Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Windows server 2016 trainingen

Op 12 oktober 2016 is er dan eindelijk een nieuwe versie van het bekende besturingssysteem voor zakelijk gebruik Windows Server gelanceerd “Microsoft Windows Server 2016”. Dit besturingssysteem is met deze versie verder vernieuwd op het gebied van de laatste beveiligingsopties, snelheid en beschikbaarheid. De software is nu nog betrouwbaarder geworden en veel bedrijven kunnen nu migreren vanuit de vorige versies. Maar natuurlijk is het belangrijk dat hier ook de juiste kennis voor wordt ingezet. Kennis die natuurlijk moet worden opgedaan door training voor consultants en beheerders in het werkgebied van datacenters en of systeembeheer.

 

De verschillende trainingsvormen

Om daadwerkelijk de benodigde kennis voor Windows Server 2016 eigen te maken is het belangrijk om een keuze te maken voor de juiste leervorm. Veel consultants zullen hun certificaten willen behalen om actuele kennis ook direct bij te kunnen werken. Het kan dan handig zijn om een upgrade cursus als de MOC20743 te gaan volgen om hierna met het examen 70-743 af te sluiten. Ook kan met bijvoorbeeld de bootcamp training van 3 dagen in versneld tempo met zelfstudie alle nieuwe onderwerpen voor Windows Server 2016 worden getraind. Wanneer er voor het eerst wordt gestart met Windows Server is het verstandiger alle individuele trainingen te volgen en per onderdeel ook daadwerkelijk te certificeren. De examens 740, 741 en 742 moeten hiervoor individueel behaald worden.

 

Waar kun je deze trainingen volgen?

Wanneer je een professionele begeleiding wilt ontvangen en of hierbij naast het cursusmateriaal ook optimaal getraind wilt worden is het verstandig de trainingen en examens bij Tailor iT Training te volgen. Naast verschillende landelijke opleidingslocaties zijn alle trainers voor hun vakgebied gediplomeerd. Nog belangrijker is de praktische kennis die hierbij komt kijken. Ook is het mogelijk een training op maat aan te vragen en voorziet deze opleider in een uitstekende nazorg.  

Voor meer info : bezoek de site