Vlaanderen in bedrijf
Image default
Telefonie

gsm reparatie Antwerpen

Gsm reparatie Antwerpen

Voor een professionele gsm reparatie in Antwerpen moet je bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel zijn. Ik zal met jullie mijn ervaring delen. Ik ben samen met mijn vrouw een dagje gaan winkelen in Antwerpen. Op zoek naar een winkel gebruikte ik de navigatie op mijn gsm en liet hem door een stommiteit vallen. Hij lag met het scherm op de grond en ik durfde hem al niet op te rapen. Je zal het altijd zien. Als het niet uitkomt dan barst je gsm scherm. Ik pakte hem van de grond en ja hoor een dikke barst verticaal over mijn scherm. Ik wilde mijn gsm gebruiken en merkte dat mijn touchscreen ook niet meer werkte. Na heb geforceert opnieuw opstarten van mijn gsm deed hij het nog steeds niet. Nu moest ik dus op zoek naar een gsm reoaratie in Antwerpen.

Een gsm reparatie waar bij mee mag kijken

Met mijn vrouw haar gsm googlede we op gsm reparatie Antwerpen en kwamen we direct bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel in Antwerpen uit. We zagen veel goede reviews en besloten even te bellen of we direct langs konden komen. De meneer aan de gsm klonk heel vriendelijk en vertelde dat hij ons vrij snel kon helpen. Als we over een uur langs kwamen dan waren we gelijk aan de beurt. Deze gsm reparatie zou maar 40 minuten duren, we mochten mee blijven kijken en er gaat geen data verloren. Nou ik was al helemaal enthousiast. We hebben nog even verder gewinkeld en zijn daarna gelijk door gereden. Met een klein uurtje waren we bij De Telefoon en Computer Reparatie Winkel en na heel even wachten werden we geholpen en begon er een monteur aan het vervangen van mijn gsm scherm

Na mijn gsm reparatie in Antwerpen was ik mega blij

Tijdens de gsm reparatie mocht ik bij de monteur gaan kijken hoe het allemaal in zijn werk ging. Ik had zelf nog nooit de binnenkant van een gsm gezien en vond het wel heel interessant. Ook gaf het me heel veel vertrouwen. Vaak hoor je dat ze in een andere kamer of ergens achter in een hokje zitten om je gsm te repareren. God weet wat ze er dan mee doen. Nu kon ik alles zien en de monteur legde af en toe ook uit waar hij mee bezig was en gaf nog wat tips over het gebruik van mijn gsm. Als je schade hebt aan je gsm en je hebt een reparatie in Antwerpen nodig? Aarzel dan niet en kon eens langs bij deze mensen. Ze zullen je niet teleur stellen.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/telefoon-reparatie-antwerpen