Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Verkoop of verhuur van geluid en licht

Bent u geïnteresseerd in audiovisuele apparatuur of start u een eigen zaak waar u professionele verlichting voor kunt gebruiken? Dan kunt u zeker bij Pro Industries terecht. Ook dj’s kunnen de geschikte installaties huren of aankopen in de winkel in Turnhout. Neem zeker ook eens een kijkje in het tweedehands aanbod in geluid, licht en ander audiovisueel materiaal. Het gamma aan materiaal voor geluidsverhuur wordt namelijk steeds uitgebreid om de nieuwste technologie te kunnen aanbieden, waardoor veel ongebruikt materiaal wordt vervangen. Zo krijgt u de kans om dat materiaal aan te kopen aan een zeer scherpe prijs!

Reken op een expert voor de verlichting van uw zaak

Weet u niet waar te beginnen met de aankleding van uw winkel of zaak en zoekt u nog naar de juiste verlichting? Geen nood, daar kan een expert van Pro Industries voor zorgen! Zij bekijken de ruimte en installeren de technologie die nodig is om uw zaak of winkel naar een hoger niveau te tillen. Samen zoeken ze alle mogelijkheden en delen ze hun uitgebreide kennis om zo een unieke sfeer te creëren. Laat u begeleiden om uw zaak te onderscheiden van alle andere en doe een beroep op het geluidsverhuur van Pro Industries. In vele gevallen kan er ook een lange termijn huurovereenkomst worden afgesloten. Kom langs in de winkel of neem contact met hen op om een persoonlijke afspraak te maken. Zij doen steeds een voorstel waarbij ze rekening houden met uw budget en belangrijke wensen.

Kom langs in de winkel

Bent u geïnteresseerd in bepaalde apparatuur of technologie voor het interieur van uw zaak? Kom dan zeker langs in de winkel in Turnhout en ontdek het licht- en geluidsverhuur. Bekijk samen wat mogelijk is voor uw onderneming en hoe de juiste verlichting uw ruimte kan doen opvallen. Lok de klanten die u wilt aantrekken en laat u begeleiden door een expert.

https://www.proindustries.be/