Vlaanderen in bedrijf
Image default
Meubels

Betaalbaar design voor ieder interieur

Betaalbaar design voor ieder interieur

Een design exterieur, maar wel op maat gemaakt. Nordstahl is een Dutch design merk, gericht op betaalbaar design. Elegante ontwerpen voor in- en exterieur. Door de eindeloze mogelijkheden kunt u zelf allerlei meubels samenstellen, zonder daar de hoofdprijs voor te moeten betalen.

 

Stel zelf uw tuinset samen

Nordstahl heeft vele verschillende modellen eettafelpoten, bankpoten en ook loungeframes. Zo shopt u bij Nordstahl enkel het frame en zorgt zelf voor het hout of eventueel steen. 

 

Hoe vaak komt het niet voor dat u een prachtig meubel tegen komt, enkel in de verkeerde maatvoering? Dit is op te lossen door de losse frames van Nordstahl te kopen en daarbij zelf de keuze te maken voor het materiaal en de afmetingen waar u de frames mee combineert. Met het loungeframe kunt u alle kanten op, zo kunt u uw eigen tuinset maken, ook nog eens in de juiste maatvoering.

 

Duurzaam design, dat is waar Nordstahl voor staat

Nordstahl staat voor duurzaam. Producten moeten van degelijke kwaliteit zijn zodat deze lang mee gaan. Betaalbaar design van degelijke kwaliteit, wie zegt daar nee tegen? Bij Nordstahl vinden ze het van groot belang dat enkel de allerbeste kwaliteit wordt geleverd, hierdoor worden alle onderstellen afgewerkt met een dekkende, matte poedercoating.

De poedercoating wordt geleverd in de kleuren pure white en steel black zodat er voor ieder interieur iets passends te vinden is.

Doordat de onderstellen voorzien zijn van een poedercoating hebben deze een veel langere levensduur dan onderstellen die voorzien zijn van bijvoorbeeld een blanke lak. Deze zullen op den duur altijd gaan roesten, ook binnen. Door de poedercoating, welke erin wordt gebakken, blijven de onderstellen mooi en zijn deze gemakkelijk te reinigen.

 

Hoe vast is maatvast? Zo vast!

De onderstellen worden met uiterste precisie ontworpen. Aan elk detail wordt gedacht. Het is van groots belang dat u een onderstel ontvangt welke tot in de puntjes perfect is. De stalen onderstellen worden altijd geproduceerd in mallen en gesneden op de laser waardoor deze maatvast zijn en u verzekerd bent van telkens weer dezelfde kwaliteit.