Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Een serre aanbouw

Een serre aanbouw is het bouwen van een serre aan het huis. Bestaande constructie wordt dus aangepast zodat er een serre aanbouw plaats kan vinden. Vaak word hiermee de keuken of woonkamer vergroot.

Er wordt voor een serre aanbouw gekozen wanneer de bewoners extra ruimte nodig hebben maar niet het hele huis willen verbouwen. Een serre aanbouw is minimaal ingrijpend en kan al snel worden voltooit. Het is ook veel goedkoper dan het verbouwen van het huis.

Tegenwoordig specialiseren zich steeds meer bouwbedrijven in serre aanbouw. Het kost minder tijd om zo een project af te ronden en ze kunnen zo meer projecten aannemen. Dit betekent dan ook dat ze meer geld verdienen omdat ze meer projecten kunnen afronden. Voor de consument is dit ook goed nieuws omdat de bouwbedrijven zo goedkoper kunnen bouwen.

Nadat constructie is begonnen kan het serre aanbouw vaak al binnen een week afgerond worden. Dit ligt natuurlijk ook aan hoe groot de bouwbedrijf is en welke technieken het kan gebruiken. De grote bouwbedrijven hebben betere technologie en technieken tot beschikking waardoor het serre aanbouw een stuk sneller gaat. Ze hebben bovendien ook meer personeel om het serre aanbouw sneller te laten verlopen mochten ze achterlopen.

Voor meer info : bezoek de site