Zorgverzekering voor immigranten

Komt u als immigrant naar Nederland om te werken en bent u op zoek naar een goede zorgverzekering? Dan is HollandZorg een logische keuze. Wij bieden een speciale zorgverzekering immigrant, die afgestemd is op uw situatie. Wanneer u vanuit het buitenland naar Nederland komt heeft u al genoeg te regelen. HollandZorg maakt het afsluiten van een zorgverzekering voor arbeidsmigranten eenvoudig. Ook voor andere zaken rondom de zorgverzekering, zoals het aanvragen van zorgtoeslag, kunt u op ons rekenen.

EHIC pas

Bij het afsluiten van een zorgverzekering ontvangt u in de meeste gevallen een zorgpas. Hierop staan de gegevens van uw verzekering en ook uw persoonlijke gegevens vermeld. Met de zorgpas kunt u aantonen dat u verzekerd bent voor de zorg die u ontvangt. Bij HollandZorg krijgt u ook een zorgpas, maar dit is tegelijkertijd uw European Health Insurance Card, ofwel EHIC pas. Deze pas kunt u gebruiken als u in een land binnen Europa bent en noodzakelijke medische zorg nodig heeft. Met de EHIC pas ontvangt u in dit geval een vergoeding van de kosten bij de meeste zorginstanties. HollandZorg kan u vertellen bij welke zorgverleners u terecht kunt.

Passende aanvullende verzekering

Bij HollandZorg kunt u een basisverzekering afsluiten, waarmee u verzekerd bent voor noodzakelijke zorg. Hiermee wordt bijvoorbeeld een bezoek aan de huisarts vergoed en ook opname in het ziekenhuis. Nu kan het zijn dat u ook graag verzekerd wilt zijn voor andere specifieke zorg. Hiervoor bieden we diverse aanvullende verzekeringen. Zo kunt u de verzekering kiezen die het beste aansluit bij de zorg die u nodig heeft. Het afsluiten van een zorgverzekering kunt u zelf regelen, maar in sommige gevallen kan uw werkgever dit voor u doen. Neem gerust contact met ons op, zodat wij u kunnen adviseren en verder kunnen helpen.

Voor meer info : bezoek de site

Overstappen zorgverzekering 2019

Past je huidige zorgverzekering niet meer bij je, of heb je een andere reden om te wisselen van zorgverzekering? Dan kun je dit normaal gesproken aan het einde van het jaar doen. Als je wilt overstappen van zorgverzekering voor 2019, dan heb je hiervoor van 12 november tot 1 januari de tijd. Wanneer je je hebt aangemeld bij een nieuwe zorgverzekeraar, dan wordt de verzekering bij je oude zorgverzekeraar automatisch opgezegd.

ZorgDirect verzekering op maat

Als je overstapt naar een zorgverzekering van ZorgDirect, dan kun je je verzekering nagenoeg op maat samenstellen. Wij bieden de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie losse tandartsverzekeringen. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om een verzekering te vinden die bij jouw wensen past. Daarbij kun je altijd de juiste zorg ontvangen bij jou in de buurt.

Voordelen restitutiepolis 

Sinds januari 2018 is de basisverzekering van ZorgDirect een restitutiepolis. Dit houdt in dat je zelf kunt kiezen door welke zorgverlener je behandeld wilt worden. Het maakt hierbij niet uit of wij een contract hebben met deze zorgverlener. Zolang deze aan de kwaliteitseisen voldoet, zullen de kosten vergoed worden. Voor 2018 werkten we nog met een naturapolis, waarbij deze keuzevrijheid minder is.

ZorgGids voor passend advies

ZorgDirect geeft je de mogelijkheid om veel zelf te regelen, zoals je zorgkosten declareren of wijzigingen aanbrengen in je pakket. Maar aan de andere kant willen we ook graag voor je klaar staan als dit nodig is. Zo kun je contact opnemen met onze ZorgGids, als je wil weten waar je in jouw geval het beste terecht kunt voor bepaalde zorg. Wij zoeken dit voor je uit, zodat je dit zelf niet hoeft te doen. Uiteraard kun je ook met al je andere vragen terecht bij onze klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via e-mail en WhatsApp.

Voor meer info : bezoek de site

Zorgverzekering 2019 afsluiten

Weet u al welke zorgverzekering u volgend jaar nodig heeft? Kunt u bij dezelfde zorgverzekeraar blijven, of is het beter om over te stappen? Als u in Overijssel of Gelderland woont, dan kunt u rekenen op de effectieve aanpak van Salland. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons continu in om de kwaliteit van de zorg in de omgeving te verbeteren. We gaan in overleg met verschillende zorgverleners en maken afspraken over onder andere de prijs voor zorg. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u een lage premie betaalt, maar toch goede zorg bij u in de buurt kunt ontvangen.

Persoonlijke benadering van Salland

Als u een zorgverzekering heeft bij Salland, kunt u ervan uitgaan dat we altijd voor u klaar staan. We kunnen u helpen bij het vinden van de juiste zorgaanbieder, of simpelweg uw vragen beantwoorden. U kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen, maar we ontvangen u ook graag op onze locatie in Deventer. Hier staan we u persoonlijk te woord, wat in sommige gevallen erg prettig kan zijn. Natuurlijk gaat zorgverzekeraar Salland ook met de tijd mee en kunt u bij ons een hoop zaken zelf online regelen via Mijn Salland. Zo kunt u declaraties indienen en uw zorgadministratie inzien.

Aanvullende en tandartsverzekering

Salland wil u graag de mogelijkheid bieden om een zorgverzekering te kiezen die zo goed mogelijk aansluit op uw zorgbehoeften. Daarom kunt u naast de basisverzekering bij ons kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen om af te sluiten. Ook bieden we drie verschillende tandartsverzekeringen, voor mensen die regelmatig een bezoek brengen aan de tandarts. Met een losse tandartsverzekering van Salland bent u gedekt voor een groot deel van de tandartskosten. Kijk voor meer informatie over onze verzekeringen op de website, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee.

 

Voor meer info : bezoek de site