Vlaanderen in bedrijf
Image default
Geschenken

Houten wenskaarten stralen warmte uit

Houten wenskaarten zijn de nieuwe trend. Ze stralen veel meer warmte uit dan normale wenskaarten en bieden toch dezelfde flexibiliteit. Zo kunt je er ook op schrijven zoals je dat kunt op gewone papieren kaarten. Ze zien er echter veel unieker uit. Hoe leuk is het om een gepersonaliseerd kaartje te krijgen? Wel, het is nog leuker om houten wenskaarten te krijgen. Je kunt ze namelijk veel gemakkelijker bijhouden. Ze worden geleverd met een pen waarmee je ze kunt rechtzetten. Zo geniet je langer van het kaartje en kan je het gebruiken als decoratie bijvoorbeeld. Dankzij die eigenschap kun je de houten kaarten bijvoorbeeld ook gebruiken voor een tafelschikking bij een trouw of ander evenement. Het is nadien ook een leuk aandenken.

Personaliseer de houten wenskaarten

Als je de houten wenskaarten koopt bij een bedrijf zoals Cyou-cards, krijg je de kans om ze volledig naar je eigen wensen aan te passen. Het gaat om de afbeeldingen op de kaarten, die je in grootte kunt aanpassen. Uiteraard kies je ook zelf de afbeelding. Ook de typografie kun je aanpassen. Ten slotte kan je ook de vorm en grootte van de kaart zelf bepalen. Dankzij al die elementen maak je een kaart die helemaal uniek is en aansluit bij de wensen van de ontvangers van de kaart. Misschien wil je net een heel sobere boodschap overbrengen. In zulke gevallen is de flexibiliteit van aanpasbare kaarten een erg grote troef uiteraard. Ontdek online nog meer over het ontwerpen van houten wenskaarten.

Stel vragen als er iet onduidelijk is

Als er iets onduidelijk is over de kaarten kan je altijd vragen stellen aan de specialisten van Cyou-cards. We kunnen alvast enkele vragen beantwoorden. Zo betaal je geen extra kosten op het verzenden van houten wenskaarten. Verder kan je ook gewoon schrijven op de kaarten zoals je dat gewoon bent van de normale wenskaarten. De kaarten zijn overigens beschikbaar in beperkte oplage. Wees er dus op tijd bij als je een specifieke kaart wilt bestellen.