Vlaanderen in bedrijf
Image default
Woning en Tuin

De overkapping van uw auto in uitstekende handen

U hebt wel oren naar het idee om een overkapping voor uw auto te laten plaatsen, maar weet niet goed wie u hiervoor het beste kan inschakelen? Familiebedrijf Adema Stiens behoort tot de absolute top van zowel België als Nederland. Hun Skiatsu Carports behoren namelijk tot de meest stijlvolle overkappingen van de lage landen. 

Wat is een Skiatsu Carport precies?

U ziet ze maar al te vaak opduiken doorheen de Lage Landen: het type bric-à-brac overkapping dat naast een auto ook een heleboel huis-tuin-en-keukenrommel huist, met een onelegant houten of aluminium skelet. Een Skiatsu Carport, door Adema Stiens voor het eerst geïntroduceerd in Nederland en België, is het compleet omgekeerde hiervan. Het is een stijlvolle auto-overkapping volgens de wetten van het Japanse minimalisme: alleen het strikt noodzakelijke wordt gehouden, en gepresenteerd op een sierlijke manier. Een Skiatsu Carport is aldus een elegante maar stevig overkapping die uw auto of auto’s tegen weer en wind beschermt, maar geen plaats laat voor iets anders. Dit creëert een gevoel van kalmte en rust op uw oprijlaan.

Waarom Adema Stiens? 

Adema Stiens is een absolute expert op het gebied van Skiatsu Carports in België en Nederland. Door hun rechtstreekse samenwerking met de Japanse fabrikant, kunnen ze hun diensten aan een zeer scherpe prijs aanbieden. Daarnaast staan ze erom bekend steeds extreem veel rekening te houden met de wensen van hun klanten. Dus of uw overkapping nu één auto moet beschermen, of drie, of u nu specifieke eisen hebt op het vlak van plaatsing, met welke onvoorziene problemen ze tijdens het plaatsen ook geconfronteerd worden, de vakmensen van Adema Stiens weten op elk vlak van wanten. Bel hen gerust op, of stuur hen een e-mail, als u het wel ziet zitten hen in te schakelen voor uw eigen carport-project. Desgewenst wordt een vrijblijvende offerte op maat voor u gemaakt.

https://www.skiatsu.be/