Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zorg

Zorgverzekering 2019 afsluiten

Weet u al welke zorgverzekering u volgend jaar nodig heeft? Kunt u bij dezelfde zorgverzekeraar blijven, of is het beter om over te stappen? Als u in Overijssel of Gelderland woont, dan kunt u rekenen op de effectieve aanpak van Salland. Als regionale zorgverzekeraar zetten wij ons continu in om de kwaliteit van de zorg in de omgeving te verbeteren. We gaan in overleg met verschillende zorgverleners en maken afspraken over onder andere de prijs voor zorg. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u een lage premie betaalt, maar toch goede zorg bij u in de buurt kunt ontvangen.

Persoonlijke benadering van Salland

Als u een zorgverzekering heeft bij Salland, kunt u ervan uitgaan dat we altijd voor u klaar staan. We kunnen u helpen bij het vinden van de juiste zorgaanbieder, of simpelweg uw vragen beantwoorden. U kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen, maar we ontvangen u ook graag op onze locatie in Deventer. Hier staan we u persoonlijk te woord, wat in sommige gevallen erg prettig kan zijn. Natuurlijk gaat zorgverzekeraar Salland ook met de tijd mee en kunt u bij ons een hoop zaken zelf online regelen via Mijn Salland. Zo kunt u declaraties indienen en uw zorgadministratie inzien.

Aanvullende en tandartsverzekering

Salland wil u graag de mogelijkheid bieden om een zorgverzekering te kiezen die zo goed mogelijk aansluit op uw zorgbehoeften. Daarom kunt u naast de basisverzekering bij ons kiezen uit vijf aanvullende verzekeringen om af te sluiten. Ook bieden we drie verschillende tandartsverzekeringen, voor mensen die regelmatig een bezoek brengen aan de tandarts. Met een losse tandartsverzekering van Salland bent u gedekt voor een groot deel van de tandartskosten. Kijk voor meer informatie over onze verzekeringen op de website, of neem contact met ons op. We denken graag met u mee.

 

Voor meer info : bezoek de site