Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Wat is het belang van een correcte urenregistratie en hoe helpt CleanJack hierbij?

Bent u ondernemer binnen de schoonmaakbranche? Dan zal het bijhouden van de urenregistratie, ook wel urenadministratie genoemd, niet tot uw favoriete taken behoren. Wel is het een van de belangrijkste. De urenregistratie geeft u namelijk inzicht in hoe u uw tijd besteedt en daardoor ook waar winst te behalen valt. Zo komt u meer te weten over de efficiëntie van uw werkprocessen en heeft u tegelijkertijd een middel in handen waarmee u uw urenverantwoording aan uw klanten kunt afgeven.

Urenregistratie draagt bij aan een correcte prijsbepaling van uw diensten

Door te weten wat u wanneer en hoe lang doet, krijgt u ook een beter beeld van het uurtarief dat u in rekening kunt brengen. Als ondernemer binnen de schoonmaakbranche streeft u immers naar het hanteren van prijzen die uw bedrijf voor potentiële klanten aantrekkelijk maakt. Tegelijkertijd wilt u uzelf en uw medewerkers natuurlijk ook niet tekort doen. CleanJack is speciale software voor schoonmaakbedrijven die u tot in detail inzicht geeft in tijden en aanwezigheid.

Dé specialist in de ontwikkeling van software voor schoonmaakbedrijven

CleanJack schaft u aan bij M.I.D. Software Engineering, dé professional op dit gebied. Het bedrijf is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor schoonmaakbedrijven. Het feit dat het hierin zo succesvol is, kan worden verklaard door de samenwerking tussen boekhouders en schoonmaakprofessionals die aan de productontwikkeling ten grondslag ligt.

Ontdek het ruime aanbod aan softwareoplossingen voor schoonmaakprofessionals

CleanJack is overigens niet het enige programma waarvoor u bij het in Deerlijk gevestigde M.I.D. Software Engineering aan het juiste adres bent. Zo treft u in het aanbod van deze professional, naast software voor schoonmaakbedrijven, ook programma’s die u ondersteunen bij uw boekhouding en het maken van een planning. Daarnaast bestaat er een programma waarmee u calculaties en facturaties eenvoudig kunt vervaardigen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met dit gespecialiseerd bedrijf.

https://www.mid-se.be/