Vlaanderen in bedrijf
Image default
Cadeau

Een asdiamant en andere edelstenen

Stel u voor dat u de as van uw dierbare voor altijd kunt vastleggen in een schitterende diamant. Bij Soul Gem in Antwerpen kan dit voor u waargemaakt worden. Zij kunnen namelijk een asdiamant maken door de as van de overledene in een diamant te verwerken. Niet alleen kunnen ze dit in een diamant verwerken, maar ook in andere edelstenen. Elke edelsteen of asdiamant die zij creëren zijn uniek en dragen een diepgaande emotionele waarde met zich mee. Het verlies van een dierbare is altijd een lastige zaak, maar laat hen voor u de pijn een beetje verzachten. Zij willen u namelijk helpen een tasbare en betekenisvolle herinnering mee te geven die u bij zich draagt voor de rest van uw leven.

Kies zelf uw sierraad

Als u de as in een edelsteen wilt laten verwerken, biedt het u de kans om een uniek sierraad te creëren, volledig naar u wens. Naast de collectie edelstenen hebben zij ook andere prachtige diamanten, schitterende smaragden en nog veel meer. Geeft u de voorkeur aan een elegante, gouden ring of toch liever een halsketting, zodat u uw dierbare dicht bij uw hart hebt? Dat vinden zij een uitstekend idee. Vertel hun uw verhaal en laat zij met u meedenken over de perfecte sierraad dat u voor altijd bij zich draagt. Daarnaast begrijpen zij ook zeker dat het proces van het verwerken van as in een edelsteen meer is dan alleen een product. Het is een emotionele reis en kans om je dierbare te eren. Daarom bieden zij een persoonlijke benadering en begeleiden ze u gedurende het hele proces.

Verwerk uw verdriet

Ga voor een blijvende herinnering en kies voor een asdiamant of een andere edelsteen waar u de assen van uw dierbare in kan verwerken. Niet alleen verwerkt u de as bij hen, maar ook een deeltje van uw verdriet. Laat de medewerkers van Soul Gem u bijstaan, want zij helpen u maar al te graag verder. Neem vandaag nog contact met hen op door hun contactgegevens te raadplegen op hun website.