Vlaanderen in bedrijf
Image default
Bedrijven

Borsten in alle vormen en maten

Veel vrouwen zijn onzeker over hun borsten. Zo vinden vrouwen hun borsten of te klein, of te groot, of te ver uit elkaar, of te grote tepels of juist andersom. De smaak over borsten kan dan ook erg per persoon verschillen. Sommige vinden grote borsten mooi en andere weer kleine. Er zijn dus veel verschillende meningen over. Vrouwen dragen vaak een bh maar ook daar zijn verschillende meningen over. Zo vinden sommige dat dit niet nodig is en andere vinden het juist weer iets waar je niet zonder kan. Daarnaast zijn er ook vaak discussies of borsten nou mooier zijn dan billen. En ook wordt er vaak gesproken of een borstvergroting aantrekkelijk is of juist niet.

Waar de een sterk van mening kan zijn dat een vrouw geen bh moet dragen omdat er uit onderzoek blijkt dat borsten meer gaan hangen door het gebruik van een bh, vind een andere het juist weer mooier en fijner als een bh wordt gedragen. Toch is het nog niet helemaal duidelijk hoe hangende borsten ontstaan. Dit is namelijk erg lastig te onderzoeken en het kan ook verschillende redenen hebben. Zo verschilt het ook per grootte van de borsten en het is ook anders als je kijkt naar lichaamsbouw. Vaak zorgen grote lichaamsverandering ook ervoor dat borsten meer gaan hangen. Zo is het een goed voorbeeld wanneer iemand erg veel afvalt in korte tijd. Door dit gewichtsverlies zullen de borsten gaan hangen. Maar zo zijn er ook nog vele andere redenen.

Sommige houden van grote borsten terwijl andere kleinere borsten juist mooier vinden. Voor een vrouw kan grote borsten heel vervelend zijn. Zo kunnen zij rugklachten krijgen en hebben zij er last van tijdens het sporten. Wanneer een vrouw echt veel klachten heeft, kan ze er voor kiezen om een borstverkleining te nemen om zo de klachten te verlichten.  Aan de andere kant kunnen vrouwen die niet tevreden zijn met hun kleinere borsten, een borstvergroting laten uitvoeren. De borstvergroting kosten zijn niet zo veel meer als vroeger en ook is er soms een aanbieding borstvergroting.

Voor meer info : bezoek de site