Vlaanderen in bedrijf
Image default
Woning en Tuin

Een matras kopen in een matrassenwinkel nabij Antwerpen

Overweegt u om een nieuwe matras te kopen bij een matrassenwinkel in de omgeving van Antwerpen en vraag u zich af welke matrasvulling het meest geschikt is? Wellicht is een matras met pocketvering de ideale matras voor u. Dormex te Wuustwezel, een beddenwinkel in regio Antwerpen, heeft een uitgebreid aanbod aan pocketveringmatrassen van hoge kwaliteit.

Wat is een pocketveringmatras?

Een pocketveringmatras is gevuld met metalen springveren die uw gewicht ondersteunen tijdens het slapen. Iedere veer is apart ingepakt in een eigen stoffen zakje, waardoor alle veren onafhankelijk van elkaar kunnen bewegen. Als u in deze beddenwinkel in Antwerpen op zo’n matras gaat liggen, voelt u hoe hij zich aan uw contouren aanpast. Boven op de laag van springveren ligt een afdekkende laag van bijvoorbeeld traagschuim. Omdat matrassen met springveren goed ventileren, zijn ze aantrekkelijk voor slapers die het ’s nachts vaak warm krijgen. Over het algemeen gaan pocketveringmatrassen lang mee voordat ze aan vervanging toe zijn.

Weet waar u op moet letten bij het kopen van een matras

Bent u geïnteresseerd geraakt in een matras met pocketvering? Er zijn verschillende aspecten waar u rekening mee kunt houden tijdens uw bezoek aan een matrassenwinkel in de buurt van Antwerpen. Veel pocketveringmatrassen zijn ingedeeld in verschillende zones die een verschillende mate van ondersteuning bieden. In de stevige zones zijn de veren gemaakt van een dikker staaldraad, waardoor ze minder ingedrukt worden. In uw matrassenwinkel in de omgeving van Antwerpen kunt u testen welke pocketveringmatras met verschillende zones goed past bij uw lichaam en slaaphouding. Een ander aspect waarin pocketveringmatrassen van elkaar verschillen is het materiaal van de bovenlaag. Het is belangrijk dat u lekker ligt op de matras zonder dat u de springveren voelt. Aan de hand van deze tips kunt u op zoek gaan naar uw ideale matras in een beddenwinkel in de buurt van Antwerpen.