Vlaanderen in bedrijf
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind je boekhouder in Boom voor je eenmanszaak

Ben jij de trotse eigenaar van een leuke zaak? Dat kan gaan van een gezellige koffiebar tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in computers. Wat voor bedrijf je ook hebt, elke bedrijf moet ook zijn boekhouding doen. Dat is niet altijd de taak waar iedereen voor staat te springen. Gelukkig kan je een externe boekhouder voor je eenmanszaak inschakelen. In Boom vind je M-Advisors. Dit kantoor is actief in boekhouding, fiscaliteit en accountancy in de omgeving van Mortsel. Als je dus geen zin hebt in al dat papierwerk en je wel wat hulp kan gebruiken, dan kan je hun boekhouders inschakelen.

Geef je boekhouding uit handen

Je vraagt je misschien af waarmee dit bedrijf je kan helpen? Wel, dat kan je volledig zelf kiezen. Ze kunnen jou zowel helpen met de volledige boekhouding van je bedrijf rondom Mortsel of slechts een fractie daarvan. Als eigenaar van een eenmanszaak, kan een boekhouder wel wonderen doen. Je hebt op je eentje namelijk niet alle tijd van de wereld. De tijd die je dan hebt, steek je natuurlijk het liefst in je bedrijf open te houden en goed te doen draaien en niet in al dat papierwerk. Als je een boekhouder van M-Advisors inschakelt, nemen zij die taak van je over. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van al je in- en uitgaven en kom je niet voor verrassingen te staan. Je zal weten hoe je zaak er financieel voorstaat en op tijd kunnen ingrijpen waar nodig.

Ga voor een verkennend gesprek

Wil je wel eens horen wat dit kantoor voor jou kan betekenen? Dan kan je best een keer langsgaan in hun vestiging in Boom. Daar vertellen ze je alles over hoe zij de boekhouding van je bedrijf in Mortsel en omstreken zullen aanpakken. Jij hebt daarna zelf de keuze in hoeverre je een boekhouder voor je eenmanszaak wil inschakelen. Zo’n gesprek is namelijk volledig vrijblijvend.