Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Een grondige luchtdichtheidsmeting

Zoekt u nog naar een bekwaam en ervaren bedrijf om een luchtdichtheidstest uit te voeren in uw woning? Schakel dan de professionele hulp in van Thermodetect in Beervelde. Een expert van dit bedrijf kan op korte tijd met de juiste apparatuur de luchtdichtheid meten in elk gebouw. Dit kan gaan van appartementsgebouwen tot nieuwbouw en zelfs installaties en aparte constructies. Ontdek samen met een specialist hoe luchtdicht uw woning of pand is en waar precies nog veel lucht kan ontsnappen. Een grondige blowerdoortest brengt uw gebouw in kaart zodat u gericht kunt isoleren. Laat u persoonlijk adviseren door een expert om uw woning volledig luchtdicht te maken.

Laat de luchtdichtheid in uw woning professioneel meten

Er zijn verschillende redenen waarom u een luchtdichtheidstest zou moeten laten uitvoeren in elk gebouw. Enerzijds zorgt het voor een goed inzicht in uw woning aangezien het alle luchtlekken blootlegt. Zo kunt u een betere geluidsisolatie en een aangenamer binnenklimaat voorzien. Op die manier kunt u de EPB van uw gebouw verbeteren. Bovendien kunt u aanspraak maken op subsidies of een korting op uw onroerende voorheffing. Bij Thermodetect laat u de luchtdichtheid van uw woning grondig meten en ontvangt u nadien een uitgebreide rapportage. Het is dus erg verstandig om dit ervaren team in te schakelen om uw luchtdichtheid te laten controleren. Zij voeren een professionele blowerdoortest met behulp van moderne apparatuur met de grootste precisie uit.

Geef luchtlekken geen kans

Als u dringend een luchtdichtheidstest wilt laten uitvoeren in uw woning, zit u goed bij dit bedrijf. Thermodetect heeft een jarenlange ervaring in het meten van luchtdichtheid en de experten kunnen u steeds het correcte advies geven. Zij zorgen steeds voor een oplossing op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Ook de apparatuur is gemakkelijk aan te passen aan elk gebouw. Zorg samen met een specialist voor een duurzame woning.