Vlaanderen in bedrijf
Image default
Electronica en Computers

De nieuwste led schermen voor buiten

Led schermen zijn altijd al unieke schermen geweest om reclame op zichtbaar te maken maar nu zijn ze er dan eindelijk ook om buiten te gebruiken. Ideaal wanneer u voor uw bedrijfspand extra onder de aandacht wilt komen en uw bedrijf op een unieke manier te presenteren. Natuurlijk zijn er speciale aanpassingen nodig om led schermen voor de buitenshuis plaatsing geschikt te maken. Een led scherm voor buiten is een opstelling waarbij het scherm goed beschermd moet zijn tegen alle weersomstandigheden als storm, regen en sneeuw of hagel. Maar ook zal de constructie extra sterk moeten zijn om vandalisme tegen te gaan. Gelukkig gaan de ontwikkelingen snel en zijn er de nieuwste led schermen voor buiten.

Digitale omlijsting van het bord

De mlijsting van uw led scherm is er in verschillende kwaliteitsuitvoeringen Natuurlijk zijn alle lijsten van RVS en kunnen ze in verschillende kleuren worden geleverd. Ook de afmetingen kunnen tegenwoordig al extreem groot worden vanwege de nieuwste typen van led schermen die in de lijst kunnen worden gemonteerd. Een led scherm of ook wel outdoor scherm genoemd is bovendien ook te monteren in een verrijdbaar frame waardoor deze op verschillende plekken kan worden verplaatst en dus ook ideaal voor winkeliers die het led scherm aan het einde van de dag gewoon binnen kunnen plaatsen.

De nieuwste technologie

Natuurlijk worden de digitale led schermen steeds moderner door de laatste technologische veranderingen. De kwaliteit van de schermen is momenteel zo goed dat de lichtopbrengst met zon inval en of slecht weer haarscherp blijft. De beglazing kan zelfs worden verwarmd bij vorst en met de modernste technologie van narrowcasting kan een digitale boodschap via een mobiele app op het scherm worden geprojecteerd. Kortom het led scherm voor buiten is een unieke manier om uw bedrijf nog meer onder de aandacht te brengen.

Voor meer info : bezoek de site