Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kantoorprinter en nog veel meer, u vindt het allemaal bij dit IT-bedrijf

Voor een kantoorprinter en al uw IT-problemen moet u bij Gevacom zijn. Dit bedrijf is als IT-service hét aanspreekpunt voor alle problemen in de IT-omgeving van uw bedrijf of onderneming. Wilt u uw trage bedrijfscomputer laten ombouwen tot een snelle en krachtige machine? Of moet de kantoorprinter die u recent heeft aangekocht nog verbonden worden met uw netwerk? Misschien heeft u wel last van spyware in uw IT-omgeving? Voor al deze problemen kan Gevacom een daadkrachtige en kwalitatieve oplossing bieden.

Hoe gaan ze te werk?

Gevacom beschikt over een uitgebreid team van gespecialiseerde medewerkers. Op die manier kunnen ze u altijd een razendsnelle dienstverlening garanderen. Ook de ruime voorraad aan wisselstukken zorgt ervoor dat dit bedrijf zeer sterk is in een snelle service. Zo moet u niet te lang wachten en verliest uw onderneming bovendien niet te veel kostbare tijd. De medewerkers van Gevacom kennen de verschillende technieken van alle grote merken, maar toch werkt het bedrijf merkonafhankelijk. Concreet betekent dat dus dat ze bij elk probleem met een apparaat van eender welk merk de juiste diagnose kunnen stellen. En ze bieden ook telkens de goedkoopste oplossing aan. Gevacom maakt tevens de bewuste keuze om geen hardware of software te verkopen. Op die manier kunnen ze zich nog beter op hun core business toeleggen. Wat deze core business dan juist is? U als IT-service snelle en kwaliteitsvolle oplossingen aanreiken voor al uw IT-problemen. Deze oplossingen implementeren ze in de IT-omgeving van uw bedrijf of onderneming.

Een onafhankelijke IT-servicedienst

Gevacom is een onafhankelijke IT-dienst, gespecialiseerd in plotter- en kantoorprinter herstellingen. Ook de installaties van printers, pc’s en laptops vallen onder hun diensten. U kunt deze diensten inschakelen als eindgebruiker, dealer of constructeur. Door goed overleg zorgt Gevacom ervoor dat alles duidelijk is voor de klant en krijgt u advies op maat. Neem contact op met het bedrijf en ontdek wat ze voor u kunnen betekenen.

https://gevacom.be/