Vlaanderen in bedrijf
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga de uitdaging aan en speel een escape game met je vrienden

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit om samen met je vrienden, familieleden of zelfs collega’s te beoefenen? Wat dacht je dan van een spannende escape game bij De Gouden Kooi in Mechelen? Een escape game, vaak ook wel escape room genoemd, is een spel waarbij jij en je groep worden opgesloten in een kamer. Vervolgens moet jullie hints zoeken en puzzels en raadsels oplossen om te ontsnappen. Uiteraard heb je maar een beperkte tijd om hier in te slagen. Ben jij klaar voor de uitdaging? Lees dan verder en ontdek welk escape game je het meeste aanspreekt.

Ontdek de verschillende originele escape games

De Gouden Kooi is de expert in escape games in Mechelen. Elk escape game van dit bedrijf is uniek en ontwikkeld door de eigen medewerkers. Zo heb je een unieke ervaring die je bij geen enkele ander escape room vindt. Ook als je eerder een escape game hebt gespeeld, zal je dus nog met volle teugen genieten van de uitdaging bij De Gouden Kooi. Het bedrijf heeft vijf escape games met originele verhaallijnen. Welke heeft jouw voorkeur? Wil jij het mysterie in de ruimte oplossen? Of speel je liever een meesterdief die onopgemerkt moet trachten te ontsnappen met de buit? Misschien speel jij liever een detective die een groep vermiste tieners moet opsporen? Het zijn slechts enkele van de mogelijkheden voor een leuke dag met vrienden of familie.

Boek jouw spel of teambuilding online!

Een escape game is niet enkel leuk met vrienden, maar ook de perfecte activiteit met collega’s. de Gouden Kooi organiseert namelijk ook teambuildingsdagen voor bedrijven. Speel met je collega’s een escape game en leer elkaar zwaktes en sterktes beter kennen. Kunnen jullie echt samenwerken om op tijd te ontsnappen? Naast de escape game zelf kan je bij dit bedrijf ook terecht in de vergaderzaal voor verdere activiteiten met betrekking tot de teambuilding. Wil je meer weten over de mogelijkheden of meteen jouw escape game boeken? Ga dan snel naar de website van De Gouden Kooi in Mechelen!

https://degoudenkooi.be/