Vlaanderen in bedrijf
Image default
Gezondheid

De beste regressietherapeut vinden doe je zo

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om van jouw klachten af te komen? We hebben allemaal wel eens last van lichamelijk of mentale klachten. Ondanks dat deze soms weg gaan na een korte periode, blijven deze bij veel mensen altijd hangen. Dit is uiteraard niet een fijne manier van leven. Met behulp van een regressietherapeut ga jij op zoek naar de oorzaak van deze klachten om ze zo te kunnen oplossen. Het is een moderne therapie waarmee jij tot jouw onderbewustzijn komt. Ondanks dat veel mensen denken dat dit gebeurd door middel van hypnose, doet een regressietherapeut dit niet.

De geweldige werking van regressietherapie

Therapie is een persoonlijke bezigheid. Het is dus niet gek dat u uw tijd neemt om de beste regressietherapeut te vinden. Neem daarom een eens kijkje bij Goethals Therapie. Deze regressietherapeut, die gevestigd is in Gent, helpt je graag verder met het oplossen van jouw klachten. Enkele van de voorkomende redenen waarom iemand de stap naar regressietherapie maakt, heeft te maken met trauma herstel, psychische problemen, problemen rondom eten, het verwerken van angsten of fobieën, depressie of een burn-out. Voor meer informatie ga je naar francisgoethals.be.

Zo gaat een therapiesessie in zijn werk

Je vraagt je wellicht af wat je kunt verwachten tijdens een therapiesessie met de bovengenoemde regressietherapeut. Tijdens de sessie ligt de focus om de oorzaken van jouw klachten te vinden. Uiteindelijk wordt er gewerkt om tot een verlossing te komen. Zodra je de oorzaak van jouw problemen weet, wordt er gekeken naar manieren hoe deze kan worden vermijden of hoe je leert om met deze trigger om te gaan. Een groot voordeel van deze therapievorm, is dat het niet onder de gesprekstherapie valt. Dit betekent dat jij, als cliënt, jezelf niet altijd hoeft uit te drukken in woorden. Veel mensen vinden dit een rustgevende gedachten omdat het erg lastig en confronterend kan zijn om gevoelens in woorden om te zetten.

https://francisgoethals.be/