Vlaanderen in bedrijf
Image default
Bedrijven

Black Friday België

Het is weer bijna zover, de laatste maanden voor Black Friday 2021 zijn aangebroken! Vrijdag 26 november, op deze dag is het in het grootste deel van de wereld Black Friday. Op deze dag hebben diverse webwinkels veel grootschalige verkopen. Ook zijn er diverse kortingen voor producten in fysieke winkels. Daarom is Black Friday een goede dag voor shoppers, maar waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving en Thanksgiving wordt gevierd op de vierde donderdag van november. De meeste medewerkers zijn die vrijdag vrij. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Om mensen naar de winkel te lokken, adverteren veel winkels. Sommige winkels gingen voorgaande jaren al om 3 uur ’s nachts open omdat er buiten al een lange rij stond.

 

Divers aanbod

Inmiddels doen ook diverse grote en dure webshops mee aan Black Friday. Ook grote winkels, zoals bol.com, Amazon, Vanden Borre, Krëfel, Fnac, etc. hebben de afgelopen jaren meegedaan aan Black Friday en deze winkels hebben een groot aantal deals van diverse producten uitgevoerd. De Vanden Borre Black Friday deals worden dit jaar hoogstwaarschijnlijk erg uniek, omdat Vanden Borre solden zet op klein elektro maar ook op groot elektro.

 

Vlaanderen

Zoals hierboven vermeld zijn er op Black Friday enorme kortingen op verschillende producten in Vlaanderen. Als er zoveel transacties zijn, wil je natuurlijk weten hoe je tussen al die verschillende winkels en producten de juiste producten en aanbiedingen kunt vinden. Het is echt moeilijk om een ​​eenvoudig en begrijpelijk overzicht te vinden van alle Black Friday Vlaanderen transacties. Je kunt al deze Black Friday-deals echter gemakkelijk vinden en zelfs vergelijken via één website.