Vlaanderen in bedrijf
Image default
Huishoudelijk

1 VAN DE VAN TIPS VOOR EEN KLEIN HUISHOUDEN; INBOUWSPOTS LED

Veel mensen hebben er moeite mee om hun kleinere huishouden toch mooi in te richten. Wanneer u namelijk alle essentiële elementen terug wilt laten komen, maar niet wil verliezen op sfeer en functionaliteit, begint het al lastig te worden. Toch zijn er veel handige tips om uw kleinere huishouden toch mooi in te richten.

Multifunctionele meubels: Omdat iedere centimeter telt als u een kleiner huishouden heeft zijn multifunctionele meubels erg handig. Tegenwoordig zijn deze meubels gelukkig net zo stijlvol als alle anderen. Dus functioneel wilt niet meer zeggen dat het lelijk is. Er zijn zoveel verschillende opties dat er altijd wel iets bijzit dat bij uw smaak past.

Lagen: Wanneer u met lagen werkt creëert u de illusie dat u meer diepte heeft dan dat er daadwerkelijk aanwezig is. Vooral in kleine huishoudens, waar vaak weinig diepte is, is dit erg handig. Lagen creëert u gemakkelijk door gekleurde kussens op bijvoorbeeld een effen bank te leggen, of een vloerkleed in een andere kleur op de vloer.

Verlichting / Inbouwspots LED: Door inbouwspots LED met lichte kleuren te gebruiken creëert u de illusie dat de ruimte groter lijkt dan dat deze daadwerkelijk is. Ook lijk uw ruimte een stuk ruimtelijker aangezien u gemakkelijk de inbouwspots LED in kunt bouwen in uw plafond. Doordat de meeste inbouwspots LED dimbaar zijn brengt u nog gemakkelijk sfeer aan in een klein huishouden. Inbouwspotsledshop.be; De online LED specialist biedt een uitstekende service en een groot assortiment.

Hoogte: Omdat er in een klein huishouden vaak wat minder lengte is, kan het handig zijn om de hoogte in te gaan met uw meubilair. Er zijn genoeg kasten beschikbaar die speciaal voor kleinere huishoudens gemaakt zijn. Afscheiden: Ondanks dat u weinig ruimte heeft kunt u toch proberen alle ruimtes mooi af te scheiden. Dit kan al gemakkelijk met bijvoorbeeld een glazen wand of een klein muurtje.

Voor meer info : bezoek de site