Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Waarom schakelt u het best een productiehuis in voor de opname van een video?

Heeft u een eigen bedrijf dat u graag in de kijker wilt zetten? Dat kan op allerlei manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld een evenement organiseren of sponsoren, kunt u flyers uitdelen of posters ophangen of kunt u een radiospot opnemen. Er is echter nog een manier, die zeer effectief is: het opnemen van een bedrijfsvideo. Op deze manier zorgt u voor herinneringen op visueel en auditief vlak. Indien u een video wilt opnemen, is het natuurlijk belangrijk dat deze van hoge kwaliteit is. De video straalt namelijk de waarden van uw bedrijf uit. Een slecht opgenomen video zal misschien foute associaties met uw bedrijf opwekken. Om te zeker te zijn dat uw video professionaliteit uitstraalt, kunt u daarom het best een productiehuis inschakelen. Bij Exstatic uit Gent bent u zeker van een prachtig eindresultaat dat volledig aansluit bij uw wensen.

Wat voor video wilt u laten opnemen?

Bij dit productiehuis kunt u ongetwijfeld dé perfecte video voor uw bedrijf laten opnemen. Heel wat bekende bedrijven verspreid over heel Vlaanderen gingen u al voor. Wilt u zich graag in het rijtje voegen met namen als Deloitte, Volvo Cars, Aertssen of Cambio? Geef dan aan wat voor video u wilt laten opnemen bij dit productiehuis met jonge, dynamische mensen. Wat u dacht bijvoorbeeld van een video die de brand van uw firma op de perfecte manier weergeeft? Op deze manier toont u meteen aan potentiële geïnteresseerden waar uw bedrijf voor staat. Er zijn echter nog heel wat andere mogelijkheden bij Exstatic uit Gent. Zo kunt u hen inschakelen voor het opnemen van een videopodcast, voor testimonials of voor uw product in de kijker te zetten. De keuze ligt bij u!

Kies voor een professional en geniet van het eindresultaat

Wilt u de hulp inschakelen van deze productiespecialist die actief is over heel Vlaanderen, voor de opname van een bedrijfsvideo? Aarzel dan niet om hen te contacteren. Zij overlopen alle mogelijkheden en luisteren graag naar uw wensen. Hun jonge team staat altijd klaar met originele ideeën en stelt zich altijd flexibel op.