Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

De totaalinrichting van uw zaak kan u meer klanten opleveren

De totaalinrichting van uw zaak kan u meer klanten opleveren. Dat leest u goed. Het klinkt misschien vreemd, maar dat is het zeker niet. Zaken die mooi ingericht zijn of een unieke ervaring bieden, liggen nu eenmaal beter in de markt. Zelf gaat u wellicht ook liever binnen in een broodjeszaak met trendy kleuren en leuke productnamen? We raden u daarom sterk aan om een professional in te schakelen voor de totaalinrichting van uw zaak. And-Extreem uit Geel, dicht bij Antwerpen, is een expert op het vlak van modern interieurdesign. Bovendien weet u dat u kwaliteit mag verwachten, want de specialist heeft al erg veel ervaring met onder meer benzinestations, broodjeszaken, gevels, dagbladhandels en winkelruimtes. Totaalinrichting kan uitgevoerd worden voor nieuwe zaken, maar even goed voor bestaande zaken die vinden dat het tijd is voor een update.

Een zaak waar uw werknemers trots op zijn

Uw klanten zijn niet de enigen die een nette zaak essentieel vinden. Uw werknemers hebben er namelijk ook veel aan. Zo is het goed voor hun mentale welzijn dat ze aan de slag kunnen in een mooie, trendy zaak. Met de totaalinrichting bij een bedrijf als And-Extreem, kiest u zelf hoe uw interieur eruit moet gaan zien. Kiest u voor een modern interieurdesign of toch eerder een warm klassiek design? Bij totaalinrichting luistert de specialist naar u. We raden aan om advies te vragen en uw keuze te maken op basis van de voorkeuren van uw cliënteel en werknemers.

Een nauwe samenwerking garandeert het beste resultaat

Met een nauwe samenwerking zet u een grote stap richting het beste resultaat. Tegenwoordig kan een specialist u op voorhand een 3D-model laten zien van het verwachte eindresultaat van de totaalinrichting. Het is een handige tool, waarmee u een verkeerde interpretatie van uw plannen nog tijdig kunt corrigeren. Aarzel dus zeker niet om even contact op te nemen met uw specialist.

https://www.and-extreem.be/