Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Laat asbest verwijderen door een erkende organisatie uit België

Asbest is erg gevaarlijk voor de volksgezondheid. Wanneer asbesthoudende materialen beginnen te verweren, komen er asbestvezels vrij. Deze vezels nestelen zich in uw lichaam, waardoor u voor de rest van uw leven last kan hebben van de nadelige gevolgen van asbest voor uw gezondheid. Het is daarom ook niet verstandig om zelf aan de slag te gaan om asbest te verwijderen. Het is in België zelfs verplicht om een erkende organisatie in te schakelen voor het verwijderen van asbest. De experts van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk zijn hierin gespecialiseerd, aangezien zij over de nodige ervaring en kennis beschikken om asbest op een efficiënte en effectieve manier te verwijderen en het vervolgens af te voeren en te verwerken. Indien gewenst schakelt u hen ook in om een nieuw dak te plaatsen.

Het stappenplan bij asbestverwijdering

De specialisten van De Kempen Asbestverwijdering uit Arendonk gaan systematisch te werk om te garanderen dat de juiste stappen genomen worden en al de asbesthoudende materialen weggehaald worden. Het begint bij het bekijken van uw situatie, zodat zij weten wat er verwijderd moet worden. Deze experts stellen vervolgens een asbestinventarisatierapport en sloopmelding op naar u en de gemeente, zodat zij op de hoogte zijn. De asbestverwijdering kan vervolgens worden ingepland. Enkele dagen voor de afgesproken datum vindt er een inventarisatie plaats om te controleren of de juiste voorbereidingen zijn genomen. Indien dit het geval is, gaat het verwijderen van asbest bij u in België door op de afgesproken datum. Na afloop worden de asbesthoudende materialen afgevoerd en verwerkt en worden de stortbonnen naar u en de gemeente gestuurd.

Stel uw vragen over de dienstverlening

Heeft u nog enkele vragen over de dienstverlening van deze specialist of bijvoorbeeld over de kosten van het verwijderen van asbest bij u in België? Neem dan gerust contact met hen op en vraag voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.