Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG vooral uw schoonmaaktaken

Hofkens HIG is al jarenlang actief  in de schoonmaakwereld en die doen wij voor zowel grote als kleine bedrijven in verschillende branches. In dit artikel leggen we u alles uit over Hofkens HIG. 

Schoonmaakbedrijf Hofkens HIG: specialist in industriële reiniging 

Zoekt u een schoonmaakbedrijf in regio Breda of Roosendaal die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn is Hofkens HIG de geschikte schoonmaak partij voor u. Wij hebben de afgelopen jaren veel ervaring opgebouwd in de industriële sector. Dit zorgt ervoor dat we bekent zijn met zowel lichte als zware industriële schoonmaakactiviteiten. Dit in combinatie met de professionele opleiding, kunt u met een gerust gevoel uw schoonmaakwerkzaamheden bij ons uitbesteden. Hofkens HIG, is niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook schoonmaakbedrijf in Breda.

Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG?

Met Hofkens HIG bent u verzekerd van een schone werkomgeving. Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Deze kernwaarden zijn terug te vinden in onze medewerkers. Nieuwsgierig naar onze diensten? Neem dan contact met ons op. We kijken dan welk schoonmaakprogramma het beste bij u past. Hofkens HIG: voor al uw schoonmaakklussen.Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda

Schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda

Wij verzorgen schoonmaak in Roosendaal of schoonmaak in Breda. Wij hebben jarenlang ervaring met diverse schoonmaakwerkzaamheden voor diverse sectoren. Bij ons kun je terecht voor zowel dagelijkse schoonmaak of periodieke schoonmaak. Wij hebben verschillende, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice

Wist u dat wij van Hofkens HIG  niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda zijn? Wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op.

Voor meer info : bezoek de site

VW Kever motor online bestellen

Is de motor van uw Volkswagen Kever versleten en moet deze vervangen worden? Dan wilt u hiervoor graag een betaalbare VW Kever motor van hoge kwaliteit vinden. Bij Paruzzi zijn we gespecialiseerd in het reviseren van motoren en kunnen we uw Kever motor op maat maken. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor motoren, maar ook voor alle andere onderdelen die u nodig heeft om uw klassieke Volkswagen te onderhouden en repareren. Paruzzi biedt een groot assortiment onderdelen voor verschillende VW modellen. Bij ons zult u altijd het benodigde onderdeel vinden.

Volkswagen specialist Paruzzi

Paruzzi is 27 jaar geleden opgericht vanuit onze passie voor klassieke Volkswagens. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip onder Volkswagenliefhebbers in Nederland en België. Onze onderdelen leveren wij wereldwijd vanuit onze magazijnen in Yerseke. Hier bevindt zich ook de Paruzzi showroom. Daarnaast beschikken wij over een website waar alle onderdelen terug te vinden zijn. U vindt bij ons onderdelen van meer dan 200 verschillende merken en heeft dus ruime keuze. Het juiste onderdeel vinden is eenvoudig en uw bestelling is zo geplaatst. Extra snel bestellen kan ook, door het onderdeelnummer in te voeren onder “snel bestellen”.

Werkplaatshandboek Kever

De Paruzzi website is er niet alleen voor het bestellen van onderdelen. U kunt hier ook terecht voor veel handige en interessante informatie. Zo bieden wij een werkplaatshandboek Kever, met technische informatie over het bevestigen of vervangen van bepaalde onderdelen. Dit kan goed van pas komen tijdens het sleutelen aan uw Kever. Ook voor andere technische handleidingen kunt u op onze website terecht. Daarnaast hebben we de Paruzzi catalogus, waarin u het gehele assortiment aan onderdelen terug kunt vinden met aanvullende informatie en foto’s bij elk onderdeel. Een leuk cadeau voor Kerst! Heeft u hulp nodig bij het sleutelen of het vinden van een specifiek onderdeel? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor meer info : bezoek de site

Laat professioneel opvallende visitekaartjes drukken

Stevige en prachtige visitekaartjes

Een visite kaartje is niet een kaartje om iemand uit te nodigen op de koffie om even bij te praten. Een visite kaartje wordt in de zakelijke wereld veel gebruikt. Vaak hebben mensen die wat hoger op in een bedrijf werken vaak visitekaartjes op zak bij zich. Deze persoon die deze kaartjes in zijn bezit heet, geeft deze vaak af wanneer er een connectie is tussen andere personen, wanneer ze een klik voelen en misschien wel ideeën willen uit wisselen of later verder willen praten over de bedrijven. Op een visite kaartje staan dan de contact gegevens van de persoon waar ze mee gesproken hebben en de naam van het bedrijf.

