Vlaanderen in bedrijf
Image default
Bedrijven

FREEGEN redt levens en de natuur

Doordat blusschuim van FREEGEN biologisch afbreekbaar is, is het gunstig voor de natuur en andere zaken die op de locatie van de brand staan. Hoe beter het brandweermateriaal, hoe beter het resultaat zal zijn. Blussen draait immers niet enkel over het spuiten van water op de brand, maar u moet ook de brand gemakkelijk onder controle krijgen zodat u die zo snel mogelijk kunt blussen. FREEGEN helpt u ook daarbij

Biologisch afbreekbaar blusschuim

De eigenschap van biologisch afbreekbaar te zijn, zorgt ervoor dat FREEGEN een uitstekende keuze is bij natuurbranden. Het milieu kan bewaard blijven en zal achteraf niet te veel last ondervinden van het blusschuim. De natuur blijft volledig intact en kan meteen opnieuw floreren. Natuurlijk is het bij een natuurbrand belangrijk dat die zo snel mogelijk geblust wordt. In de natuur staan immers zeer veel brandbare dingen die allemaal snel vatbaar zijn voor vuur na een langdurige droogte. Daarom is het zeer belangrijk om over goed brandweermateriaal te beschikken, zodat het vuur sneller onder controle zijn en niet al te veel schade aanbrengt. Goed brandweermateriaal is te verkrijgen bij Belgian Fire Safety in Wevelgem. Zij beschikken over alle materiaal dat u nodig kunt hebben tijdens het blussen van een brand. Van transportslangen tot irrigatieslangen, u vindt er alles. Ook redgereedschap behoort tot hun gamma. Zo kunt u ook altijd alle slachtoffers zo goed mogelijk helpen en zo snel mogelijk uit de brand halen. Zo worden die sneller afgevoerd naar het ziekenhuis en is de kans op erge schade kleiner.

Koop uw materiaal bij specialisten

Om over het beste materiaal te beschikken, brengt u best een bezoek aan deze specialist. De slachtoffers van de branden die u blust zullen u dankbaar zijn doordat u hen sneller en beter zult kunnen helpen en zij zo min mogelijk last ondervinden van de brand. Een bezoek aan deze winkel brengt dus enkel voordelen met zich mee.