Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Meetbaar resultaat boeken door de juiste inzet van social media

Heb je een eigen bedrijf en wil je meer bezoekers naar je website krijgen of meer omzet genereren? Dan is het slim om gebruik te maken van social media marketing. Heb je zelf geen tijd om je hierin te verdiepen? Dan kun je contact opnemen met het social media bureau Your Business Online. Dit team heeft de kennis in huis en de nodige ervaring om meetbaar resultaat voor jouw bedrijf te boeken.

Facebook

Er zijn diverse social media kanalen om uit te kiezen. Vaak is het zinvol om meerdere kanalen te gebruiken. Met 2,74 miljard maandelijks actieve gebruikers vanaf januari 2021 is Facebook wereldwijd het grootste sociale medianetwerk. Dit kanaal heeft verschillende opties om jouw doelgroep effectief te benaderen. Your Business Online is een specialist op het gebied van facebook marketing en kan voor jouw bedrijf mooie prestaties bereiken. Facebook heeft verschillende opties om onderzoek te doen naar jouw doelgroep. Je kunt bepaalde reclameacties tonen aan bepaalde groepen door middel van targetting. Je kunt targetten op leeftijd, locatie, geslacht, functie, interesses et cetera. Via Facebook kun je zowel consumenten als bedrijven benaderen

Instagram

Naast Facebook zijn er nog andere social media kanalen die mogelijk geschikt zijn om je bedrijf op te presenteren. Zo heb je Instagram het platform dat ideaal is om je producten of diensten te etaleren. Dit kanaal wordt veel gebruikt wordt door jongeren. Maar ook volwassenen beginnen dit platform meer te gebruiken. Instagram is vergelijkbaar met winkeletalages. Je trekt de aandacht met mooie producten. Via Instagram doe je dat met aantrekkelijke foto’s en/of video’s.

LinkedIn

Ook is er LinkedIn. Via dit platform kun je zakelijke relaties aangaan. Met dit medium kun je in contact komen met prospects. Wanneer je branchegenoten volgt, blijf je up-to-date wat er in jouw branche speelt. Door een account van jouw bedrijf op LinkedIn te plaatsen met interessante content zul je meer naamsbekendheid krijgen. Door middel van LinkedIn kun je makkelijk jouw doelgroep bereiken door te adverteren op professionals.