Laat je opleiden tot NLP trainer of NLP master practitioner

De opleiding tot NLP master practitioner van De eerste verdieping wordt gegeven door Jolanda van Millingen en Nathalie van Dam. Hierbij wat achtergrondinfo over beide coaches. Jolanda heeft opleidingen gevolgd op het gebied van Oplossingsgericht Werken en Systemisch Werken. Ze is gecertificeerd NLP-coach en NLP-trainer. Een paar van haar sterke kanten zijn humor en openheid. Ze heeft het lef om af en toe buiten de lijntjes te kleuren.

De kern van wat belangrijk is, houdt ze echter altijd in de gaten. Persoonlijke vragen aan Jolanda kun je stellen via de mail. Nathalie is in het bezit van internationaal geldende certificaten NLP-trainer en NLP-coach. Haar specialismen zijn: Brein & Coaching, Oplossingsgericht Werken en Systemisch Werken. In haar werk wil ze het volgende bereiken: “mensen in beweging brengen, naar hun eigen, echte doelen”. Voor een kennismakingsafspraak met Nathalie kun je haar mailen.

Volg lessen bij professionele docenten

Tijdens de NLP practitioner training bij De eerste verdieping krijg je les van professionele opleiders. In totaal werken bij De eerste verdieping 16 mensen. Richard Spek en Cathelijne Wildervanck stonden ruim vijftien jaar geleden aan het roer van het instituut. Richard werkte jarenlang in de IT voordat hij zich volledig ging richten op NLP en Systemisch Werken.

De achtergrond van Cathelijne ligt op het gebied van fiscaal en privaatrecht en psychologie. Daarna is ze zich gaan specialiseren in traumawerk, Systemisch Werken en NLP. Cathelijne publiceert regelmatig. Je vindt meerdere van haar artikelen online. Ze schreef de volgende twee boeken ‘ADHD: Hoe haal je het uit je hoofd’ en ‘De depressie op zijn kop’. Wil je nog meer weten over Cathelijne, Richard of een van de andere trainers? Op de website van De eerste verdieping staan foto’s, persoonlijke verhalen, filmpjes en contactgegevens. Het algemene telefoonnummer is 015-2125125.

Wil je langskomen voor advies? Je bent zeer welkom, maar het zou fijn zij als je eerst een afspraak maakt. Hier alvast het adres: Achterom 1 (kantoorlocatie) en 78 (opleidingslocatie) in Delft.

Voor meer info : bezoek de site

Geen dure boeken en geen huiswerk

Een theoriecursus in Goes die slechts één dag investering van je vraagt. Dat klinkt interessant toch? 123-Theorie biedt jou een dagcursus autotheorie aan. Op een en dezelfde dag krijg je de cursus én doe je het auto theorie examen. De theorie is behoorlijk omvangrijk. Er zijn veel verkeersborden en evenzoveel bekende en minder bekende regels. Pluspunt: wij weten dat jij al heel veel weet. Bijvoorbeeld een rond blauw bord met een witte pijl: die geeft de rijrichting aan. Een achthoekig rood bord met in hoofdletters STOP maakt duidelijk dat je moet stoppen om voorrang te verlenen. En dat je als fietser of scooterrijder niet op de snelweg mag, spreekt voor zich. Dit zijn voor de hand liggende dingen waar je vragen over kunt krijgen en die je dus al weet. Dat geeft vertrouwen! Tijdens de training wordt gefocust op zaken die nieuw 

Door Heel NL

Een theoriecursus in Zwolle, waarom zou je die bij 123-Theorie volgen? Omdat je direct wilt slagen natuurlijk! Wat in onze cursus heel belangrijk is, is het oefenen met examenvragen. Die halen onze docenten uit examens van de afgelopen jaren. Je weet zo wat belangrijke onderwerpen zijn en hoe vragen geformuleerd worden. Is er genoeg geoefend en ben je er echt helemaal klaar voor, dan word je naar het examenlokaal gebracht. Maar niet voordat we je hebben getrakteerd op een voedzame lunch die precies genoeg energie geeft. 123-Theorie richt zich op jongeren in het hele land. Onze cursussen vinden onder meer plaats in Zwolle, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Breda. De aankomende theoriecursus-dagen in Zwolle staan allemaal op een rij op de site. Je kunt je direct opgeven. We hopen je snel te ontmoeten!

Voor meer info : bezoek de site