 Visitekaartjes drukken

Visitekaartjes drukken wordt veel gedaan door bedrijven. Eigenlijk kun je wel zeggen dat bijna alle bedrijven wel gebruik maken van visitekaartjes. Deze bedrijven moeten ook de visitekaartjes drukken. Ieder visite kaartje kan anders gemaakt worden en helemaal naar eigen wensen worden ingevuld waardoor je toch een uniek en misschien opvallend visitekaartje hebt. Een visitekaartje heeft ongeveer het zelfde formaat als een bankpasje en is dus makkelijk mee te nemen. Op een visitekaartje staat altijd standaard informatie natuurlijk kun je de informatie uitbreiden naar meer, maar wat er altijd standaard opstaat is het telefoonnummer en het e-mailadres van de persoon. Daarnaast kan er op het visitekaartje ook nog de website, het adres en de naam van de persoon staan opgegeven met wie ze contact hebben gehad.

Voor meer info : bezoek de site

Hotel en restaurant bij vliegveld Eindhoven

Gaat u binnenkort op vakantie? U kijkt dan vast al weken uit naar de dag waarop uw vakantie begint. Wij hebben een tip wat uw vakantie nog beter maakt. Een goed begin! Dat betekent een ontspannen vertrek, zonder files en zonder stress. En dat kan makkelijker dan u denkt.

Goed voorbereid op reis

Zorg dat u genoeg tijd heeft om uw tas te controleren, zodat u zeker weet dat u alles bij u heeft. Uw tas inpakken heeft u zelf in de hand, maar drukte op de weg niet. Vliegt u vanaf Eindhoven Airport? Wees slim en boek van tevoren een nacht in een hotel bij vliegveld Eindhoven. Zo bevindt Van der Valk Hotel Eindhoven zich op slechts 12 minuten rijden en beschikt het over alle faciliteiten om uw vakantie goed van start te laten gaan. 

Luxe, comfort en entertainment onder één dak

Profiteer van alle gratis faciliteiten en geniet alvast van tevoren van het ontspannen vakantiegevoel. Proef uw geluk in Jack’sCasino terwijl u geniet van gratis hapjes, drankjes en live muziekoptredens. De toegang is gratis voor alle 18+ hotelgasten en het is direct gelegen aan Hotel Eindhoven. 

Culinair genieten

Wilt u de avond voor vertrek alvast genieten van een gastronomisch diner? Heeft u voor uw vlucht nog een meeting en wilt u dit combineren met een zakelijke lunch of diner? Kies dan voor een heerlijke maaltijd in restaurant Eindhoven Airport. In hetzelfde pand als Hotel Eindhoven zijn maar liefst 3 restaurants gevestigd, ieder met een eigen concept. De restaurants zijn geschikt voor zowel zakelijke als privé-gelegenheden. U kunt hier van 06.30 tot 00.00 uur terecht voor ontbijt, lunch en diner. Dit is ideaal voor als uw vlucht vroeg in de ochtend of juist laat in de avond vertrekt. Zo vertrekt u met genoeg energie voor de vlucht! 

Bent u benieuwd naar de overige faciliteiten? Bekijk deze op hoteleindhoven.nl of bel voor meer informatie: 040 211 60 33.

Voor meer info : bezoek de site

Track and trace marathon

Vanaf dit jaar zal iedereen ten alle tijden de marathon van de Leie kunnen volgen. Het zal allemaal heel wat makkelijker zijn, vooral voor de organisatie, en dat allemaal dankzij het track and trace systeem van GeoDynamics. Voor de eerste keer zal de organisatie gebruik maken van zo’n implementatie. De GPS tracker wordt aan de allereerste maar ook aan de allerlaatste motor gehangen. Zo heeft de organisatie een scherp beeld op de eerste en laatste marathonloper. Niet onbelangrijk om weten aangezien iedereen weet dat het parcours meer dan 40 kilometer lang is!

Op zo’n lange afstand is het geen sinecure om een perfect beeld te hebben op de wedstrijd die zich uitstrekt over 1 parcours, gaande van het kasteel van Ooidonk tot aan het centrum van Wevelgem. De meeste marathons doen dit niet en werken eerder met bijvoorbeeld 2 rondjes van 20km of zelfs 4 ronden van 10 kilometer. In de goede oude tijd werd er nog gebeld door mensen van de organisatie die naast het parcours stonden, zo werden de updates doorgestuurd naar de organisatie. Henk Hoorens, de organisator, is zeer tevreden dat ze dit niet meer hoeven te doen. De hulpverleners langs de kant zijn ook tevreden aangezien zij nu korter op de bal kunnen spelen. In geval van nood kan dit een serieus verschil maken. Eerste hulp is steeds een kwestie van er snel bij te zijn. Zo voorkom je blijvende schade na het ongeval. Daarnaast kan de wedstrijdleiding nu ook makkelijk weten welke deelnemers zich buiten de limiet bevinden en aldus kunnen ze deze mensen sneller uit de wedstrijd plaatsen.

Voor meer info : bezoek de site