereid op reis

Zorg dat u genoeg tijd heeft om uw tas te controleren, zodat u zeker weet dat u alles bij u heeft. Uw tas inpakken heeft u zelf in de hand, maar drukte op de weg niet. Vliegt u vanaf Eindhoven Airport? Wees slim en boek van tevoren een nacht in een hotel bij vliegveld Eindhoven. Zo bevindt Van der Valk Hotel Eindhoven zich op slechts 12 minuten rijden en beschikt het over alle faciliteiten om uw vakantie goed van start te laten gaan. 

Luxe, comfort en entertainment onder één dak

Profiteer van alle gratis faciliteiten en geniet alvast van tevoren van het ontspannen vakantiegevoel. Proef uw geluk in Jack’sCasino terwijl u geniet van gratis hapjes, drankjes en live muziekoptredens. De toegang is gratis voor alle 18+ hotelgasten en het is direct gelegen aan Hotel Eindhoven. 

Culinair genieten

Wilt u de avond voor vertrek alvast genieten van een gastronomisch diner? Heeft u voor uw vlucht nog een meeting en wilt u dit combineren met een zakelijke lunch of diner? Kies dan voor een heerlijke maaltijd in restaurant Eindhoven Airport. In hetzelfde pand als Hotel Eindhoven zijn maar liefst 3 restaurants gevestigd, ieder met een eigen concept. De restaurants zijn geschikt voor zowel zakelijke als privé-gelegenheden. U kunt hier van 06.30 tot 00.00 uur terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit is ideaal voor als uw vlucht vroeg in de ochtend of juist laat in de avond vertrekt. Zo vertrekt u met genoeg energie voor de vlucht! 

Bent u benieuwd naar de overige faciliteiten? Bekijk deze op hoteleindhoven.nl of bel voor meer informatie: 040 211 60 33.

Voor meer info : bezoek de site

Track and trace marathon

Vanaf dit jaar zal iedereen ten alle tijden de marathon van de Leie kunnen volgen. Het zal allemaal heel wat makkelijker zijn, vooral voor de organisatie, en dat allemaal dankzij het track and trace systeem van GeoDynamics. Voor de eerste keer zal de organisatie gebruik maken van zo’n implementatie. De GPS tracker wordt aan de allereerste maar ook aan de allerlaatste motor gehangen. Zo heeft de organisatie een scherp beeld op de eerste en laatste marathonloper. Niet onbelangrijk om weten aangezien iedereen weet dat het parcours meer dan 40 kilometer lang is!

Op zo’n lange afstand is het geen sinecure om een perfect beeld te hebben op de wedstrijd die zich uitstrekt over 1 parcours, gaande van het kasteel van Ooidonk tot aan het centrum van Wevelgem. De meeste marathons doen dit niet en werken eerder met bijvoorbeeld 2 rondjes van 20km of zelfs 4 ronden van 10 kilometer. In de goede oude tijd werd er nog gebeld door mensen van de organisatie die naast het parcours stonden, zo werden de updates doorgestuurd naar de organisatie. Henk Hoorens, de organisator, is zeer tevreden dat ze dit niet meer hoeven te doen. De hulpverleners langs de kant zijn ook tevreden aangezien zij nu korter op de bal kunnen spelen. In geval van nood kan dit een serieus verschil maken. Eerste hulp is steeds een kwestie van er snel bij te zijn. Zo voorkom je blijvende schade na het ongeval. Daarnaast kan de wedstrijdleiding nu ook makkelijk weten welke deelnemers zich buiten de limiet bevinden en aldus kunnen ze deze mensen sneller uit de wedstrijd plaatsen.

Voor meer info : bezoek de site