Vlaanderen in bedrijf
Image default
Industrie

Verpakkingsmachines kopen voor een efficiënte verpakkingslijn

Wilt u verpakkingsmachines kopen, dan wilt u uw lijn zo efficiënt mogelijk inrichten. Het doel van alle verpakkingslijnen is om de producten veilig op te bergen, netjes en stevig op een pallet te binden om vervolgens probleemloos op de plek van bestemming aan te komen. De verpakkingslijn bevindt zich aan het einde van de productielijn en is een belangrijk onderdeel van de gehele dienstverlening van een bedrijf. Dat is iets wat GilPack maar al te goed begrijpt. Daarom kunt u bij deze specialist verpakkingsmachines en een palletwikkelaar kopen, waarbij u niet alleen de beste toestellen aanschaft, maar ook daarna nog van snelle service geniet.

Verschillende soorten verpakkingsmachines

Bij deze specialist kunt u allerlei soorten verpakkingsmachines kopen. Als de officiële verdeler van het merk Lantech zijn ze niet alleen specialist in het verkopen van deze kwalitatieve machines, maar ook in het onderhouden ervan. Schaft u bij hen een verpakkingsmachine aan? Dan heeft u een ruime keuze. Deze specialist verzorgt de verkoop en het onderhoud van transportsystemen en u kunt dan kiezen tussen onder andere bag-in-box machines, dozenopzetmachines, dozensluitmachines, dekselvormers en trayvulmachines. Als uw producten in de doos zitten komen ze bij de palletwikkelaar en deze kunt u tevens kopen bij deze expert. U kunt bij deze specialist ook tweedehands verpakkingsmachines kopen.

Geniet van eerste hulp bij nood

Een ander punt wat door GilPack bijzonder goed begrepen wordt, is dat een probleem in uw verpakkingslijn grote gevolgen heeft. Daarom kunt u bij hen niet alleen verpakkingsmachines kopen, maar onderhouden ze deze ook voor u. U weet dan zeker dat uw lijn altijd in optimale staat verkeert. Mocht er dan toch iets verkeerd gaan, dan bieden ze u binnen 24 uur hulp aan, zodat de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Deze specialist is er voor u vanaf het moment dat u contact met ze opneemt. Besluit uw palletwikkelaar of andere machine bij hen te kopen en zij zorgen ervoor dat uw lijn altijd operationeel is.