Vlaanderen in bedrijf
Image default
Dienstverlening

Zoekt u professionele hulp bij verzekeringen in de buurt van Zedelgem?

Als student leek het allemaal nog simpel en overzichtelijk, maar van zodra u voor een heel huishouden moet zorgen, kan het lastiger worden om bij te houden waarvoor u allemaal verzekerd hoort te zijn om zeker door het leven te gaan. Als er sprake is van een onderneming wordt het allemaal nog vele malen gecompliceerder. Zoekt u een aanbieder van verzekeringen en dan specifiek in de omgeving Zedelgem, dan kunt u terecht bij 2BESURE te Loppem. Deze onafhankelijke verzekeringsmakelaar kan in elke situatie advies geven over de beste combinatie aan verzekeringen voor uw unieke situatie. Na het vastleggen van de verzekeringen houden ze goed bij wat er allemaal betaald moet worden, zodat u zich daarover niet druk hoeft te maken. Verandert er iets aan uw situatie? Laat het dan weten, zodat uw polis aangepast kan worden.

Met een groepsverzekering zijn alle werknemers in één keer gedekt

Een groepsverzekering wordt afgesloten door een werkgever voor meerdere medewerkers. De dekking van zo’n verzekering kan verschillende aspecten bevatten op het gebied van arbeidsongeschiktheid, hospitalisatie en overlijden. Ook kan binnen een groepsverzekering een aanvullend pensioenplan opgesteld worden dat voor elke werknemer individueel een extra potje aanlegt. Door de gezamenlijke inleg is het voordeel vaak groot. Heeft u als werkgever of als werknemer vragen over groepsverzekeringen? Dan kunt u bij 2BESURE in Loppem, in de omgeving van Zedelgem, altijd terecht voor de meest betrouwbare verzekeringen. De medewerkers leggen u uit wat het beste plan van aanpak is als u bijvoorbeeld bezig bent een eigen bedrijf op te starten, of als u op het punt staat van werkgever te veranderen.

Vind alle verzekeringen onder één dak

Zowel voor particulieren als voor bedrijven kan het een flinke taak zijn om overzicht te houden over alle verschillende verzekeringen. U kunt ervoor kiezen deze taak uit te besteden aan 2BESURE, dé betrouwbare verzekeringsmakelaar te Loppem. Zij bespreken met u welke verzekeringen in de buurt van Zedelgem voor uw situatie noodzakelijk zijn en regelen verder alles. Uiteindelijk bespaart u hiermee tijd en waarschijnlijk ook geld.