Vlaanderen in bedrijf
Image default
Woning en Tuin

De Teakspecialist te Naarden; u komt ogen tekort!

Bent u ook een levensgenieter? Lekker met een kop koffie of een goed glas wijn in de tuin, genietend van het zonnetje? En, wees eerlijk, een houten tuinbank heeft natuurlijk veel meer uitstraling en comfort dan een plastic stoeltje. Een mooie robuuste, of juist sierlijke bank, die ook nog eens buiten kan blijven staan in de winter. Wellicht voorzien van een paar lekkere kussens….heerlijk! Wie wil dat nu niet?

De specialist op het gebied van teak!

De Teakspecialist heeft een prachtige showroom in Naarden, waar u iedere dag welkom bent.
In de showroom staan alle meubels voor u klaar. U kunt gezellig langskomen om te bewonderen en uit te proberen. Geen tijd om langs te komen of woont u niet in de buurt? Bestel de tuinmeubels dan eenvoudig online. Onze meubels zitten als gegoten en zijn van A-kwaliteit teakhout gemaakt. Onze webwinkel met Webshop Keurmerk is erg overzichtelijk ingericht. Elk artikel dat u zoekt wordt nauwkeurig omschreven en natuurlijk vermelden wij de juiste maat.

Maar dat is nog niet alles wat De Teakspecialist tot zo’n aantrekkelijke tuinmeubelleverancier maakt. Wij garanderen namelijk een eersteklas product, omdat we zelf het hout uit Indonesië importeren. Onze tuinmeubels zijn dus niet alleen heerlijk om op te zitten, ze trotseren ook moeiteloos het Nederlandse klimaat.

Tuintafel rond, vierkant, klein, groot….
Bij uw tuinbank van teakhout hoort natuurlijk ook een teak tafel. U zult versteld staan van de prachtige modellen die u bij ons aantreft. Lange tafels, maar ook vierkant of rond. Met rechte poten, gekruiste poten of uitklapbaar, u komt bijna ogen tekort. Al deze modellen bestelt u eenvoudig vanaf uw scherm. Maar wilt u het materiaal graag eerst een keer voelen, kom dan gerust in onze showroom langs.

Graag eerst nog wat meer weten over teakhout en de voordelen ervan? Bladert u dan eens door de uitgebreide blogsectie die onze website rijk is. Nog vragen? Bel ons dan gerust!

Voor meer info : bezoek de site