Vlaanderen in bedrijf
Image default
Eten en drinken

Huur een mobiele frituur en geniet van heerlijke frieten aan huis

Plant u binnenkort een klein feestje met enkele vrienden of familieleden in uw bubbel? Wilt u hen op veilige manier trakteren op lekker eten? Huur dan de frituur aan huis van Friet & Co. Deze mobiele frituur maakt op locatie heerlijke verse, Belgische frieten met snacks zodat u en uw gasten kunnen genieten van lekker eten tijdens uw feestje. U kunt de mobiele frituur huren voor elk type evenement, van een bedrijfsfeest tot een verjaardagfeest. Zowel particulieren als bedrijven kunnen dus beroep doen op deze frituur aan huis.

Kies de beste formule voor uw event

Ook in tijden van corona kunt u de frituur van Friet & Co aan huis laten komen. Dit mobiele frietkot is namelijk uitgerust met alle benodigdheden om frieten en snacks te bakken in de open lucht. Voor een ideale verspreiding van grote groepen profiteert u nu bovendien van gratis verlengde baktijd. Zo kunnen uw gasten veilig, met de nodige afstand van elkaar, verse Belgische frieten ontvangen van deze frituur. Voor uw event heeft u bovendien de keuze uit verschillende formules. In elke formule ontvangt u natuurlijk heerlijke frieten en de bekende frituursauzen, maar de keuze van de snacks verschilt per formule. Kiest u voor de Genieters-formule? Dan trakteert u uw gasten al vanaf 9,4 euro per persoon op echte Belgische lekkernijen. Daarnaast betaalt u wel nog een vaste kost voor de huur van de mobiele frituur.

Vraag om een vrijblijvende offerte

Wilt u ook een frituur aan huis laten komen die op coronaveilige manier lekkere frieten bakt voor u en uw gasten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Friet & Co uit Antwerpen. Met hun mobiele frietkraam komen deze experten graag langs in heel België met hun unieke formules en concept. Bekijk daarom snel de mogelijkheden voor uw feest op de website van het bedrijf en vraag er meteen een vrijblijvende offerte aan.